Ζευγάρι επέλεξε να ζήσει με τα παιδιά του σε πρωτόγονο χωριό

Ένα ζευγάρι εγκατέλειψε όλες τις ανέσεις του δυτικού πολιτισμού,για να εγκατασταθεί σε ένα απομακρυσμένο φυλετικό χωριό με τα τρία μικρά παιδιά τους.

Οι ιεραπόστολοι Jessica, 34, και ο John Michael George, 33, πήραν τα παιδιά τους  Lucy 9, Mattie 7, και την 5χρονη Mia να ενταχθούν στην φυλή Hewa στις ερημιές της επαρχίας Enga της Παπούα στην Νέα Γουινέα.

ειδησεις απο τον κοσμο

 

Η οικογένεια έχει ηλεκτρικό ρεύμα και αναξιόπιστη σύνδεση στο internet, αλλά είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν σε ένα εντελώς νέο τρόπο ζωής, χωρίς σύγχρονες ανέσεις, ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τη φυλή.

Για να φτάσουν στην πλησιέστερη πόλη, πρέπει να ναυλώσουν ένα μικρό αεροπλάνο ή να αντιμετωπίσουν ένα 10-ήμερο ταξίδι μέσα από τη ζούγκλα.

Οι εικόνες δείχνουν την οικογένεια, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια εκκλησία στο χωριό, απολαμβάνοντας μια απλούστερη ζωή – αλλά η ζωή που επέλεξαν είναι πολύ επικίνδυνη.

νεα απο ολο τον κοσμο
Στο τέλος του περασμένου έτους αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην κοντινότερη πόλη μετά από μια φυλετική διαφορά που κατέληξε σε  βεντέτα και έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον σε πέντε άτομα.

Το ζευγάρι, που έχει ένα  blog, έγραψε: “Μια δολοφονία έχει μετατραπεί τώρα σε τρεις, το οποίο  περιμέναμε να συμβεί όταν δεν υπάρχει νόμος και η δικαιοσύνη δεν είναι σε θέση να χειριστεί αυτές τις καταστάσεις.
“Είμαστε ακόμα  σε κατάσταση σοκ από όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά ήμαστε   ευγνώμονες που  υπήρχε μια ομάδα με υπέροχους ανθρώπους στη φυλή μαζί μας ,όταν όλα αποκαλύφθηκαν.”

ζευγαρι
Ο John Michael έχει γυρίσει  πίσω στο χωριό, αλλά η σύζυγός του και τα τρία κορίτσια παραμένουν στην ασφάλεια της πόλης.
Η Jessica πρόσθεσε: «Η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η κατ’οίκον διδασκαλία, η πειθαρχία, η διδασκαλία, η μετάφραση, αυτά τα πράγματα … φαινόταν τόσο δύσκολα.

κοσμος

“Και εξακολουθούν να είναι, αλλά δεν είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

“Το πιο δύσκολο μέρος είναι η αγάπη, η φροντίδα, οι σχέσεις που έχετε με τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για να μείνουν ζωντανοί. Ο θάνατος είναι η σκιά τους.

κοσμος

“Ο πόνος είναι πάντα παρόν σύντροφος τους. Το να είσαι  εκεί δίπλα τους  είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα στη ζωή μου.”

 

 

Close