χώρισα-και-ο-άντρας-μου-έκανε σχέση-με-19χρονη-

Χώρισα και ο άντρας μου τα έμπλεξε με 19χρονη. Η αναγνώστρια μας είναι πελαγωμένη και ζητάει την συμβουλή μας.

Τα διαζύγια είναι συχνό φαινόμενο στον σημερινό κόσμο. Περισσότερα διαζύγια παρά γάμους ακούμε να ανακοινώνονται πλέον. Τα διαζύγια είναι πάντα δύσκολη υπόθεση γι’ αυτούς που τα βιώνουν. Τολμούμε όμως να παραδεχτούμε ότι την σημερινή μας αναγνώστρια την συμπονέσαμε.

Η αναγνώστρια μας χώρισε από τον άντρα της και πλέον αυτός τα έμπλεξε με 19χρονη κοπέλα. Φυσικά η αναγνώστρια ζηλεύει, ντρέπεται και είναι εξοργισμένη. Διαβάστε την ιστορία της και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια: 

Η ιστορία

Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι από την Λάρισα. Με τον άντρα μου ήμασταν παντρεμένοι από όταν ήμουν εγώ 18 χρονών και αυτός 22. Αποκτήσαμε δύο γιούς από αυτόν τον γάμο και τα τελευταία χρόνια πίστεψα ότι μπορεί να είχαμε ρουτινιάσει όμως ζούσαμε όπως κάθε ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Παρόλα αυτά ο κύριος ήθελε να ζήσει την ζωή του από την αρχή. Με απάτησε λοιπόν με μία μικρούλα. 19 χρονών κοριτσάκι. Η αλήθεια είναι πως ο άντρας μου δούλευε σαν ταξιτζής αλλά είχε πολλά λεφτά από την οικογένειά του και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τα φέρνουμε πολύ καλά πέρα.

Νοικιάζει το ταξί του σε άλλους οδηγούς και γενικά τα πάμε καλά. Μυρίστηκε λοιπόν παραδάκι η μικρή και δεν άντεξε. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκω στο ότι μία κοπέλα 19 χρονών γύρισε και κοίταξε έναν άντρα που κοντεύει τα 70!

Δείτε ακόμα Δεν χαλάω χατίρι στον γιό μου για να μην φύγει από κοντά μου

Στο μεταξύ το κορίτσι το ξέρω. Είναι από την γειτονιά και είναι πιο μικρή και από τους γιούς μας. Από την στιγμή που το έμαθα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Το ξέρω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα κακό όμως τα παιδιά μου είχαν μία υπόληψη στην Λάρισα και ο προκομένος δεν σκέφτεται ούτε αυτά.

Οι γιοι μας προσπάθησαν να του μιλήσουν. Να τον πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι μας και να ξεκόψει από την μικρούλα. Του εξήγησαν ότι μία τέτοια διαφορά ηλικίας δεν είναι λογική και ότι σίγουρα η…κοπέλα έχει άλλους σκοπούς.

Όμως ο γεροντοέρωτας είναι χειρότερος και από τον εφηβικό έρωτα. Όχι μόνο δεν άκουσε τους γιους μας αλλά τους είπε ότι αυτά είναι δικές μου κακίες και ότι ανάμεσά τους υπάρχει αγνός έρωτας. ΑΓΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ.

Δείτε ακόμα Θέλω να χάσω κιλά και ο άντρας μου δεν με στηρίζει στην απόφασή μου

Είμαι να σκάσω. Ειδικά από τότε που έμαθα ότι η μικρούλα έχει βάλει στο μάτι το σπίτι που μέναμε. Το πατρικό σπίτι των παιδιών μου που προοριζόταν για τα παιδιά μου, τελικά θα το χαρεί αυτή; Είναι στο όνομά του οπότε εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.

Προσπάθησα και γω να του μιλήσω. Να τον καταλάβω. Μεγάλωσε, τον έπιασε κρίση ηλικίας ήρθε μία μικρή και του  επιβεβαίωσε ότι περνάει ακόμη η μπογιά του. Όμως δεν είναι λογικά αυτά τα πράγματα. Ανένδοτος όμως.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Ντρέπομαι να πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ. Και οι γονείς της; Αντί να της πουν μία κουβέντα κάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα. Λογικό. Ίδια μυαλά κουβαλούν και αυτοί. Μόνο το χρήμα τους νοιάζει τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ πια αυτό.

Photo cover via: diaforetiko.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close