Η beauty blogger Jordan Bone κλαίει καθώς βάφεται και η ιστορία της  γίνεται viral

Η beauty blogger Jordan Bone κλαίει καθώς βάφεται και η ιστορία της γίνεται viral   μέσα σε λίγες ώρες

Η  beauty blogger Jordan Bone είναι πασίγνωστη στο κόσμο της ομορφιάς, Ανεβάζει συχνά στο Youtube tutorial βίντεο στα οποία μοιράζεται μυστικά μακιγιάζ με τους πιστούς followers της. Ωστόσο, κανείς από τους θαυμαστές της δεν γνώριζε –μέχρι τώρα-την απίστευτη ιστορία της ζωής της!

Η ίδια, αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας το μεγάλο της μυστικό,μετά απο πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα χέρια της, ανεβάζοντας ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα.

Σε αυτό, τη βλέπουμε να κλαίει ενώ βάφεται, δείχνοντάς μας παράλληλα τα χέρια της. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να μοιραστεί με το κόσμο το πρόβλημά της. Ποιό είναι αυτό; Η Jordan δεν μπορεί να κουνήσει ή να ανοιγοκλείσει τα χέρια της!

 Πριν από 10 χρόνια η Jordan βρέθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ως τετραπληγική. Κάποια στιγμή μάλιστα βυθίστηκε σε κατάθλιψη, φοβούμενη πως μαζί με τα άκρα της, στο τέλος θα χάσει κάθε συναίσθηση του εαυτού της.

«Είχα  αρχίσει να εξαντλούμε και έπρεπε να δώσω μια απάντηση σε σχόλια που ήταν τόσο αγενής και βλαβερά, έτσι σκέφτηκα έναν τρόπο να μετατρέψω μια κακή κατάσταση σε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε η ίδια.

jordanbone

Μπορεί να έχω μια  πολύ περιορισμένη χρήση των χεριών μου, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε από το να γίνω beauty blogger.

Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να γίνω γνωστή ως το κορίτσι με την αναπηρία.

“Αυτό το βίντεο με βοήθησε να αγνοήσω τα αγενή σχόλια, έτσι  τώρα  θα επικεντρωθω  μόνο στα θετικα Ευτυχώς αυτά τα αρνητικά σχόλια ήταν και ο λόγος που κατέληξα να εμπνέυσω χιλιάδες ανθρώπους!

Jordan έδωσες και σε μάς ένα μεγάλο μάθημα ζωής!

Δείτε το συγκινητικό video.

Εγώ ακόμη κλαίω

 

Close