Η εξομολόγηση της Δήμητρας που ενώ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας κατάφερε να γίνει μητέρα

Συγκλονίζει  η ιστορία της Δήμητρας και του συζύγου της, που ενώ  παντρεύτηκαν πριν μερικά  χρόνια, θέλοντας πάρα πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί η Δήμητρα  διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η γυναίκα, μίλησε  στο T-live και τη Μάρω Κανελλάκη για την συγκλονιστική της εμπειρία και για το πως κατάφερε τελικά να γίνει μητέρα.

«Το 2018 λίγο πριν την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μου ζητήθηκε να κάνω μία μαγνητική, λόγω ότι είχα πολλούς έντονους πονοκεφάλους και τελικά αποδείχτηκε ότι υπήρχε ένα αυτοάνοσο, η σκλήρυνση κατά πλάκας που δεν το γνώριζα και σοκαρίστηκα. Το πιο σημαντικό και πιο σκληρό είναι ότι μαθαίνεις στα 40 σου ότι έχεις κάτι που συνήθως δεν εμφανίζεται σε αυτή την ηλικία» εξομολογήθηκε στο T-live η Δήμητρα.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας που ενώ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας κατάφερε να γίνει μητέρα

«Έκανα μία σειρά από εξετάσεις, μπήκα στο νοσοκομείο και αφού ενημερώθηκα από τους νευρολόγους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με εξωσωματική γονιμοποίηση. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί που μας είπαν ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά υπήρξε και γιατρός που μου είπε ότι στην ηλικία μου καλό θα είναι να υιοθετήσω.

Δείτε επίσης : Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης: Η Κραυγή αγωνίας του πατέρα για τον εξαφανισμένο γιο του: Πού είσαι, Νικόλα μου;

Μετά από λίγο καιρό κατάφερα να γίνω μανούλα και δεν τον άκουσα… Το θεώρησα πολύ σκληρό. Τελικά μπόρεσα και έφερα στον κόσμο δύο υγιέστατα παιδάκια» συνέχισε η Δήμητρα.

Δες το βίντεο εδώ

Close