Η φωτογραφία που λύγισε το διαδίκτυο: Αυτός ο άνδρας βρήκε τον τρόπο να είναι δίπλα στην άρρωστη & σε καραντίνα γυναίκα του

Όταν ένα ζευγάρι υπόσχεται στον άλλον αιώνια αγάπη και αφοσίωση δεν παίρνει και τόσο πολύ τους όρκους του στα σοβαρά. Αυτό, διότι η ευχάριστη στιγμή του γάμου, δεν σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς οτιδήποτε αρνητικό τις περισσότερες φορές.

Παρόλα αυτά, οι όρκοι που δίνουμε έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αργότερα προβλήματα και το μόνο που έχουν ανάγκη είναι τον σύζυγό ή την σύζυγό τους. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όμως εκείνων, που στα δύσκολα το έβαλαν στα πόδια.

Φαίνεται όμως, ότι υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις. Άνθρωποι που δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας ή δεν περάσαν τη πόρτα του δημαρχείου για να ικανοποιήσουν κάποιο…απωθημένο. Άνθρωποι, που πήραν την απόφαση να μοιραστούν όλη τους τη ζωή με έναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και αυτό φαίνεται και στη πράξη.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Jon. Η σύζυγός του, αρρώστησε πέρσι τον Οκτώβριο από καρκίνο του θηριώδους. Έκτοτε οι γιατροί συμβούλευσαν την οικογένεια, ότι θα πρέπει η γυναίκα να μένει απομονωμένη, ιδιαίτερα μετά τις ακτινοβολίες. Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο για μερικούς.

Όχι όμως για τον Jon. Ο αξιαγάπητος άντρας, βρήκε μια πολύ όμορφη εναλλακτική για να μη λείπει στιγμή, από το πλάι της συζύγου του. Το συγκινητικό και τρυφερό απόσπασμα, κατέγραψε με το κινητό της η κoρη τους, όπου και μοιράστηκε τη φωτογραφία μαζί μας μεσώ του προσωπικού τους λογαριασμού στο Twitter.

Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral. Πως να μην γινόταν viral άλλωστε μια τέτοια κίνηση αγάπης; Οι άνθρωποι που την είδαν συγκινήθηκαν πολύ και δεν δίστασαν να αφήσουν χιλιάδες σχόλιά στη κoρη του αντρόγυνου, Mackenna Newman εκφράζοντας τον θαυμασμό τους και στέλνοντας τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter με την εξής λεζάντα:

«Η μαμά μου έπρεπε να παραμείνει στο δωμάτιό της σε απομόνωση, λόγω της ακτινοβολίας κατά του καρκίνου, κι έτσι ο μπαμπάς μου έστησε ένα γραφείο στην πόρτα της, για να της κάνει παρέα -κι εγώ κλαίω.»

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία:

Η φωτογραφία που λύγισε το διαδίκτυο: Αυτός ο άνδρας βρήκε τον τρόπο να είναι δίπλα στην άρρωστη & σε καραντίνα γυναίκα του

Η κoρη του ζευγαριού μάλιστα, υπογραμμίζει ότι:

«Σκέφτηκα απλά πόσο γλυκό είναι όλο αυτό, γιατί οι γονείς μου παραμένουν ερωτευμένοι. Ο πατέρας μου είναι μαζί της σε κάθε ραντεβού στον γιατρό, σε κάθε εξέταση αίματος, σε κάθε χειρουργείο και σε κάθε ακτινοβολία. Και, όπως βλέπετε, ακόμα κι αν δεν μπορεί να βρίσκεται κολλητά δίπλα της, επιδιώκει να βρίσκεται όσο πιο κοντά της γίνεται.»

Ο σύζυγος της φωτογραφίας αποτελεί σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να βάλουν πλάτη στα δύσκολα και βάζουν πάνω από όλα τους ανθρώπους που αγαπούν. Ίσως αυτή τη φωτογραφία να αποτελέσει απόδειξη για όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πλέον αληθινή αγάπη στη ζωή μας.

Αληθινή αγάπη υπάρχει, αρκεί να της δώσουμε την ευκαιρία να μπει στη ζωή μας. Η οικογένεια Newman, είναι ένα τρανό παράδειγμα ανθρώπων που δεν έχουν μάθει να το βάζουν κάτω. Μα πάνω από όλα, δείχνουν πόσο δυνατοί είναι οι δεσμοί της οικογένειας. Δεσμοί που φαίνονται πάνω από όλα στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close