ο-άντρας-μου-φεύγει-και-με-αφήνει-μόνη-

Η αναγνώστρια ζητάει την άποψή μας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο άντρας της φεύγει από το σπίτι απροειδοποίητα, κάνει ταξίδια και την αφήνει μόνη της με τα παιδιά για μέρες.

Σίγουρα πολλά ζευγάρια κάνουν ξεχωριστά διακοπές αφού για πολλούς αυτός είναι ένας τρόπος να ανανεώνουν την σχέση τους. Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος σύζυγος φεύγει από το σπίτι απροειδοποίητα, κάνει ταξίδια και αφήνει την αναγνώστρια μόνη της με τα παιδιά στο σπίτι για μένα. Τί να κάνει; Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Λία και είμαι 37 ετών. Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι για 15 χρόνια. Έχουμε μία κόρη 14 ετών και έναν γιο 4 ετών και τώρα τελευταία η σχέση μας νιώθω ότι περνάει κρίση. Πριν από μισό χρόνο ο άντρας μου έμεινε άνεργος.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου

Αποφάσισε να φύγει από την δουλειά και να μπει ταμείο ανεργίας, διότι είχε κουραστεί από την πολλή δουλειά και επειδή εγώ έχω δική μου επιχείρηση, θεωρήσαμε και οι δυο, ότι θα μπορούσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα να μην εργάζεται. Τα φέρνουμε πολύ καλά πέρα.

ο-άντρας-μου-φεύγει-και-με-αφήνει-μόνη-

Βέβαια τώρα τελευταία, τον πιέζω σχετικά με αυτό, γιατί ο χρόνος περνάει και νομίζω ότι έχει συνηθίσει να κάθεται. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Θέλω ο άντρας μου να είναι ανεξάρτητος και ενεργός και όχι απλά να κάθεται σε έναν καναπέ όλη μέρα.

Όμως έχουμε ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα μετά την ανεργία του. Κανά 2 μήνες μετά αν δεν κάνω λάθος αποφάσισε ένα βράδυ να φύγει από το σπίτι. Μου είπε ότι θα πάει μία βόλτα και όταν τον πήρα τηλέφωνο να δω που βρίσκεται μου είχε πει ότι έφτασε Πάτρα και θα μείνει εκεί για το βράδυ.

Δείτε ακόμα Χώρισα με τον άντρα μου και μισό μήνα μετά βρήκε άλλην

Μου κακοφάνηκε λίγο όμως πίστεψα ότι επειδή δουλεύει από 18 χρονών ασταμάτητα και στα 38 του, έμεινε για πρώτη φορά άνεργος, ήθελε να το ζήσει. Θα ήθελα βέβαια να μου προτείνει να πάμε μαζί και όταν του το είπα μου είπε ότι ήταν μία πολλή αυθόρμητη κίνηση, ότι απλά οδηγούσε και βρέθηκε εκεί. Εμείς μένουμε Αίγιο.

ο-άντρας-μου-φεύγει-και-με-αφήνει-μόνη-

Αυτό το πράγμα όμως συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Βέβαια τώρα μου λέει ότι θα πάει εκεί και θα μείνει για τόσες μέρες, όμως είναι πολύ εκνευριστικό από ένα σημείο και ύστερα, διότι κανονίζει πάντα μέρες που εμένα δεν με βολεύουν για να κάνουμε μαζί με τα παιδιά κάτι ή σαν ζευγάρι.

Και δεύτερον νιώθω ότι έχω φορτωθεί εγώ όλες τις ευθύνες. Από την μία έχουν την δουλειά και ενώ ο άντρας μου θα μπορούσε να με βοηθήσει με το σπίτι και τα παιδιά αφού δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα, αυτός τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα λείπει και εγώ υποχρεώνομαι στη μάνα μου και στην κουνιάδα μου.

Δείτε ακόμα Έχασα την μητέρα μου, πενθώ και ο άντρας μου θέλει να με χωρίσει

Ξεκίνησαν επίσης να μου μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά ότι γκομενίζει. Αλλιώς γιατί να μην μου έχει προτείνει να πάμε οι δυο μας ένα ταξίδι; Ή να κανονίσουμε ένα Σαββατοκύριακο να πάμε μαζί οι 4 μας σαν οικογένεια. Νομίζω ότι ξεκινάει και δεν σκέφτεται τις υποχρεώσεις του. Είναι σαν να περνάει κρίση ηλικίας και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Τί να κάνω;

ο-άντρας-μου-φεύγει-και-με-αφήνει-μόνη-

All photos via: psychologynow.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close