μαμά_έμεινε_έγκυος_στο_έκτο_παιδί_ενώ_βρισκόταν_στην_εμμηνόπαυση_

Κι όμως. Μανούλα ανακάλυψε ότι έμεινε έγκυος στο 60 της παιδί ενώ η ίδια βρίσκεται στην εμμηνόπαυση.

Όταν μία γυναίκα μπαίνει στην εμμηνόπαυση σημαίνει ότι οι πιθανότητες για να μείνει έγκυος είναι μηδαμινές. Γι’ αυτό πολλές γυναίκες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη το δικό τους παιδί και ο γυναικολόγος τους ανακοινώνει ότι μπαίνουν στην εμμηνόπαυση αγχώνονται και επιταχύνουν τις διαδικασίες.

Έτσι όταν μαθαίνουμε για ιστορίες γυναικών που έμειναν έγκυος παρόλο που βρίσκονταν στην εμμηνόπαυση χαιρόμαστε και εκπλησσόμαστε. Μία τέτοια ιστορία είναι και η σημερινή μας που μία μητέρα πριν μπει στην εμμηνόπαυση είχε αποκτήσει ήδη 5 παιδιά και αφού μπήκε έμεινε έγκυος στο έκτο. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Μία ευχάριστη είδηση φαίνεται πως μας έρχεται από το εξωτερικό. η μητέρα Ryan Renee France είναι μητέρα 5 παιδιών και βρίσκεται στην εμμηνόπαυση. Κι ενώ θεωρούσε ότι πλέον δεν μπορεί να μείνει έγκυος βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Στα 41 της χρόνια οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί αφού μπαίνει στην εμμηνόπαυση. Η Ryan Renee France δεν πειράχτηκε όμως αφού είχε ήδη πέντε. Τον Απρίλιο του 2020 όμως μία ξαφνική αδιαθεσία την έβαλε σε υποψίες.

Η Ryan Renee France έκανε τεστ εγκυμοσύνης και διαπίστωσε ότι έμεινε έγκυος. Μάλιστα η γυναίκα για να επιβεβαιωθεί έκανε και υπέρηχο όπου έδειξε και αυτός με την σειρά του ότι η Ryan Renee France ήταν έγκυος στο έκτο της παιδί.

Δείτε ακόμα “Αφού είσαι τόσο κουρασμένη γιατί δεν πας για ύπνο όταν τα παιδιά κοιμούνται;” : Η απάντηση

Το απίστευτο με την συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι η Ryan Renee France είχε μπει ήδη στην εμμηνόπαυση, οπότε οι πιθανότητες είναι μηδαμινές. Ακόμη και οι γιατροί της δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν.

«Δεν ήξερα πώς να νιώσω με αυτή την εγκυμοσύνη. Δυσκολεύτηκα πολύ συναισθηματικά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα! Ως νοσοκόμα άκουγα για άλλες γυναίκες που έγιναν μαμάδες στην εμμηνόπαυση και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σίγουρα δεν περίμενα ότι να συμβεί σε εμένα» είπε η Ryan σε συνέντευξή της.

Ο Thomas λοιπόν γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Το ταξίδι της εγκυμοσύνης και η εμπειρία της γέννας ήταν πολύ δύσκολη. Η ίδια αποκάλυψε ότι «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι.

Δείτε ακόμα “Μπορεί να είμαι από μικρή σε αμαξίδιο αλλά είμαι καλή μάνα”

Ο Thomas είναι το μικρό μας θαυματάκι και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας με τον καλύτερο τρόπο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα έγινε την ίδια περίοδο μητέρα αλλά και γιαγιά. Μπορεί να θέλετε να δείτε και τις 20 εικόνες που δείχνουν τις καθημερινές περιπέτειες μίας μαμάς.

Photo cover via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close