επιστημονική_έρευνα_έδειξε_ότι_η_μαμά_κουβαλάει_τα_κύτταρα_του_παιδιού_της_μέχρι_και_18_χρόνια_μετά_την_γέννα_

Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι μία μαμά κουβαλάει τα κύτταρα του παιδιού της 18 χρόνια μετά την γέννα. Έτσι εξηγείται και το προαίσθημα που έχουν οι μαμάδες.

Έχετε σίγουρα ακούσει κάποια μαμά να λέει ότι έχει προαίσθημα πως κάτι κακό συμβαίνει με το παιδί της και δυστυχώς έχει πέσει μέσα. Γενικότερα, πολλές φορές σαν μαμάδες μπορεί να το έχετε νιώσει κι εσείς και να πέσατε μέσα και ελπίζουμε να μην ήταν κάτι σοβαρό.

Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα προαισθήματα δεν υπάρχουν και ότι απλά μερικές γυναίκες είναι υπερβολικά συναισθηματικές και το νιώθουν. Επιστημονικές έρευνες όμως δείχνουν άλλα.

Δείτε ακόμα Οι μαμάδες που θηλάζουν δεν πρέπει να είναι τόσο αυστηρές με τον εαυτό τους!

Μία μάνα είναι σε θέση να κουβαλάει τα κύτταρα του παιδιού μέχρι και 18 χρόνια μετά την γέννηση. Μάλιστα τα κύτταρα του παιδιού, μπορούν μέχρι και να βοηθήσουν τον οργανισμό της μητέρας να θρέψει μερικά προβλήματα. Διαβάστε το κείμενο που είδαμε από την Kaiti Vlahaki:

Οίκο-γένεια…….ισχύει και για τους γιους μας ❣❣ 🥰🥰 MilkyMakers
13 Ιουλίου στις 5:36 μ.μ. ·

Όταν ήμουν έγκυος στην κòρη μου, τα κύτταρά της μετανάστευσαν στο αίμα μου και μετά γύρισαν πίσω στο δικό της. Για 41 εβδομάδες τα κύτταρά μας συγχωνεύθηκαν, διασταυρώθηκαν και αφού γεννήθηκε αυτά τα κύτταρα έμειναν στο σώμα μου, αφήνοντας ένα μόνιμο αποτύπωμα στους ιστούς μου, στα οστά, στον εγκέφαλο και στο δέρμα μου και θα μείνουν εκεί για δεκαετίες.

Και κάθε παιδί που έχω έχει αφήσει παρόμοιο αποτύπωμα στο σώμα μου. Ακόμα κι αν η εγκυμοσύνη δεν πάει σε πλήρη διάρκεια ή κάνεις έκτρωση, αυτά τα κύτταρα εξακολουθούν να μεταναστεύουν στην κυκλοφορία του αίματος σου.

Δείτε ακόμα Γιατί μερικές γυναίκες γεννούν μόνο αγoρια ή μόνο κoρίτσια

Έρευνα έδειξε ότι αν τραυματιστεί η καρδιά μιας μητέρας, τα εμβρυϊκά κύτταρα θα σπεύσουν στο σημείο του τραυματισμού και θα μεταβληθούν σε διαφορετικούς τύπους κυττάρων που εξειδικεύονται στο να διορθώσουν την καρδιά! Μελέτες έχουν δείξει επίσης κύτταρα από έμβρυο στον εγκέφαλο μιας μητέρας 18 χρόνια μετά τη γέννηση της! ⠀ ⠀

Οι μητέρες πάντα διαισθητικά ένιωθαν το παιδί τους, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί, τώρα υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι τις κουβαλάμε για χρόνια και χρόνια ακόμα και αφού τις γεννήσαμε.

Ξέρω ότι το σώμα μου κρατούσε και έκανε την κòρη μου, αλλά με έκανε κι εκείνη. Αφήνοντας κομμάτια του εαυτού της για πάντα να ρέουν μέσα από το σώμα μου και να με θεραπεύουν με τρόπους που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω.

Δείτε ακόμα Τι είναι το φαινόμενο της Φωλιάς στις εγκυμονούσες & τι πρέπει να προσέξουν πριν τον τοκετό;
⁠⠀
Credits: @angelica.ch.r 🤍

Photo cover via: newsitamea.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την εγκυμοσύνη στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close