η-γειτόνισσα-είναι-45-και-φλερτάρει-με-τον-γιο-μου-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την γειτόνισσά της αφού σύμφωνα με την ίδια έχει βάλει στο μάτι τον 26χρονο γιο της ενώ η ίδια είναι  45 ετών.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά για πολλούς όμως φαίνεται πως αυτή η πεποίθηση δεν είναι κυρίαρχη, αφού υπάρχουν πολλοί και πολλές που θεωρούν ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν είναι σωστό να υπάρχει. Ειδικά όταν μιλάμε για γονείς και τους συντρόφους των παιδιών τους. Διαβάστε παρακάτω:

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον γιο μου και την γειτόνισσα. Μένω στην ίδια γειτονιά 40 χρόνια τώρα. Με τους γείτονες έχω σχετικά καλή σχέση. Μένουμε και στην επαρχία οπότε έχουμε αρκετές σχέσεις κάθε μέρα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου φεύγει απροειδοποίητα από το σπίτι και κάνει ταξίδια

η-γειτόνισσα-είναι-45-και-φλερτάρει-με-τον-γιο-μου-

Έχω λοιπόν μία γειτόνισσα με 2 παιδιά, την Σέβη η οποία είναι 45αρα. Αδύνατη, περιποιημένη και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Χώρισε πρόσφατα με τον άντρα της και έχω διαπιστώσει ότι έχει βάλει στο μάτι τον γιο μου. Η συγκεκριμένη γυναίκα για μένα είναι προκλητική και ανήθικη.

Χώρισε με τον άντρα της, ενώ αυτός ήταν κύριος επειδή αυτή ανέκαθεν κοιτούσε παιδαρέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε και το θράσος να τον χωρίσει αυτή. Επίσης επειδή έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά της, η κόρη της μου παραπονέθηκε, ότι η μάνα της την ζηλεύει και πολλές φορές της κάνει πόλεμο νεύρων μέσα στο σπίτι.

Ο γιος της έφυγε για σπουδές και ησύχασε. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει βάλει στο μάτι τον γιο μου. Κάθε φορά που βγαίνει στην αυλή μας αυτή “τυχαία” βγαίνει και ξεκινά τις προκλητικές γυμναστικές επιδείξεις δίπλα του.

Δείτε ακόμα Aνακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο μέσα από το Tik Τok

η-γειτόνισσα-είναι-45-και-φλερτάρει-με-τον-γιο-μου-

Του πιάνει την κουβέντα κλπ. Το θέμα είναι ότι ο γιος μου δείχνει να ενδιαφέρεται. Δεν έχουμε συζητήσει αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα ή αν θέλει να το ζήσει για την εμπειρία αλλά εγώ δεν θέλω να έχει καμία σχέση με αυτήν την γυναίκα.

Το βρίσκω ανήθικο να φλερτάρει με ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από την κόρη της. Το βρίσκω ανήθικο να το κάνει αυτό με το δικό μου το παιδί ενώ γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και φυσικά το βρίσκω ανήθικο να κοιτάζει παιδαρέλια λες και χάθηκαν οι άντρες της ηλικίας της.

η-γειτόνισσα-είναι-45-και-φλερτάρει-με-τον-γιο-μου-

All photos via: ipop.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close