Τα ψέματα που λένε όσοι απατούν.

Έχεις πολύ βάσιμες υποψίες ότι σε απατά, αλλά εκείνος – προφανώς – δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Κι αυτά είναι τα ψέματα που θα ακούσεις.

Κοιτάει το κινητό του όλη την ώρα, μα δεν σ’ αφήνει να το δεις. Έρχεται αργά στο σπίτι, με χαζές δικαιολογίες, η στάση του απέναντί σου έχει αλλάξει και τα πάντα αποτελούν αιτία για καυγά.

Κι εσύ αρχίζεις να φρικάρεις όλο και περισσότερο, γιατί νιώθεις πως η πιθανότητα να σε απατάει γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική.

Δείτε ακόμη: Πως δεν πρεπει να αντιδρασετε οταν σας απατα..

Θα σε συμβουλεύαμε να μην αρχίσεις τις κατηγορίες χωρίς να έχεις πραγματικά βάσιμες υποψίες, επειδή αυτό θα σε βάλει σε πολύ μεγαλύτερους μπελάδες. Αυτό, όμως, που μπορείς να κάνεις, είναι να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει. Πες ότι έχεις παρατηρήσει αλλαγές στην σχέση σας, και ότι θες να τον βοηθήσεις, αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Αν αρχίσει να σου απαντάει γενικολογίες, τότε μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Και αυτά είναι τα ψέματα, ή μάλλον, οι δικαιολογίες που θα σου πει για να αλλάξει την κουβέντα ή – ακόμα χειρότερα – να ρίξει το φταίξιμο πάνω σου.

Δείτε ακόμη: Έκανε φάρσα στο ραδιόφωνο για να μάθει αν την απατάει .Χαμός στον αέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό! ΒΙΝΤΕΟ

Ζητάς πάρα πολλά

Στην περίπτωσή του, “πάρα πολλά” σημαίνει ότι θες απλά να μάθεις τι γίνεται στην ζωή του και είναι τόσο ανήσυχος. Θύμισέ του ότι αυτές οι συζητήσεις είναι πράγματα που συμβαίνουν σε μια σχέση.

Ανάποδη ψυχολογία από δεκαπέντε πλευρές. Ξέρει ότι ξέρεις ότι κερατώνει, γι’ αυτό σου λέει ότι ξέρει ότι κερατώνεις εσύ,

Ξεκόλλα από πάνω μου

Από την μία, μπορεί να μην έχει απόλυτο άδικο, καθώς η αναστάτωσή σου μπορεί να σε έχει κάνει να αντιδράς αρκετά έντονα. Από την άλλη, σου έδωσε δικαιώματα και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είσαι παρανοϊκή

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι από το συνολικό ποσοστό γυναικών που τις έχει αποκαλέσει παρανοϊκές ο γκόμενός τους, περίπου το 4% πάσχουν όντως από την διαταραχή, ενώ οι υπόλοιπες απλά έχουν πολύ κακό γκόμενο.

Δείτε ακόμη: Παπουτσάκη: «Έπιασα επ΄αυτοφώρω σύντροφο μου να με απατά. Και ξαναγύρισα σ΄αυτόν»

Είσαι νευρωτική

Νευρωτική, δηλαδή άλλος ένας τρόπος να σε πει παρανοϊκή, τρελή, και ό,τι άλλο φανταστείς. Γενικά μπορούμε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε λέξεις που δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς σημαίνουν (ειδικά αν είναι λέξεις που κάνουν καθημερινά ανθρώπους να υποφέρουν) για να μειώσουμε τις συντρόφους μας;

Μήπως εσύ με κερατώνεις και απλά θες να καλύψεις τον εαυτό σου;

Ανάποδη ψυχολογία από δεκαπέντε πλευρές. Ξέρει ότι ξέρεις ότι κερατώνει, γι’ αυτό σου λέει ότι ξέρει ότι κερατώνεις εσύ, ώστε να καλύψει το γεγονός ότι ξέρεις κάτι που δεν θα έπρεπε να ξέρεις. Αντίο για πάντα.

Με καταπιέζεις!

Ειλικρινά δεν έχουμε βρει κάποιον τρόπο να απαντήσεις με λέξεις σ’ αυτό χωρίς να γίνουμε προσβλητικοί, οπότε απλά κοίτα τον στα μάτια λες και πέταξε την μεγαλύτερη κοτσάνα του κόσμου.

photo credit: webmd.com

Πηγή: stroumfaki.gr
Close