Προσελκύστε την αγάπη στη ζωή σας με αυτές τις 7 συμβουλές Feng Shui!

Το Feng Shui είναι η τεχνική της εργασίας με το τσι ή τη κοσμική ζωή που μας περιβάλλει για να ενισχύσουμε τη θετική ενέργεια ενός περιβάλλοντος.

Πρόκειται για μια ανατολική πρακτική που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου οικιακού ή εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς απώλειες ενέργειας ή που κατευθύνει την κοσμική ενέργεια με τρόπο που ενισχύει μια συγκεκριμένη ζώνη της ζωής ενός ατόμου.

Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Feng Shui για να προσελκύσουν αγάπη ή να προσθέσουν πράγματα στη ζωή τους ή στις ερωτικές σχέσεις.

Αν θέλετε να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας, εδώ είναι οι 7 συμβουλές Feng shui που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Υπνοδωμάτιο

Συμβουλές για να προσελκύσει την αγάπη στη ζωή σας:

1. Περιορίστε τον αριθμό των καθρεφτών στην κρεβατοκάμαρά σας ή, αν είναι δυνατόν, να απαλλαγείτε από αυτούς.Οι καθρέφτες εκτρέπουν την ενέργεια, η οποία μπορεί να ακυρώσει όλες τις θεραπείες του Φενγκ Σούι στο υπνοδωμάτιο.

2. Δημιουργήστε το είδος της ατμόσφαιρας που θέλετε χρησιμοποιώντας αρωματοθεραπεία. Τα έλαια, όπως το ylang-ylang, το γιασεμί, το φασκόμηλο φασκόμηλο, το γεράνι, το τριαντάφυλλο και το κάρδαμο, φέρνουν το ρομαντισμό και την ισορροπία στην αγάπη σας.

3. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες στο υπνοδωμάτιό σας αντιπροσωπεύουν το όραμά σας για το τι είναι για εσάς μια αγάπη ή μια ισορροπημένη σχέση. Καταργήστε άλλες φωτογραφίες που νομίζετε ότι δεν εξυπηρετούν τις προθέσεις σας.

4. Τοποθετήστε ροζ χαλαζία στο υπνοδωμάτιό σας. Η γωνία της σχέσης στο σπίτι σας βρίσκεται στη δεξιά άκρη του δωματίου. Επειδή ο ροζ χαλαζίας συμβολίζει την καθαρή αγάπη, δονείται με υψηλή συχνότητα και την προσελκύει.

5. Δημιουργήστε χώρο για τον σύντροφό σας στο υπνοδωμάτιό σας. Παρέχετε επιπλέον χώρο στο κρεβάτι καθώς και χώρο στο ντουλάπι σας, ώστε να πάρει χώρο στο σπίτι σας.

6. Αποσυνδέστε την κρεβατοκάμαρά σας από τις τεχνολογικές συσκευές που εκκενώνουν την ενέργειά σας και κλέβουν την προσοχή σας. Μεταφέρετε τα σε άλλη θέση, επειδή αυτά τα πράγματα είναι αναστολείς ενέργειας. Αυτή η αλλαγή θα κάνει την κρεβατοκάμαρά σας να ήρεμη και χαλαρωτική..

7. Αφαιρέστε αντικείμενα που καταλαμβάνουν χώρο φυσικά και ενεργά πάνω και γύρω από το κρεβάτι σας. Αυτά περιλαμβάνουν επιπλέον έπιπλα, επιπλέον μαξιλάρια ή κουκλάκια στο κρεβάτι σας. Έχοντας επιπλέον χώρο σημαίνει ότι καλωσορίζεις ένα άλλο άτομο στη ζωή σου.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές του Feng Shui, δημιουργείτε την ενεργειακή πηγή που καλωσορίζει μια υγιή και αρμονική σχέση στη ζωή σας.

Πηγή: healingeffect.gr
Close