Η συγκινητική ιστορία της Όλγας: Για να σώσει την ζωή του παιδιού της έκανε δίδυμα

Η συγκινητική ιστορία της Όλγας: Συγκινεί η ιστορία της μητέρας που για να καταφέρει να σώσει το παιδί της έπρεπε να βρεθεί συμβατός δότης, ο οποίος θα ήταν μόνο ένα αδερφάκι.

Η Όλγα διηγείται την συγκινητική ιστορία της λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί στην εκπομπή «Ελένη» δίνοντας κουράγιο σε γονείς που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις.

Η συγκλονιστική ιστορία της Όλγας, μια μητέρας που έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με σπάνια γονιδιακή ασθένεια, και για να καταφέρει να το σώσει έπρεπε να βρεθεί συμβατός δότης, ο οποίος θα ήταν μόνο ένα αδερφάκι.

Η συγκινητική ιστορία της Όλγας: Που για να σώσει την ζωή του παιδιού της έκανε δίδυμα

Δείτε ακόμη Νέα γυναικοκτονία : Σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Μετά από 4 εξωσωματικές γέννησε δίδυμα κοριτσάκια, έγινε η μεταμόσχευση και σήμερα η μικρή Έλενα είναι υγιής. «Η Έλενα έπασχε από σιδηροαχρηστική αναιμία. Είχε ανακαλυφθεί ένα χρόνο πριν γεννηθεί και εκείνη ήταν το 4ο κρούσμα παγκοσμίως» αναφέρει η Όλγα.

«Μία τόσο δύσκολη κατάσταση ή θα σε δέσει με τον σύντροφό σου ή θα σε χωρίσει. Εμάς μας έδεσε» συμπληρώνει. Η Όλγα όπως δηλώνει πολλές φορές αναρωτήθηκε «γιατί σε εμάς;». Στην περιπέτεια της Όλγας μονόδρομος ήταν η μεταμόσχευση και δότης θα μπορούσε να είναι μονάχα ένα αδερφάκι της Έλενας.

Δείτε ακόμη Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Στις 10 απουσίες κόβεται η επιδότηση- Η φετινή αλλαγή

«Μετά από 4 εξωσωματικές έμεινα έγκυος στις δίδυμες κόρες μας. Με τον σύζυγό μου δεν νιώσαμε ποτέ ότι θα φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο καθαρά για αυτόν τον λόγο» λέει σχετικά.

«Η πρώτη ημέρα που είπαμε ότι ξεκινάμε μία νέα ζωή ήταν 2 χρόνια μετά, όταν σταμάτησαν οι περιορισμοί και τα φάρμακα για την Έλενα» προσθέτει. Η οικογένεια της Όλγας δηλώνει πως τα γενέθλια όλων των μελών της είναι στις 5 Δεκεμβρίου την ημέρα που μεταμοσχεύτηκε η μικρή Έλενα.

Close