σε-κάποιους-η-ζωή-τα-δίνει-όλα-και-είναι-θλιμμένοι-

Μπορεί η ζωή σου να είναι γεμάτη από αγαθά όμως εσύ ζεις μέσα στην θλίψη…Ένα κείμενο, αφιερωμένο στους περισσότερους από εμάς.

Ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν όλα και άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα. Παρόλα αυτά, έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί να τα έχουμε όλα, υγεία, ανθρώπους που μας αγαπούν, λεφτά και ένα ζεστό σπίτι εμείς ζούμε μέσα στην θλίψη.

Και βλέπεις ανθρώπους, χτυπημένους από την ζωή που το χαμόγελο δεν σβήνει από το πρόσωπό τους και πάντα παλεύουν για το καλύτερο. Ένα κείμενο από την σελίδα Ανορεκτικά Όνειρα – Κίκκα Ουζουνίδου που μας άγγιξε. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Το σώμα παχαίνει όταν πεινάει η ψυχή

Σε κάποιους η ζωή τα δίνει όλα τόσο απλόχερα κι όμως ζουν μέσα στη θλίψη…Τους χαρίζονται ευλογίες, χωρίς να τις δίνουν τις αξίες που τις πρέπει… Έχουν δεκάδες λουλούδια στον κήπο τους και θυμώνουν με το ένα που τους μαράθηκε…

σε-κάποιους-η-ζωή-τα-δίνει-όλα-και-είναι-θλιμμένοι-

Το χειμώνα έχουν την άνεση να μην κρυώνουν και όμως οι καρδιές τους είναι παγωμένες… Έχουν ανθρώπους γύρω τους και όμως νιώθουν μοναξιά… Και είναι και άλλοι, που τίποτα δεν τους χαρίστηκε και έχουν στον κήπο τους ένα μόνο λουλούδι και για αυτούς είναι ο παράδεισος!

σε-κάποιους-η-ζωή-τα-δίνει-όλα-και-είναι-θλιμμένοι-

Έχουν τα απαραίτητα για να επιβιώνουν και όμως νιώθουν πληρότητα!
Κρυώνει το κορμί τους από την παγωνιά μα η καρδιές τους είναι τόσο ζεστές! Έχουν ένα και αυτό το ένα το μοιράζονται με τόση χαρά! Πόσο τους θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους! Πόσα πολλά έχουν να μας πουν αυτοί οι άνθρωποι και πόσο μεγάλο σεβασμό αξίζουν από όλους εμάς!

Δείτε ακόμα 7 λόγοι που οι selfies είναι πιο παρεξηγημένες από ότι νομίζουμε

Αν για λίγο παίρναμε τη ζωή τους, πόση αχαριστία Θεέ μου θα νιώθαμε…Πόση ντροπή! Ευτυχισμένοι είναι τελικά οι άνθρωποι που χαίρονται με αυτά που έχουν και όχι με αυτά που τους λείπουν! Γιατί πάντα θα λείπει κάτι από όλους μας! Ναι από όλους μας!

σε-κάποιους-η-ζωή-τα-δίνει-όλα-και-είναι-θλιμμένοι-

Από σήμερα κιόλας, ας γεμίσουμε χαρά με αυτά που έχουμε και ας πούμε “ευχαριστώ”! Έτσι θα γίνουμε σιγά σιγά, θετικοί άνθρωποι και ο θετικός άνθρωπος δεν εγκαταλείπει τις μάχες της ζωής! Αγωνίζεται και ελπίζει!

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την ψυχολογία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close