ο-γιος-μου-δεν-νηστεύει-την-σαρακοστή-

Ο γιος μου δεν νηστεύει την Σαρακοστή καιτσακωνόμαστε συνέχεια . Ο γιος αυτής της αναγνώστριας δεν νηστεύει την Σαρακοστή και αυτό τους κάνει να τσακώνονται συνέχεια. Τί την συμβουλεύετε;

Η νηστεία της Σαρακοστής έφτασε και πολλοί τηρούν όλη την νηστεία. Όμως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νηστεύουν ακόμη κι αν πιστεύουν στον Θεό, διότι θεωρούν ότι δεν κάνει η νηστεία τον καλό χριστιανό και γενικότερα τον καλό άνθρωπο.

Η αναγνώστρια φαίνεται πως τελευταία έχει πολλούς τσακωμούς με τον γιο της επειδή εκείνος δεν νηστεύει την Σαρακοστή και αυτό την εξοργίζει. Εσείς τι πιστεύετε; Τι την συμβουλεύετε να κάνει; Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια:

Ο γιος μου δεν νηστεύει την Σαρακοστή και τσακωνόμαστε συνέχεια

Ο γιος μου είναι 35 ετών και μένει στο κάτω διαμέρισμα. Ποτέ του δεν ήταν ιδιαίτερα θρήσκος αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ένα άλλο τροπάρι. Δηλώνει άθρησκος. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό όμως ξέρω ότι δεν το δέχομαι.

Και εγώ και ο άντρας μου καταγόμαστε από μία οικογένεια απόλυτα θρησκευόμενη. Ο μπαμπάς μου ήταν παπάς. Έχουμε μάθει να τηρούμε όλες τις νηστείες, να πηγαίνουμε όποτε χρειάζεται στην εκκλησία και γενικότερα να κάνουμε πράγματα με ευλάβεια που αφορούν τον χριστιανισμό.

ο-γιος-μου-δεν-νηστεύει-την-σαρακοστή-

Photo via: vimaorthodoxias.gr

Φυσικά τον γιο μου τον μεγάλωσα με τις ίδιες αρχές και μου φαίνεται αδιανόητο να βλέπω κάθε μέρα τους ντελιβεράδες να κάνουν ουρά έξω από το σπίτι επειδή εγώ μαγειρεύω νηστίσιμα φαγητά και αυτός από αντίδραση να θέλει να τρώει πιτόγυρα και πίτσες.

Δείτε ακόμα Πληρώνω τον μεγάλο μου γιο για να προσέχει την αδερφή του και είμαι περήφανη γι’ αυτό

Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές από την ημέρα που ξεκίνησε η νηστεία της σαρακοστής και πραγματικά πλέον νιώθω σαν να ντρέπομαι γι’ αυτόν. Τον μεγάλωσα με μερικές αξίες και θα ήθελα το παιδί μου να ακολουθήσει τον δικό μου τρόπο ζωής.

Παρόλα αυτά έχει να πατήσει χρόνια στην εκκλησία, δεν νηστεύει και δηλώνει και άθρησκος. Και να πεις ότι τα έλεγε μόνο σε εμάς θα έλεγα καλά. Κάθεται και το διατυμπανίζει στο facebook, ανεβάζει ντοκιμαντέρ για τις θρησκείες και άλλα τέτοια.

ο-γιος-μου-δεν-νηστεύει-την-σαρακοστή-

Photo via: xalkidikipolitiki.com

Στο facebook του έχει όλη την γειτονιά και πραγματικά νιώθω ότι με ρεζιλεύει. Είναι δυνατόν εγγονός παπά να λέει τέτοια πράγματα; Νιώθω ότι θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Δεν φτάνει που τόσα χρόνια ανεχόμουν ότι την Ανάσταση ερχόταν στην εκκλησία στις 12 ακριβώς και έφευγε στις 12 και 5 σαν αυτά που κοροϊδεύω.

Δείτε ακόμα Εδώ και 2 χρόνια ο άντρας μου δεν βγαίνει από το σπίτι και είμαι στα όριά μου

Τώρα μου κάνει και τέτοια τσαλιμάκια. Πέρσι, μπορεί να πίστευε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα αλλά νήστευε για να μου κάνει το χατίρι. Φέτος νιώθω ότι έχει βγάλει τέτοια αντιδραστικότητα, λες και περνάει δεύτερη εφηβεία.

Τι να πω. Έχω φτάσει στα όρια μου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στην τελική αν δεν θέλει να το κάνει για την θρησκεία ας το κάνει για την μάνα του. Που κάθομαι εγώ και προσεύχομαι κάθε βράδυ να συγχωρέσει ο Θεός την ψυχούλα του και στο καπάκι ακούω το κουδούνι και βλέπω το μηχανάκι από το ψητοπωλείο. Έχω άδικο ρε παιδιά;

ο-γιος-μου-δεν-νηστεύει-την-σαρακοστή-

Photo via: cityportal.gr

Photo cover via: menshouse.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close