μητέρα_κρέμασε_το_παιδί_της_από_το_μπαλκόνι_και_της_έπεσε_από_τα_χέρια_

Μία “μητέρα” κρέμασε την 3χρονη κòρη της έξω από το μπαλκόνι.

Φέρνεις στον κόσμο παιδιά με την ελπίδα να μεγαλώσουν χαρούμενα δίπλα σου και να τα κρατάς μακριά από κάθε κίνδυνο. Κάθε φυσιολογικός γονιός αυτό κάνει και αυτό ελπίζει. Δυστυχώς όμως εμείς είμαστε σε θέση να διαλέξουμε να γίνουμε γονείς. Τα παιδιά δεν είναι σε θέση να διαλέξουν τους γονείς τους.

Ακούμε καθημερινά φρικτές ιστορίες με θύματα παιδιά και το λιγότερο που νιώθουμε είναι αγανάκτηση και οργή. Για ποιον λόγο να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί που δεν το θες; Για ποιον λόγο μικρά, αθώα παιδάκια να γίνονται έρμαια στα νεύρα και στις ορέξεις γονιών και συγγενών καθημερινά;

Δείτε ακόμα Τα χαρακτηριστικά ενός συναισθηματικά ανώριμου γονέα και οι συνέπειες στη ζωή του παιδιού

Μία τέτοια ιστορία είναι και η σημερινή μας. Μία φρικτή μητέρα που αποφάσισε να κρεμάσει το παιδί της έξω από το μπαλκόνι και να το ταρακουνάει. Το παιδί εν τέλει δυστυχώς της έφυγε από τα χέρια. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Το φρικτό αυτό συμβάν έλαβε μέρος στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Σαράτοφ. Μία 23χρονη “μητέρα” κρέμασε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, το οποίο βρισκόταν στον 6ο όροφο την 3χρονη κòρη της. Την κρατούσε από τα ρούχα και την ταρακουνούσε.

Το άτυχο παιδί φώναζε “μαμά φοβάμαι” ξανά και ξανά μέχρι που τελικά το παιδί έφυγε από τα χέρια της φρικτής αυτής μάνας και κατέληξε νεκρό στην άσφαλτο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail που περιλαμβάνει και σχετικό βίντεο η μητέρα φαίνεται πως κρέμασε το παιδί από το μπαλκόνι για να το τρομοκρατήσει.

μητέρα_κρέμασε_το_παιδί_της_από_το_μπαλκόνι_και_της_έπεσε_από_τα_χέρια_

Το παιδί έκλαιγε και η μητέρα θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο το παιδί θα σταματήσει να κλαίει. Η μπλούζα του παιδιού όμως σκίστηκε κι έτσι έπεσε στο κενό. Η μητέρα ονομάζεται Anna Ruzankina και από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να κατεβαίνει και να παίρνει το άψυχο σώμα του παιδιού της.

Δείτε ακόμα Τα χαρακτηριστικά ενός συναισθηματικά ανώριμου γονέα και οι συνέπειες στη ζωή του παιδιού

Στις κάμερες φαίνεται να το ταρακουνά και να προσπαθεί να το επαναφέρει στην ζωή. Στην συνέχεια το ανεβάζει και πάλι στο διαμέρισμα. Κάτοικος της περιοχής άκουσε τα ουρλιαχτά του παιδιού και βγήκε να δει τι συνέβη όταν άκουσε τον ήχο της πτώσης.

μητέρα_κρέμασε_το_παιδί_της_από_το_μπαλκόνι_και_της_έπεσε_από_τα_χέρια_

Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν και όταν κοίταξα είδα το παιδί να κείτεται μέσα στα αίματα στην άσφαλτο. Κάλεσα αμέσως τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία…”. Η μητέρα είπε αργότερα στους γείτονες ότι το παιδί ανέβηκε μόνο του στο μπαλκόνι και πήδηξε.

Η ίδια φημολογείται ότι γύρισε μεθυσμένη το προηγούμενο βράδυ από κάποια έξοδο σε νυχτερινό κέντρο. Τελικά οι ρωσικές αρχές την συνέλαβαν ως ύποπτη για την δολòφονία του παιδιού και σήμερα η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης μέχρι και 21 έτη.

Δείτε ακόμα Μαμά αφήνει το παιδί της στον ήλιο χωρίς προστασία γιατί πιστεύει ότι τα αντηλιακά είναι επικίνδυνα

Εμείς απορούμε για ποιον λόγο οι γείτονες δεν κάλεσαν βοήθεια πιο νωρίς. Ακούς ένα παιδί να ουρλιάζει και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να κοιτάξεις από το παράθυρο, να δεις τι συμβαίνει. Δεν γίνεται να αφήνεις τα κλάματα ενός παιδιού που εκλιπαρεί για βοήθεια να περνούν χωρίς να κάνεις κάτι.

μητέρα_κρέμασε_το_παιδί_της_από_το_μπαλκόνι_και_της_έπεσε_από_τα_χέρια_

All photos via: plohie.novosti

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close