η-δασκάλα-που-απέβαλε-και-άκουσε-τα-πιο-όμορφα-λόγια-από-τους-μαθητές-της-

Η δασκάλα τους απέβαλλε και οι μαθητές την παρηγόρησαν με τα πιο όμορφα λόγια. Μία συγκινητική ιστορία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με μία δασκάλα που απέβαλλε και οι μαθητές της την παρηγόρησαν με τα πιο όμορφα λόγια.

Μία αποβολή είναι πάντα μία δύσκολη εμπειρία τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για μία γυναίκα. Ακόμη και από την πρώτη εβδομάδα κύησης, αν συμβεί αποβολή η γυναίκα έχει έντονες ενοχλήσεις σωματικά και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις επηρεάζεται αρνητικά και ψυχολογικά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μία γυναίκα νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταλάβει κανείς άλλος πέρα από τις γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο. Μέχρι και το άλλο της μισό νιώθει ότι δεν μπορεί να την νιώσει και να την καταλάβει ακριβώς, αφού δεν το περνάει εκείνος.

Δείτε ακόμα Οι κατάλληλοι τρόποι για να συμπαρασταθείς σε ένα ζευγάρι που βιώνει μία αποβολή

Σε μία περίπτωση αποβολής δεν βρίσκεις λόγια να παρηγορήσεις μία γυναίκα που ίσως προσπαθεί χρόνια. Φοβάσαι μην ξεκινήσεις τα κλισέ και την φέρεις έξω από τα ρούχα της. Τα παιδιά από την άλλη όταν καλούνται να παρηγορήσουν τον άλλον δεν σκέφτονται πολύ αυτά που θα πουν.

Λένε πράγματα που σκέφτονται και μέσα από αυτή τους την αυθεντικότητα, τα λόγια τους, λειτουργούν σαν βάλσαμο μέσα σου. Όπως αυτή η τυχερή δασκάλα, που απέβαλλε όμως οι υπέροχοι μαθητές της την παρηγόρησαν με τα πιο γλυκά λόγια. Διαβάστε παρακάτω:

Η δασκάλα τους απέβαλλε και οι μαθητές την παρηγόρησαν με τα πιο όμορφα λόγια

Η δασκάλα ονομάζεται Grace King και η ιστορία της έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο στο TikTok. Αρχικά στο βίντεο εκφράστηκε αρχικά την ανησυχία και τον φόβο της σχετικά με την ευαίσθητη πληροφορία που αποφάσισε να μοιραστεί με τους μαθητές της.

Όμως αυτό το βίντεο έμελλε να γίνει viral και δικαίως. Οι μαθητές της είναι παιδιά 6 ετών και όχι μόνο κατάφεραν να αντιληφθούν τον πόνο της δασκάλας που βίωσε μία αποβολή αλλά την συμπαραστάθηκαν και με τα πιο όμορφα λόγια.

η-δασκάλα-που-απέβαλε-και-άκουσε-τα-πιο-όμορφα-λόγια-από-τους-μαθητές-της-

Ένας μαθητής της υπενθύμισε ότι είναι φυσιολογικό να νιώθει θλίψη ενώ ένας άλλος μαθητής της είπε ότι το μωράκι της είναι στον παράδεισο και το προσέχει η γιαγιά του. Ένας άλλος μαθητής της, την πήρε αγκαλιά λέγοντάς της πως το μωρό σου θα ήθελε να είχες μία αγκαλιά.

Δείτε ακόμα Η μέρα που αποδέχτηκα ότι το παιδί μου έχει αυτισμό- Ένα συγκινητικό κείμενο

Μία άλλη μαθήτριά της, της είπε πως είναι σίγουρη πως θα γίνει μία υπέροχη μαμά ενώ ένα 6χρονο κοριτσάκι της έδωσε ένα κρύσταλλο που θα την βοηθήσει να μείνει και πάλι έγκυος. Όσων αφορά τις ζωγραφιές που συγκέντρωσε, είναι αυτονόητες και φυσικά και την έκαναν να νιώσει καλύτερα.

η-δασκάλα-που-απέβαλε-και-άκουσε-τα-πιο-όμορφα-λόγια-από-τους-μαθητές-της-

Η δασκάλα δήλωσε στο βίντεο πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τους μαθητές της ενώ και τα σχόλια που της άφησαν άλλοι χρήστες του TikTok ήταν πολλά και όλα ενθαρρυντικά. Τελικά δεν χρειάζεται να σκεφτούμε πολύ για να δώσουμε την σωστή συμβουλή. Αρκεί η συμβουλή μας να έχει αγάπη.

η-δασκάλα-που-απέβαλε-και-άκουσε-τα-πιο-όμορφα-λόγια-από-τους-μαθητές-της-

All photos via: the-sun.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close