Μπότοξ: Οι κίνδυνοι των πλαστικών επεμβάσεων μέσα από την ιστορία μίας μπλόγκερ

Μπότοξ οι κίνδυνοι από αποτυχημένο μπότοξ : Οι κίνδυνοι των πλαστικών επεμβάσεων μέσα από την ιστορία μίας μπλόγκερ. Αυτή η μπλόγκερ διηγείται την ιστορία της μετά από ένα αποτυχημένο μπότοξ.

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πλέον απενεχοποιημένες. Οι άνθρωποι έχουν δεχτεί πια πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε δεν του αρέσει πάνω του, αφού στο σώμα του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μπότοξ και άλλες πλαστικές επεμβάσεις είναι πλέον επεμβάσεις ρουτίνας.

Όμως μιλάμε ακόμη για επεμβάσεις και πρέπει να καταλάβουμε ότι το μπότοξ και άλλες πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι για πρωινό. Θα πρέπει να υπάρχει μέτρο, ένας έμπιστος γιατρός και φυσικά πολύ μεγάλη προσοχή. Μία μπλόγκερ περιγράφει την δική της εμπειρία μετά από ένα αποτυχημένο μπότοξ. Διαβάστε παρακάτω: 

Αποτυχημένο μπότοξ

Η Whitney Buha είναι μπλόγκερ και ινφλουένσερ και έχει ως βάση της το Σικάγο. Μίλησε λοιπόν ανοιχτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους κινδύνους των πλαστικών επεμβάσεων χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα…τον εαυτό της.

Η ταλαιπωρία της γυναίκας ξεκίνησε την Άνοιξη όταν έκανε μία δημοσίευση στο Instagram λέγοντας ότι έκανε μία συνηθισμένη επίσκεψη στον πλαστικό της για μπότοξ, όμως αυτή τη φορά αυτή η επέμβαση ρουτίνας δεν πήγε τόσο καλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whitney Buha | Chicago Blogger (@somethingwhitty)

Η μπλόγκερ η οποία διαχειρίζεται το δικό της μπλόγκ με όνομα “Something Whitty” ανέφερε πως τον Μάρτιο έκανε μία ένεση μπότοξ σε λάθος σημείο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αριστερό της μάτι να γέρνει και το δεξί να είναι πολύ ανοιχτό.

Δείτε ακόμα Θα τις αναγνωρίζατε; Διάσημες Ελληνίδες πριν & μετά την πλαστική μύτης (εικόνες)

Είναι τόσο ντροπιαστικό, και πραγματικά δεν θέλω να το δείξω, αλλά όλοι μου στέλνουν” μπορούμε να το δούμε;”. Επειδή πολλοί από εσάς κάνετε Botox και μάλλον δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί, δείτε”,  ανέφερε η ίδια σε ένα βίντεο πριν τραβήξει τα μαλλιά της και για να αποκαλύψει την βλάβη στα μάτια της.

μπότοξ-μπλόγκερ-έκανε-αποτυχημένο μπότοξ-και-μοιράστηκε-την-εμπειρία-της-

Η μπλόγκερ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πραγματοποίησε μία συνηθισμένη επίσκεψη στον πλαστικό της και παρατήρησε πως το αριστερό της φρύδι δεν ήταν τόσο ψηλό όσο το δεξί. Επέστρεψε στην κλινική και ο αισθητικός της, της είπε πως μπορεί να προσθέσει τέσσερις ακόμη μονάδες στο αριστερό φρύδι, σε μία προσπάθεια να εξισώσει τα φρύδια της.

Όμως ο γιατρός έκανε λάθος και όταν η μπλόγκερ γύρισε σπίτι της είδε το ένα της μάτι να γέρνει και το άλλο να είναι πιο ανοιχτό από συνήθως. Έκτοτε η μπλόγκερ αναρτά φωτογραφίες με την πρόοδό της ενώ ευχαρίστησε αυτούς που την ακολουθούν για την υποστήριξη.

Δείτε ακόμη 5 σπιτικές συνταγές για φυσικό μπότοξ στο σπίτι

μπότοξ-μπλόγκερ-έκανε-αποτυχημένο μπότοξ-και-μοιράστηκε-την-εμπειρία-της-

Δείτε ακόμα Η εξομολόγηση της Δήμητρας που ενώ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας κατάφερε να γίνει μητέρα

Όπως εξήγησε η νεαρή μπλόγκερ ήθελε να μοιραστεί την ιστορία της για να βοηθήσει και να προειδοποιήσει άλλους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μπότοξ.

Αποτυχημένο μπότοξ : Οι κίνδυνοι

Μπότοξ: Οι κίνδυνοι από αποτυχημένο μπότοξ

Οι ήπιες περιπτώσεις χαλάρωσης του βλεφάρου.

Μπορούν συχνά να διορθωθούν με συνταγογραφούμενες οφθαλμικές σταγόνες, οι οποίες βοηθούν στην ανύψωση του προσβεβλημένου βλεφάρου κατά ένα έως τρία χιλιοστά, αλλά εκείνοι που μπορεί να έχουν υποστεί μια πιο σημαντική χαλάρωση ίσως χρειαστεί να περιμένουν να μειωθούν οι επιδράσεις της τοξίνης για να ανακτηθεί ξανά η πλήρης λειτουργία του βλεφάρου.

Ασύμμετρα ή κακώς σχεδιασμένα φρύδια.

Μπορεί να συμβεί εάν κάποιος προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το μεσόφρυο (ανάμεσα στα φρύδια) και / ή το «πόδι της χήνας» αλλά δεν υπολογίσει σωστά τη λειτουργία του μετωπιαίου μυός. Ένα υπερβολικό και απροσδόκητο τράβηγμα των μετωπιαίων μυών είναι ικανό να σηκώσει το φρύδι πολύ ψηλά. Ευτυχώς υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό: Εάν γίνει έγχυση σε σωστή δόση και στο σωστό σημείο κορυφή του φρυδιού, επιτρέπεται στον μυ να χαλαρώσει και βοηθά στην εξομάλυνση των πραγμάτων.

Το βαρύ φρύδι

Μπότοξ: Οι κίνδυνοι από αποτυχημένο μπότοξ

που προέρχεται από τη υπερβολική δόση τοξίνης, που μπορεί να γίνει σε κάποιον ασθενή, στους μετωπιαίους μυς. Η επιτρεπόμενη δόση τοξίνης είναι συγκεκριμένες μονάδες ανά σκεύασμα, αλλά οι ειδικοί λένε πως αυτή η δοσολογία υπερβαίνει τις μέσες ανάγκες των ασθενών. Οι μετωπιαίοι μυς είναι πολύ ευαίσθητοι στην τοξίνη και είναι οι μόνοι ανελκτήρες μύες των φρυδιών . Όσο περισσότερο τους εξασθενείς, τόσο λιγότερο μπορεί κάποιος να σηκώσει τα φρύδια του. Η υπερβολική χαλάρωση του συγκεκριμένου μυός μπορεί να «ρίξει» το φρύδι και ο ασθενής να το αισθάνεται βαρύτερο από ό, τι συνήθως – κάτι που οι γυναίκες τείνουν να μισούν.

Παγωμένο και ανέκφραστο πρόσωπο:

Αυτό είναι αποτέλεσμα υπερδοσολόγησης της τοξίνης και οφείλεται συνήθως σε υπερβολικές απαιτήσεις του ασθενούς. Ευτυχώς τα αποτελέσματα είναι αναστρέψιμα και αυτό που πρέπει να κάνει ο ασθενής είναι να περιμένει να εξασθενίσει η δράση του φαρμάκου και να ξεκινήσει σταδιακά και πάλι η κινητικότητα των μυών

Μειωμένη ή και ανύπαρκτη δραστικότητα του φαρμάκου:

Ενενήντα εννέα τοις εκατό των φορών που συμβαίνει αυτό, οφείλεται σε υποδοσολόγηση – και στο ότι δεν έλαβαν τον απαραίτητο αριθμό μονάδων. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ένας ασθενής λέει εκ των προτέρων ότι θέλει να ξοδέψει μόνο ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ή όταν κάποιος ασθενής στοχεύει σε υπερφυσικά αποτελέσματα. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να εμφανιστεί από τον οργανισμό του ασθενή αντοχή στην τοξίνη, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θυμόμαστε ότι η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (ΒΟΤΟΧ, Dysline, Bocouture) αποτελεί μια ιατρική πράξη. Ένας έμπειρος στην ανατομία του προσώπου Δερματολόγος μπορεί να εγγυηθεί τα κατάλληλα αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τον άνθρωπο στον οποίο εμπιστεύεστε το πρόσωπό σας.

 

All photos via: Instagram

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close