η_κόρη_μου_θέλει_να_πάει_στο_The Bachelor_

Η κόρη μου θέλει να πάει στο The Bachelor και  δεν ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη. Το The Bachelor εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες την περσινή σεζόν και η αλήθεια είναι ότι απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς.

Πολλοί ταυτίστηκαν με το love story της Νικόλ και του Παναγιώτη ενώ κάποιοι άλλοι απόρησαν γιατί να υπάρχει κάτι τέτοιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ποιος άνθρωπος θα δήλωνε ποτέ συμμετοχή σε κάτι τέτοιο. Μπορεί να απέκτησε πολλά αρνητικά σχόλια, όμως η τηλεθέαση πρέπει να ήταν υψηλή.

Κι αυτό το πιστεύουμε γιατί το The Bachelor ξεκίνησε να προβάλει σποτάκια για νέες συμμετοχές την φετινή σεζόν. Μία αναγνώστρια λοιπόν, μας εξομολογείτε ότι η κòρη της θέλει να λάβει μέρος στο καινούριο The Bachelor και φαίνεται πως η αναγνώστρια δεν χαίρεται με αυτό. Διαβάστε παρακάτω και δώστε της την συμβουλή σας: 

Δείτε ακόμα Ο αδερφός μου με έριξε στην κληρονομιά

Αποφάσισα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας, διότι πραγματικά βρίσκομαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιδί. Έχω μία κòρη 30 ετών. Ανύπαντρη. Το όνειρό της είναι να γίνει παρουσιάστρια στην τηλεόραση παρόλο που δεν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία ή κάτι σχετικό.

Αυτή τη στιγμή είναι άνεργη. Παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια κατάπινα το γεγονός ότι η κóρη μου μεγαλοπιανόταν και απλά χαιρόμουν που τουλάχιστον δούλευε για να βγάλει τα προς το ζειν, αυτό που μου είπε τις προάλλες πραγματικά με έστειλε αδιάβαστη.

Μου είπε ότι ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό The Bachelor. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Όμως το εννοούσε και μου έλεγε ότι πολλές γυναίκες έχουν γίνει διάσημες μέσα από reallities και ότι το σκεφτόταν καιρό να δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από αυτά.

Δείτε ακόμα Υποψιάζομαι ότι ο άντρας μου είναι gay

Στο Gntm δεν ήθελε επειδή δεν έχει τις αναλογίες μοντέλου, στο MasterChef δεν μπορούσε γιατί δεν μπορεί να βράσει ένα αυγό, στο Survivor δε θα κατάφερνε γιατί δεν μπορεί τις κακουχίες, οπότε τις έμεινε το The Bachelor.

Μάλιστα μου είπε ότι αυτό το παιχνίδι μόνο θετικά έχει να της προσφέρει. Είτε θα βγει με έναν καινούριο άντρα που μπορεί να καταλήξουν και σε γάμο, είτε θα βγει διάσημη. Και τα δύο της κάνουν μου είπε. Μάλιστα είχε ψάξει στο internet και βίντεο που έδειχναν πως ζευγάρια του εξωτερικού είναι ακόμη παντρεμένα από το The Bachelor.

Φυσικά έγινα έξαλλη. Πως γίνεται το παιδί μου να είναι τόσο φαντασμένο και ρηχό; Είναι δυνατόν να πάει σε ένα τηλεπαιχνίδι που ο ίδιος άντρας φιλάει πολλές διαφορετικές γυναίκες μπροστά στα μάτια της; Είναι δυνατόν να πάει σε ένα παιχνίδι, όπου οι γυναίκες προσπαθούν να κερδίζουν το ένα και μοναδικό αρσενικό;

Δείτε ακόμα Gntm 3: Όλοι μιλούν για την Παρασκευή μα εγώ θα μιλήσω για τον μπαμπά της

Πλήρης υποτίμηση του γυναικείου φύλου και του θεσμού των σχέσεων και της αγάπης γενικότερα. Με τέτοιες αξίες μεγάλωσα εγώ την κόρη μου; Να θέλει να ξεφτιλίσει τον εαυτό της για λίγη διασημότητα; Ο πατέρας της φταίει που δεν της έβαλε ποτέ ένα φρένο.

Όλα στο χέρι. Η μικρή του η πριγκίπισσα που προτιμάει να δηλώσει συμμετοχή σε τέτοιες παιχνίδια, παρά να τελειώσει μία σχολή δημοσιογραφίας και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Είμαι έξαλλη και μόνο που το σκέφτομαι.

20 χρόνια στην γειτονιά δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και τώρα δε θα μπορώ να πάω ούτε μέχρι τον ψιλικατζή ξέροντας ότι βλέπει την κòρη μου να φιλιέται δημοσίως σε ένα παιχνίδι με άλλα τόσα κορίτσια διεκδικώντας τον ίδιο άντρα.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου θέλει να γίνει σεφ: Δεν θέλω το παιδί μου να δουλεύεις στο κουτούκι του Βαγγέλη – Τι να κάνω;

Με τι μούτρα θα βγω στην κοινωνία; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτή η κòπέλα δεν καταλαβαίνει από λόγια και ο άντρας μου δεν μου το κάνει καθόλου εύκολο. Μου λέει να αφήσω το παιδί να κάνει ό,τι θέλει και να μην μπαίνω εμπόδιο στα όνειρά της. Αυτά είναι τα όνειρά της; Τι να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: alphatv.gr

Close