Να και μια ευχάριστη είδηση: Μωράκι που πάλευε με τον καρκίνο απο 4 μηνών  τον νίκησε στα πρώτα του γενέθλια

Μακάρι να ακούγαμε μονού τέτοιές ειδήσεις ,σαν και αυτή της ενός χρόνου τσαπερδόνας που ενώ πάλευε απο 4 μηνών με τον καρκίνο κατάφερε να τον νικήσει  στα πρώτα της γενέθλια.

Η είδηση αυτή μας κάνει απόλυτα χαρούμενος και αισιόδοξους δίνοντας την ελπίδα πως και άλλα θαύματα μπορούν να συμβούν

Όταν ήταν 4 μηνών, διαγνώστηκε με με νευροβλάστωμα των επινεφριδίων και ξεκίνησε θεραπεία. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, έκανε την τελευταία της χημειοθεραπεία και επέστρεψε στο σπίτι της χαρούμενη και υγιής.

Δείτε επίσης : Σοκ : Παιδί πέθανε από εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον μικροοργανισμό

Η γιατρός που παρακολουθεί το μικρό κορίτσι διευκρίνισε πως οι καρκίνος της δεν ήταν σπάνιος, καθώς παρουσιάζεται σε περίπου 600 άτομα τον χρόνο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η δύναμη που υπέδειξε η Giselle ήταν αξιοσημείωτη!

Εξίσου υπερήφανοι είναι και η γονείς της 1χρονης, ενώ η χαρά τους για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης τους δεν περιγράφεται. Ωστόσο, το ταξίδι τους ήταν δύσκολο και πολλές φορές λιγοψύχησαν.

Να και μια ευχάριστη είδηση: Μωράκι που πάλευε με τον καρκίνο απο 4 μηνών τον νίκησε στα πρώτα του γενέθλια

«Υπήρξαν φορές όλο αυτό το διάστημα που δεν ξέραμε αν το μωρό μας θα ζήσει. Η σκέψη ότι μπορεί και να μην τα καταφέρει, μας τσάκιζε! Πάντα, όμως, προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να χαμογελάμε για να της δίνουμε δύναμη», ανέφερε συγκινημένη η μητέρα της και πρόσθεσε:

Δείτε επίσης : Έβρος : Εξαφάνιση παιδιών 9 και 2 ετών  Βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

«Νιώθουμε ευλογημένοι που η κόρη μας τελικά τα κατάφερε και περήφανοι για το σθένος της. Ωστόσο, η σκέψη μας ταξιδεύει συχνά στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο από καρκίνο και, φυσικά, σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να νικήσουν αυτό το τέρας. Γιορτάζω για την κόρη μου και παράλληλα θέλω να τιμήσω και όλα τα άτυχα θύματα του καρκίνου».

Ο παππούς της Giselle, επιζών και ο ίδιος από μια επιθετική μορφή καρκίνου, έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την εγγονή του. «Μας χωρίζουν πολλά χρόνια αλλά μας ενώνουν κοινά βιώματα και εμπειρίες. Η αγάπη μου για εκείνη δεν χωράει σε λέξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close