Μακροχρόνιες σχέσεις: Η άγνωστη πλευρά των μακροχρόνιων σχέσεων σε 40 φωτογραφίες_

Η άγνωστη πλευρά των μακροχρόνιων σχέσεων σε 40 φωτογραφίες. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε τις άγνωστες στιγμές των μακροχρόνων σχέσεων μέσα από 40 υπέροχες φωτογραφίες. Είναι σκίτσα τα οποία βλέποντάς τα, ταυτιστήκαμε.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Υπάρχει όμως μια γλυκιά οικειότητα στις μακροχρόνιες σχέσεις. Μία αγάπη, που έχει ξεπεράσει κατά πολύ την απλή, ερ@τική αγάπη. Μία κατανόηση, μία φροντίδα, μία τρυφερότητα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις διαβάζοντας αυτόν τον πρόλογο, καταλαβαίνουν πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες στο να διατηρηθούν όμως σίγουρα οι στιγμές που περνάς με το άλλο σου μισό όταν κλείνουν οι πόρτες είναι τόσο ιδιαίτερες και συναρπαστικές.

Δείτε ακόμα 7 αποτελεσματικοί τρόποι για να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας

Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 40 φωτογραφίες σκίτσα, που δείχνουν την καθημερινότητα ενός ζευγαριού που βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση, όταν κλείνουν οι πόρτες. Φωτογραφίες χιουμοριστικές αλλά και πολύ γλυκές. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για την σκιτσογράφο

Η σκιτσογράφος των συγκεκριμένων φωτογραφιών είναι η καλλιτέχνης Amanda Oleander. Η Amanda φαίνεται πως ειδικεύεται σε τέτοιου είδους σκίτσα. Ζωγραφίζει συχνά σκίτσα από την καθημερινότητα των ανθρώπινων σχέσεων, που βασίζονται τόσο στην ζωή της όσο και στην ζωή των φίλων της.

Μάλιστα οι φωτογραφίες της ανεβαίνουν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και γίνονται αμέσως ανάρπαστες αφού είναι παραστατικές και πάρα πολύ αληθινές. Σύμφωνα με την ίδια πηγή έμπνευσής της, είναι η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και η δική της σχέση.

Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει, ότι πολλές φορές όταν βλέπει κάτι που της αρέσει στην παρέα ή στην οικογένεια, τους λέει να συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να το γράψει, για να το ζωγραφίσει αργότερα. Ο τρόπος που ζωγραφίζει είναι εμπνευσμένος από τα αγαπημένα της σχέδια κινουμένων σχεδίων, που λάτρευε να βλέπει μικρή.

Η Oleander, που ζει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι με τον φίλο της -και πηγή έμπνευσης-, Joey Rudman για περισσότερα από δύο χρόνια. Τον περιγράφει ως «τον πιο γλυκό, πιο αστείο και πιο όμορφο άνδρα στον κόσμο».

Τέλος η καλλιτέχνης θέλει μέσα από τα σκίτσα της να ξυπνήσει συναισθήματα στο κοινό της. Θέλει το κοινό να σκεφτεί πόσο τυχερό είναι μέσα από την πραγματικότητα που βιώνει, να θυμηθεί μία παλιά ανάμνηση και τέλος θέλει τα σκίτσα της να προσφέρουν ευτυχία στους θεατές της. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τις δημιουργίες της:

Ο ύπνος στις μακροχρόνιες σχέσεις

Ο ύπνος για ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Όμως όσο κι αν μερικές φορές χάνεις τον ύπνο σου, εξαιτίας των μαλλιών της συντρόφου σου, η μυρωδιά των μαλλιών της, είναι κάτι που δε θα άλλαζες με τίποτα άλλο στον κόσμο.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Πολλές φορές όταν το άλλο σου μισό κοιμάται δίπλα σου, μένεις να τον χαζεύεις. Τον χαζεύεις και σκέφτεσαι πόσο τυχερή μπορεί να είσαι, πόσο χαρούμενη σε κάνει ή πόσο σου έσπασε τα νεύρα σήμερα. Στην τελευταία σκέψη αναρωτιέσαι τι του βρίσκεις ακόμη και είσαι τόσο ερ@τευμένη μαζί του.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Στις μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχει οικειότητα. Πλέον ο ένας αγαπάει τόσο πολύ τον άλλον που δεν τον απασχολεί αν είναι αξύριστος ή αξύριστη, αν μυρίζει το στόμα του ή το στόμα της. Μπορείς να είσαι πλέον ο εαυτός σου και ξέρεις ότι σε αγαπάει ακόμη και στις χειρότερες στιγμές σου.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Ακόμη και στις μακροχρόνιες σχέσεις, ένα άγγιγμά του αρκεί για να λιώσεις. Όποιος λέει ότι ο ερ@τας δεν υπάρχει στις μακροχρόνιες σχέσεις θα πει ψέματα.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Πολλές φορές στις μακροχρόνιες σχέσεις πρέπει να διεκδικείς την προσοχή του άλλου. Πλέον δεν το κάνεις με αισθησιασμό και προσοχή. Απλά το διεκδικείς και ξέρεις ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Πολλά ζευγάρια έχουν κατοικίδιο. Τα κατοικίδια είναι η καλύτερη συντροφιά των ανθρώπων, όμως δεν είναι πάντα έτσι. Ειδικά σε περιπτώσεις σαν την παρακάτω:

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Στις μακροχρόνιες σχέσεις ξέρεις ότι όπως κι αν είσαι το άλλο σου μισό θα σε θέλει όπως πριν. Φυσικά και πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου, όμως στις μακροχρόνιες σχέσεις μπορείς να είσαι απλά ο εαυτός σου, χωρίς πολλά πολλά.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Κι όταν μείνεις έγκυος αν έχεις τον σωστό σύντροφο και πατέρα του παιδιού σου δίπλα σου, θα σου κάνει πράγματα όπως τα παρακάτω για να σου ανεβάσει την διάθεση και να σε περιποιηθεί. Και αυτό είναι πολύ όμορφο!

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που έχουν εθισμό στο να πειράζουν τα σπυράκια των συντρόφων τους. Κι επειδή οι σύντροφοί τους, σχεδόν ποτέ δεν προσφέρονται οικειοθελώς για να το κάνουν, οι ίδιες ξεκινούν τις γαλιφιές για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_Σπυρακια_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ντουζ_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Το παρακάτω σκίτσο είναι το αγαπημένο μας. Ακόμη και στις μακροχρόνιες σχέσεις πρέπει ο ένας να επενδύει στον άλλον. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση και θέληση, να μάθει ο ένας καλύτερα τον άλλον.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Σε μία υγιής μακροχρόνια σχέση, οι δουλειές στο σπίτι πρέπει να μοιράζονται. Τέτοιες κινήσεις είναι το Α και το Ω σε μία μακροχρόνια σχέση, αφού δείχνει πόσο φροντίζεις και πόσο καταλαβαίνεις το άλλο σου μισό.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_Δουλειες_

Σε μία σχέση, νιώθεις την ανάγκη να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις τον άλλον ακόμη και στις πιο άκυρες στιγμές. Αυτά είναι τα ωραία.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Και φυσικά στις μακροχρόνιες σχέσεις μπορείς πολύ απλά να αλλάξεις το ταμπόν σου μπροστά του όσο αυτός πλένει τα δόντια του. Δεν σε σιχαίνεται και δεν τον σιχαίνεσαι. Αυτό είναι σημάδι αγάπης και οικειότητας.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Αυτή είναι μία χαρακτηριστική εικόνα ενός ζευγαριού όταν στην τηλεόραση έχει ποδόσφαιρο. Ο ένας πανηγυρίζει ή βρίζει και η άλλη το διασκεδάζει που το άλλο της μισό κάνει σαν μικρό παιδί.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Τα social media όμως μπορεί να βλάψουν τις μακροχρόνιες σχέσεις. Μπαίνουν μέσα στις ζωές μας και μας κάνουν να παραμελούμε το άλλο μας μισό. Το παρακάτω σκίτσο είναι τροφή για σκέψη.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_social media_

Ήταν δική της ιδέα να βάλετε να δείτε ταινία. Στα πρώτα 10 λεπτά όμως κοιμάται πάνω σου κι εσύ μένεις να βλέπεις την ταινία μόνος σου. Μικρές, καθημερινές, τραγελαφικές στιγμές.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι λες και βρήκαν το άλλο τους μισό. Σαν ο ένας να καταφέρνει με έναν μαγικό τρόπο να συμπληρώνει τον άλλον, παρά τις διαφορές του.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν γίνονται μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μία γυναίκα. Και φαίνεται πως η αγαπημένη μας καλλιτέχνης ήθελε να το επισημάνει αυτό.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

Στις μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι ανάγκη να κάνεις ακριβά δώρα στο άλλο σου μισό. Πολλές φορές στα απλά βρίσκεται όλη η μαγεία. Κι ακόμη κι αν δεν υπάρχει μαγεία, την βιώνετε εσείς, αφού είστε μαζί.

μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_Αγγαλια_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_ μακροχρόνιες σχέσεις_σε_σκίτσο_

All photos via: live-mag.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close