Το γράμμα της μαμάς στην υιοθετημένη κόρη της: «Δεν σε αγαπάω ΣΑΝ να είσαι δικιά μου!»

Το γράμμα της μαμάς στην υιοθετημένη κόρη της: «Δεν σε αγαπάω ΣΑΝ να είσαι δικιά μου!»
Όταν η Jamie υιοθέτησε τις 2 μικρότερες κόρες της και έγιναν επίσημα 6μελής οικογένεια, γιόρτασε την περίσταση με ένα συγκινητικό γράμμα που εξηγεί πόσο πολύ αγαπάει αυτές τις 2 μικρές.

Δείτε ακόμα :Ένα γράμμα σε εκείνη που θα ερωτευτεί τον γιο μου

«Δεν είσαι θετή μου κόρη, και δεν σε αγαπάω σαν να είσαι δική μου. Σήμερα, είσαι εντελώς, ολοκληρωτικά και για πάντα κόρη μου!»
Όταν τα κορίτσια ήρθαν στο σπίτι ο Jamie τους εξήγησε οτι αυτός και η γυναίκα του θα τις αγαπάνε όπως και τα δικά τους παιδιά. «Μπήκατε στις καρδιές μας και όχι μόνο στην οικογένεια μας! Γίνατε οι κόρες μας!»

Πιστεύω ότι, από σήμερα, η οικογένειά μας είναι πλέον πλήρης. Ότι εμείς οι 6 είμαστε ολοκληρωμένη οικογένεια και θα είμαστε για πάντα. Από όσο μπορώ να δω, η αναπτυσσόμενη οικογένειά μας έχει τελειώσει. Αλλά ίσως να κάνω λάθος. Ίσως να ενταχθούν κι άλλοι σε αυτή τη μικρή μας μονάδα. Αλλά, ξέρω, ξέρω, ότι δεν έχει σημασία, τώρα είμαστε οικογένεια. Για πάντα.

Δείτε ακόμα: «Μόνο οι δυνατοί ξέρουν να ζητάνε συγγνώμη» – Ένα συγκινητικό γράμμα μιας γιαγιάς στην εγγονή της

Αυτή η μέρα, η ημέρα της υιοθεσίας σας είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Σήμερα έγινα μητέρα σας. Σήμερα γίνατε κόρες μου.

Ευτυχισμένη ημέρα υιοθεσίας, αγαπημένη μου κόρη, σε αγαπώ.

Με αγάπη,

Η μαμά!

Πηγή: babyradio
Close