Η κόρη τους άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα.. έτσι εγκατέστησαν μια κάμερα στο σπίτι για να δούνε τι έχει κάνει η νταντά

Το  2014, η Whitney Matney, μια νεαρή μητέρα που σπούδαζε νομική, έψαχνε να προσλάβει μια νταντά για να αναλάβει τη φροντίδα της ενός έτους κόρη της, της Raylee. Έτσι, κατέληξε να προσλάβει μια πρώην συμμαθήτρια της στο λύκειο η οποία είχε πολύ καλές συστάσεις.

Η Whitney σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να εμπιστευθεί αυτή τη γυναίκα με την κορούλα της, αλλά ήταν έτοιμη να ανακαλύψει ότι είχε προσλάβει μια “νταντά σκέτο εφιάλτη.”

Δείτε ακόμη: 10 μυστικά για τα παιδιά από την πιο διάσημη νταντά!

Λίγες εβδομάδες μετά την πρόσληψη της νταντάς, η Whitney και ο σύζυγός της Chris παρατηρήσαν οτι η συμπεριφορά της κορούλα τους της Raylee, ήταν αισθητά διαφορετική. Κάθε φορά που η νταντά εμφανιζόταν, η Raylee έτρεχε να κρυφτεί πίσω από τους γονείς της. Κάπως έτσι η Whitney πήρε την απόφαση να αγοράσει μια κάμερα για να δεί τι έχει συμβεί και την τοποθέτησε στο σαλόνι.

Η νταντά πιάστηκε στην κάμερα να ξυλοκοπεί και να ανακινεί βίαια την Raylee πριν παρατηρήσει την κάμερα που υπήρχε στο τοίχο

Δείτε ακόμη: Μια αγανακτισμένη νταντά λύνει τη σιωπή της!

Τη πρώτη νύχτα που άφησε την Raylee, με την νταντά της, η Whitney όταν ήρθε στο σπίτι παρατήρησε οτι η κάμερα ήταν στραμένη προς τον τοίχο. Ήταν μια μικρή ένδειξη όλο αυτό – και στη συνέχεια είδε το τρομακτικό βίντεο.

Δείτε ακόμη: «Έκρυβε» τη σχιζοφρένειά της η νταντά-δολοφόνος που αποκεφάλισε την τετράχρονη

Η νταντά πιάστηκε στην κάμερα να ξυλοκοπεί και να ανακινεί βίαια την Raylee πριν παρατηρήσει αυτή την κάμερα που υπήρχε στο τοίχο, και όταν είδε την κάμερα απλά έστρεψε τον φακό προς τον τοίχο. “Μπορείτε να βλέπετε αυτές τις τρομακτικές ιστορίες τρόμου στην τηλεόραση αλλά όταν αυτό συμβεί σε εσάς πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό συναίσθημα,” είπε η Whitney στο ABC.

Αυτή και ο Chris κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και η νταντά συνελήφθη εκείνο το βράδυ. Η Whitney εργάζεται αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσει ένα δημόσιο αρχείο για την κακοποίηση των παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Close