Περίεργη στατιστική: Αυτές είναι οι πιο πιθανές μέρες για να χωρίσετε!

Μπορεί να ζείτε σε απόλυτο γιορτινό κλίμα και μπορεί να νιώθετε πως όλα στη ζωή σας είναι τέλεια. Και μπορεί και να είναι. Μήπως, όμως, το άλλο σας μισό δεν σκέφτεται όπως εσείς;

 

Μια νέα έρευνα έρχεται να μας πει ποιες είναι οι πιο πιθανές μέρες για να σας παρατήσουν και να μείνετε σύξυλες με το δώρο για τον σύντροφό σας στο χέρι.
Ειδικοί πάνω στην στατιστική μελέτησαν σελίδες στο facebook, posts και statuses και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα πολλοί είναι αυτοί που τερματίζουν τις ερωτικές τους σχέσεις.
Προσέξτε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες.
Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι. Κάποιοι θεωρούν πως το άλλο τους μισό δεν αξίζει τη σπατάλη των χρημάτων τους με αποτέλεσμα να μην θέλουν να μπουν σε έξοδα αγοράζοντας ένα ακριβό δώρο για ένα ταίρι που κάποια στιγμή θα χωρίσουν έτσι κι αλλιώς.

Κάποιοι άλλοι αποφασίζουν πως δεν θέλουν να γνωρίσουν το συγκεκριμένο άτομο στην οικογένειά τους πράγμα που στη διάρκεια των γιορτών είναι μάλλον αναπόφευκτο. Έτσι χωρίζουν λίγο πριν τις γιορτές για να το αποφύγουν.

Αν καταφέρετε, όμως, να μείνετε μαζί με τον σύντροφό σας κατά την περίοδο των γιορτών τότε μάλλον την έχετε γλιτώσει. Οι επόμενες δύσκολες μέρες που μπορεί να φέρουν έναν χωρισμό είναι γύρω στην άνοιξη.

Πηγή: spirossoulis.com

Close