H φίλη της ήθελε να της πάρει το μωρό με ένα διεστραμμένο τρόπο... Όμως το ένστικτο της μανούλας την έσωσε...

Η Angelique Robledo είχε να αντιμετωπίσει το χειρότερο φόβο κάθε μητέρας, μια πλεκτάνη για να της κλέψουν το μωρό.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το 2010, η Robledo ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο 17 χρονών, αυτή η κοπέλα από την Αριζόνα ήταν έτοιμη να γίνει μαμά. Ήξερε ήδη ότι αγαπούσε το μωρό της.

Η Robledo έγινε φίλη με την Kassandra Toruga, άλλη έφηβη που ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι έγκυος. Οι δύο τους ήρθαν κοντά αρκετά γρήγορα καθώς και οι δύο θα γινόντουσαν μανούλες σε αυτή την νεαρή ηλικία. Η Robledo δεν είχε κανένα λόγο να αμφισβητήσει τον ισχυρισμό της Toruga ότι ήταν έγκυος, η οποία είχε βάλει μια φωτογραφία ενός υπερηχογραφήματος ως εικόνα προφίλ στο MySpace. Η Robledo και η Toruga έγιναν γρήγορα φίλες, ή τουλάχιστον η Robledo νόμιζε κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη: Τι σημαίνει στην πραγματικότητα η απώλεια των κιλών που πήρατε στην εγκυμοσύνη.. Προσδοκίες Vs Πραγματικότητα

H φίλη της ήθελε να της πάρει το μωρό με ένα διεστραμμένο τρόπο... Όμως το ένστικτο της μανούλας την έσωσε...

Όλα αυτά όμως άλλαξαν στις 16 Φεβρουαρίου του 2011, όταν οι δύο ήταν μαζί στο σπίτι της Robledo.

Η Robledo μύρισε καπνό και συνειδητοποίησε ότι με κάποιο τρόπο, το ντουλάπι της κρεβατοκάμαράς της είχε πιάσει φωτιά. Είχε έντονο συναίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αυτό δεν ήταν μόνο η φωτιά.

Η Robledo μύρισε καπνό και συνειδητοποίησε ότι με κάποιο τρόπο, το ντουλάπι της κρεβατοκάμαράς της είχε πιάσει φωτιά.

Μετά από μια γρήγορη κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η αστυνομία έφτασε. Όχι μόνο κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά ανακάλυψαν κάτι πολύ διεστραμμένο στην τσάντα της Toruga. Υπήρχαν ένα ψαλίδι και δύο μεγάλα μαχαίρια κρεοπωλείου τα οποία ήταν ανακατεμένα με μωρουδιακά ρούχα και πάνες.

Σχεδόν ένα ολόκληρο έτος μετά το περιστατικό, η Robledo μίλησε στο KNXV Phoenix για την εμπειρία της.

Δείτε ακόμη: Μια συγκλονιστική ιστορία.. Αυτή η γυναίκα μοιράζεται τι προκάλεσαν τα ενεργειακά ποτά στον άνδρα της, όταν αυτή ήταν 9 μηνών έγκυος.

“Η ομολογία της έκανε το περιστατικό ακόμη πιο αληθινό. Αυτό ήταν που προσπαθούσε να μου κάνει ”

“Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, κανέναν.”

H φίλη της ήθελε να της πάρει το μωρό με ένα διεστραμμένο τρόπο... Όμως το ένστικτο της μανούλας την έσωσε...

Η Robledo μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες με τη Toruga που δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν άλλο και είχαν στενές, προσωπικές συνομιλίες.

“Έχω μοιραστεί τα πράγματα μου μαζί της. Μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη μας, και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι όλα ήταν ψέματα. ”

Σύμφωνα με την αναφορά, η Toruga πήγε την Robledo σε ένα δωμάτιο που ήταν μόνο οι δύο τους μέσα, έπειτα έσβησε τα φώτα και της υποσχέθηκε μια έκπληξη. Ευτυχώς, η Robledo εμπιστεύτηκε το ένστικτό της:

“Αυτό που μου έλεγε το ένστικτο μου ήταν ότι επρόκειτο να μαχαιρωθώ.”

Λόγω αυτού του ένστικτου, συγκλονίστηκε όταν μύρισε τον καπνό της φωτιάς στο ντουλάπι της. Όταν η αστυνομία έφτασε και ανακάλυψε τι είχε η Toruga στην τσάντα της, η Robledo τρομοκρατήθηκε. Μες τα δάκρυα, είπε στους δημοσιογράφους:

“Γνωρίζοντας οτι το ένστικτό μου ήταν σωστό για αυτό το περιστατικό, με έκανε να νιώθω καλά γιατί ήξερα ότι ο Θεός ήταν στο πλευρό μου”.

H φίλη της ήθελε να της πάρει το μωρό με ένα διεστραμμένο τρόπο... Όμως το ένστικτο της μανούλας την έσωσε...

Τελικά, η αστυνομία ανέφερε ότι η Toruga ομολόγησε την ενοχή της.

Το σχέδιό της ήταν να αφαιρέσει το μωρό από την Robledo, η οποία ήταν εννέα μηνών έγκυος κατά τη στιγμή του συμβάντος. Στη συνέχεια, θα έλεγε οτι το μωρό ήταν δικό της παιδί. Κανείς δεν ξέρει αν η Toruga ήταν στην πραγματικότητα έγκυος. Σύμφωνα με την CBS News , η Toruga έχει ιστορικό σχιζοφρένειας, το οποίο μπορεί να συνέβαλε σε αυτά τα σχέδιά της.

Δείτε ακόμη: 8 λόγοι που μπορεί να έχετε καθυστέρηση (εκτός από την εγκυμοσύνη)

Κατά τη διάρκεια της καταδίκης της Toruga τον Μάρτιο του 2013, η AZ Family ανέφερε ότι η Robledo δήλωσε:

“Όχι μόνο προσπάθησες να με σκοτώσεις και να πάρεις τον γιο μου, αλλά έκανες ολόκληρη πλεκτάνη και ήρθες στο σπίτι μου προσπαθώντας να πάρεις μακρυά το μωρό μου”.

Η Toruga αρχικά κατηγορήθηκε για διάρρηξη, εμπρησμό και  επίθεση με θανατηφόρο όπλο. Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μίση ετών.

Όσο για την Robledo, αυτή και ο γιος της, Rylan, είναι μια χαρά

Η Robledo δημοσιεύει περιστασιακά φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook . Τώρα, η οικογένειά της έχει μεγαλώσει καθώς αυτή έχει άλλο ένα αγόρι και μικρό κοριτσάκι.

H φίλη της ήθελε να της πάρει το μωρό με ένα διεστραμμένο τρόπο... Όμως το ένστικτο της μανούλας την έσωσε...

Αν και αυτή η φωτογραφία δεν έχει λεζάντα, πιθανότατα δημοσιεύτηκε πέρυσι όταν ο Rylan, ήταν περίπου 5. Είναι πιθανό να παίζει με τον μικρότερο αδελφό του, ο οποίος εμφανίζεται και σε άλλες φωτογραφίες στη σελίδα του Facebook της Robledo.

Πηγή: shareably.net
Close