είμαι-έγκυος-και-ο-άντρας-μου-με-πιέζει-να-ρίξω το παιδί-

Έμεινα έγκυος και ο άντρας μου με πιέζει να ρίξω το παιδί. Μία αναγνώστρια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αφού ο άντρας της, την πιέζει να ρίξει το παιδί και θέλει την συμβουλή μας.

Είμαστε της άποψης ότι μία γυναίκα πρέπει να παίρνει η ίδια αποφάσεις σχετικά με το σώμα τους, αρκεί να είναι σε θέση να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών της. Όταν λοιπόν μας ήρθε μία τέτοια ιστορία στα μηνύματα της σελίδας μας, σοκαριστήκαμε.

Κι όμως, το 2022, ο άντρας της συγκεκριμένης αναγνώστριας, την πιέζει να ρίξει το παιδί, επειδή δεν θέλει να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Ζήτησε την άποψή μας οπότε μοιραζόμαστε την ιστορία της και πείτε μας τι σκέφτεστε στα σχόλια. Διαβάστε παρακάτω: 

Έμεινα έγκυος και ο άντρας μου με πιέζει να ρίξω το παιδί

Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 30 ετών. Εδώ και 5 χρόνια είμαστε παντρεμένη με έναν σύζυγο 10 χρόνια μεγαλύτερό μου ενώ σε σχέση ήμασταν 3 χρόνια προτού παντρευτούμε. Ο σύζυγός μου ήρθε στην ζωή μου μετά από δικό του διαζύγιο και από την αρχή μου είχε πει ότι δεν έχει πρόβλημα στο να παντρευτεί αρκεί να μην κάνουμε παιδί.

Έχει βλέπετε 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του και μου είχε πει από την αρχή ότι οικογένεια έχει φτιάξει και ότι δεν θέλει να ξανά φτιάξει. Τότε βέβαια εγώ ήμουν μικρότερη και τα σκεφτόμουν αλλιώς τα πράγματα. Όσο μεγαλώνω όμως το μητρικό μου ένστικτο έχει χτυπήσει.

είμαι-έγκυος-και-ο-άντρας-μου-με-πιέζει-να-ρίξω το παιδί-

Επίσης πίστευα ότι τα λέει αυτά αλλά αν κάποια στιγμή συμβεί δεν θα έχει αυτή την συμπεριφορά που έχει εκδηλώσει τώρα. Κάναμε λοιπόν πάντα με προφύλαξη αλλά ατυχήματα συμβαίνουν. Έτσι έμεινα έγκυος και όταν το διαπίστωσα ένιωσα πιο χαρούμενη από ποτέ.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά

Δεν πίστεψα ότι ο άντρας μου θα αντιδρούσε έτσι μπροστά σε ένα τόσο ευχάριστο νέο. Του το αποκάλυψα λοιπόν ενώ του είχα μαγειρέψει για να του κάνω έκπληξη κι εκείνος χλόμιασε. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν η πρώτη αντίδραση και ότι όσο περνούσαν οι μέρες θα το σκεφτόταν καλύτερα και θα το έβλεπε θετικά.

είμαι-έγκυος-και-ο-άντρας-μου-με-πιέζει-να-ρίξω το παιδί-

Όμως την επόμενη μέρα ήρθε αποφασισμένος και μου είπε πως δεν θέλει να γίνει πατέρας για τρίτη φορά και πως ήταν κάτι που μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Εγώ του είπα πως τώρα συνέβη και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Τότε με μία ψυχρότητα που με έκανε να σαστίσω μου είπε “υπάρχει λύση και την ξέρεις πολύ καλά”. Ένιωσα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Καταρχάς ένιωσα πόνο και θλίψη που ο άντρας μου δεν θέλει τον καρπό της αγάπης μας τόσο πολύ.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου έφυγε από το σπίτι για να ζήσει με την κοπέλα του και δεν μας επισκέπτεται ποτέ

Δεύτερον ένιωσα νεύρα που ένιωσα ότι κάποιος άλλος αποφασίζει για μένα και το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Εγώ θα πάω να σφαχτώ όχι αυτός. Δεν μπορεί λοιπόν να με αντιμετωπίζει με τόση κυνικότητα και ψυχρότητα λες και είναι κάτι που ο ίδιος το έχει κάνει 300 φορές και ξέρει πως είναι.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ρίξω το παιδί. Είμαι αποφασισμένη πως θέλω να γίνω μάνα κι αν δεν ήθελα θα ήταν πάλι δική μου υπόθεση. Νιώθω όμως αδύναμη και προδομένη. Οι γονείς μου μένουν χιλιόμετρα μακριά και εδώ έχω μόνο αυτόν.

είμαι-έγκυος-και-ο-άντρας-μου-με-πιέζει-να-ρίξω το παιδί-

Πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου; Παράλληλα δεν θέλω να χωρίσω. Τον αγαπάω και νιώθω πως αν τον χάσω θα χαθεί η χαρά από την ζωή μου. Πιο πάνω όμως είναι το παιδί μου και όλο αυτό το διάστημα δεν δείχνει να αλλάζει γνώμη και κάθε μέρα γίνεται όλο και χειρότερος. Τι να κάνω;

All photos via: gr.depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close