ο-άντρας-μου-με-παράτησε-με-ένα-μωρό-στην-αγκαλιά-

Ο άντρας μου με παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά. Η αναγνώστρια βρίσκεται σε απόγνωση διότι ο άντρας της την παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά και θέλει την συμβουλή σας.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι να κάνουν οικογένεια. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην αναγνώστρια που μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της, αφού ο άντρας της την παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά και βρίσκεται σε απόγνωση.

Το να σε αφήνουν μόνη σου και μάλιστα έχοντας ένα παιδί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Παρόλα αυτά θα θέλαμε να διατηρήσετε τα σχόλια σε ένα ψύχραιμο τόνο. Ποια είναι η συμβουλή σας λοιπόν; Διαβάστε παρακάτω: 

Ο άντρας μου με παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά

Ονομάζομαι Καλλιόπη και είμαι 37 ετών. Έχω μία κόρη 3 ετών και με τον άντρα μου ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ο γάμος μας δεν ήταν και στην καλύτερή του φάση τον τελευταίο χρόνο, όμως σίγουρα δε θα μπορούσα να προβλέψω αυτό που συνέβη.

Ο άντρας μου ήταν ένας άνθρωπος ανώριμος και χωρίς τρόπους σε πολλές περιπτώσεις. Παρόλα αυτά είχε ψυχή μωρού παιδιού – ή έστω έτσι πίστευα -. Τα τελευταία 2 χρόνια μαλώναμε συνέχεια διότι γυρνούσε από την δουλειά κάθε μέρα με έντονη γκρίνια και ξεσπάσματα.

Του έφταιγαν όλα. Εγώ, το παιδί μας και γενικότερα όλο ξεσπούσε και γκρίνιαζε. Φυσικά και ‘γω δεν μπορούσα να διατηρήσω σε όλες μου τις φάσεις την ψυχραιμία μου και οι καυγάδες ήταν πολλοί. Μία ζωή όμως μετά, ερχόταν με κλάματα και μου ζητούσε συγγνώμη.

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-με-ένα-μωρό-στην-αγκαλιά-

Photo via: babyradio.gr

Δείτε ακόμα Ο γιος μου έφυγε από το σπίτι για να ζήσει με την κοπέλα του και δεν μας επισκέπτεται ποτέ

Τους τελευταίους 6 μήνες όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Είχαμε απομακρυνθεί στο κρεβάτι, μιλούσε συνεχώς απότομα στο παιδί και ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι. Η αλήθεια είναι πως τον είχα πιάσει και παλιότερα να μιλάει με κοπέλες στα σόσιαλ.

Όμως δεν είμαι από τις κοπέλες που διαλύω εύκολα το σπίτι μου, οπότε όταν του έκανα μούτρα και μετά ερχόταν μετανιωμένος, πάντα με έριχνε. Στο τέλος ξεκίνησα να πιστεύω ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του και όσο κι αν με πλήγωνε, πίστευα ότι όλο αυτό ήταν μόνο πλατωνικό. Τουλάχιστον για να παρηγοριέμαι.

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-με-ένα-μωρό-στην-αγκαλιά-

Photo via: pixabay.com

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο άντρας μου μιλούσε με μία πρώην του στο Facebook. Μάλιστα αυτή η πρώην φάνηκε να έχει δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί του. Καυγαδίσαμε φυσικά πολύ άσχημα. Μετά από 3 μέρες καθώς γύρισα από την δουλειά, μπήκα μέσα και είδα ότι είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα.

Δείτε ακόμα Οι γονείς μου έχουν αδυναμία στο παιδί του αδερφού μου και παραμελούν τα δικά μου

Απροειδοποίητα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να μάθω που είναι και μου έλεγε πως είναι πολύ αργά για την σχέση μας και να προχωρήσω την ζωή μου. Κι άλλες φορές είχαμε καυγαδίσει αλλά δεν μου το είχε ξανά κάνει ποτέ αυτό. Το παιδί ξεκίνησε να κλαίει, εγώ δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ.

Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου. Το ξέρω ότι θα μου πείτε ότι δεν μου αξίζει και ότι χάρη μας έκανε αλλά εγώ τον αγαπάω. Περίμενα ότι θα ήταν μία κίνηση εντυπωσιασμού και ότι θα γύριζε. Έχουν περάσει όμως 10 μέρες και είναι ανένδοτος.

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-με-ένα-μωρό-στην-αγκαλιά-

Photo via: pixabay.com

Πως θα μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου; Πως είναι δυνατόν να με άφησε μόνη μου στα κρύα του λουτρού χωρίς να μου κάνει έστω μία συζήτηση προτού φύγει; Νιώθει μόνη μου, απελπισμένη και αβοήθητη. Τι να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close