Τραγικό: 10χρονη έχασε την ζωή της από πρόκληση στα social media προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό της

Τραγικό: 10χρονη έχασε την ζωή της από πρόκληση στα social media προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό της. 10χρονη έχασε την ζωή της μετά από δημοφιλής πρόκληση στα social media προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό της.

Οι προκλήσεις στο ίντερνετ είναι πλέον συχνό φαινόμενο και έχουν μεγάλη απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι προκλήσεις ξεκινούν είτε για να περάσουν κάποιο μήνυμα είτε για να διασκεδάσει ο κόσμος. Κι ενώ μερικές προκλήσεις είναι άκακες και έχουν να κάνουν με την διασκέδαση, είναι μερικές προκλήσεις που είναι τελείως λάθος.

Δείτε ακόμα «Vacuum Challenge» – Η νέα επικίνδυνη πρόκληση που πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Προκλήσεις επικίνδυνες που έχουν αφαιρέσει την ζωή ακόμη και μικρών παιδιών. Συγκεκριμένη μία 10χρονη προκάλεσε εξαιτίας πρόκλησης ασφυξία στον εαυτό της. Η τραγική είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ανατριχίλα. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Ένα κορίτσι ηλικίας 10 ετών έχασε την ζωή του όταν έλαβε μέρος σε μία επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση που λέγεται «Blackout Challenge», στα social media. Η μικρή Nyla Anderson βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στις 12 Δεκεμβρίου αφού προσπάθησε να πάρει μέρος στην συγκεκριμένη πρόκληση.

Συγκεκριμένα η πρόκληση ωθεί τους συμμετέχοντες να κρατήσουν την αναπνοή τους μέχρι να λιποθυμήσουν από έλλειψη οξυγόνου. Η 10χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε. Η μητέρα της δήλωσε το λιγότερο πληγωμένη και ότι αυτό που βιώνει είναι ένας πόνος που δε θα φύγει ποτέ.

Μόνο φέτος 3 παιδιά από 9 μέχρι 12 ετών έγινε γνωστό ότι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού. Η μητέρα της 10χρονης μοιράστηκε την ιστορία της ευχόμενη οι υπόλοιποι γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους και να ελέγχουν την δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ακόμα TikTok: 12χρονος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός εξαιτίας μίας πρόκλησης

«Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τα τηλέφωνα των παιδιών σας», δήλωσε η Anderson στο WPVI. «Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βρείτε στα τηλέφωνά τους». Δεν ξέρουμε ποια άρρωστα μυαλά ξεκινούν αυτές τις προκλήσεις όμως οι γονείς πρέπει να έχουν τα μάτια τους δέκα τέσσερα.

Photo via: cnn.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close