έγινε-ξανά-μαμά-στα-50-της-με-τον-καλύτερό-της-φίλο

Έγινε ξανά μαμά στα 50 της χρόνια με τον καλύτερό της φίλο. Έγινε ξανά μαμά στα 50 της χρόνια και μεγάλωσε την οικογένειά της με τον 60χρονο καλύτερο της φίλο, που πλέον είναι αρραβωνιαστικός της.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι θέλουν να γίνουν γονείς σε μικρή ηλικία διότι οι αντοχές τους είναι περισσότερες. Ειδικά μία μαμά που έχει κάνει ήδη ένα παιδί και ξέρει τι την περιμένει, δεν το παίρνει εύκολα απόφαση να φέρει στον κόσμο κι άλλο παιδί όταν περάσει τα 40.

Όμως αυτή η μαμά αποτελεί εξαίρεση αφού έγινε μαμά στα 50 της χρόνια και σύμφωνα με την ίδια ήθελε όσο τίποτα να μεγαλώσει την οικογένειά της μαζί με τον 60χρονο αρραβωνιαστικό της. Εμείς θα μοιραστούμε την ιστορία της μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η ιστορία μας αφορά μία 50χρονη γυναίκα από την Νέα Υόρκη που πρόσφατα έγινε μαμά στα 50 της χρόνια, στο δεύτερο παιδί της μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Sharon Kollmar από το Λονγκ Άιλαντ μπορεί να είχε φτάσει 50 ετών όμως ήθελε πολύ ένα δεύτερο παιδί.

Η μαμά της σημερινής μας ιστορίας είχε ήδη έναν 11χρονο γιό, τον Aiden από προηγούμενη σχέση αλλά ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της και να κάνει ένα παιδάκι με τον 60χρονο αρραβωνιαστικό της. Τελικά τα κατάφερε και πέρσι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

έγινε-ξανά-μαμά-στα-50-της-με-τον-καλύτερό-της-φίλο

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια ήταν ακόμη ελεύθερη και έψαχνε δότες σπέρματος διότι δεν ήθελε μόνο ένα παιδί. Αφού εξήγησε στον Gas που τώρα είναι αρραβωνιαστικός της αλλά τότε, ήταν παιδικός της φίλος την κατάστασή της αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και να κάνουν μαζί ένα παιδί.

Δείτε ακόμα Μητέρες στην εφηβεία: Οι συγκινητικές εξομολογήσεις τους

Για να τα καταφέρουν ξόδεψαν περίπου 34.000 δολάριο για τον δότη ωαρίων και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Όλα πήγαν καλά όμως και η μαμά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, κοριτσάκι στο φύλλο τον Σεπτέμβριο.

«Λαχταρούσα όσο τίποτα στον κόσμο περισσότερα παιδιά. Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμουν τρελή που ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή Είχα επισκεφθεί γιατρούς γονιμότητας που ήταν επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας μου.

έγινε-ξανά-μαμά-στα-50-της-με-τον-καλύτερό-της-φίλο

Μου εξηγούσαν πως, παρόλο που είχα ακόμα ωάρια, οι πιθανότητες να μείνω έγκυος ήταν ελάχιστες. Όταν μου πρότεινε ο Ga, τον οποίο γνωρίζω και αγαπώ πολλά χρόνια, να προσπαθήσουμε μαζί για παιδάκι, το βρήκα εξαιρετική ιδέα.

Δείτε ακόμα Μαμά έμεινε έγκυος στο 6ο παιδί της ενώ βρίσκεται στην εμμηνόπαυση

Έτσι κι αλλιώς, ήταν πάντα κοντά στον γιο μου και σε μένα. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και να προσπαθούμε να μείνω έγκυος σχεδόν αμέσως. Δυο χρόνια αργότερα, κι αφού δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, στραφήκαμε στη λύση της εξωσωματικής», λέει η 50χρονη μητέρα.

Τον Ιανουάριο του 2021 η Sharon ήταν 49 ετών και έκανε εμβρυομεταφορά η οποία και πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια. «Η εγκυμοσύνη μου ήταν η ομορφότερη έκπληξη της ζωής μου και μία υπέροχη εμπειρία 

έγινε-ξανά-μαμά-στα-50-της-με-τον-καλύτερό-της-φίλο

Στις 28 Σεπτεμβρίου έσπασαν τα νερά μου και γέννησα το κοριτσάκι μας με καισαρική, σε ηλικία 50 ετών. Το να την κρατάω στην αγκαλιά μου ήταν απίστευτο. Η αίσθηση είναι ολόιδια με τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, έντεκα χρόνια πριν!

Δείτε ακόμα “Μπορεί να είμαι από μικρή σε αμαξίδιο αλλά είμαι καλή μάνα”

Κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον μου με θεωρούσαν πολύ μεγάλη για 2ο παιδί αλλά δεν τους έδωσα σημασία. Κάποιοι άλλοι νόμιζαν πως θα το μετάνιωνα λόγω ηλικίας, αλλά έκαναν λάθος. Δεν θα άλλαζα την κόρη μου για τον κόσμο», καταλήγει η μητέρα.

All photos via: dailymail.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close