Και ΝΑΙ έγινε επιτέλους μητέρα ύστερα απο 20 χρόνια σκληρής προσπάθειας

Κι όμως έγινε μητέρα μετά απο 20 χρόνια μεγάλης προσπάθειας και τώρα κρατάει το μωράκι της στην αγκαλιά της.

Αυτή η στιγμή είναι μοναδική για όλες τις γυναίκες που γίνονται μητέρες, πόσο μάλλον όταν προσπαθείς για χρόνια. Οι προσπάθειες πολλές όπως και οι αποβολές.  Πλέον είναι πανευτυχής και απολαμβάνει κάθε στιγμή  με  το παιδί της.

Η Rebecca ήξερε από πολύ μικρή πώς ήθελε να γίνει μητέρα ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά όπως τα περίμενε. Από τα 18 της προσπαθούσε να συλλάβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς απέβαλε. Οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές ελπίδες και η ίδια είχε απελπιστεί.

Δείτε επίσης : Δεν είσαι μόνη: Ένα κείμενο αφιερωμένο στις δυσκολίες της μητρότητας

Και ΝΑΙ έγινε επιτέλους μητέρα ύστερα απο 20 χρόνια σκληρής προσπάθειας

Όλα άλλαξαν, όμως σύμφωνα με το mama365.gr , τον Σεπτέμβρη του 2021 όταν ανακάλυψε πώς για μία ακόμα φορά είναι έγκυος. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, η εγκυμοσύνη προχώρησε και έπειτα από 9 μήνες, καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη της Lowri Joan Dando.

« Φοβόμουν κάθε μέρα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά. Όταν γεννήθηκε και την είδα, ήξερα ότι ήταν ασφαλής και επιτέλους, ηρέμησα. Ήταν πραγματικά υπέροχη! Χρειάστηκαν 20 χρόνια και αρκετές αποβολές για να αποκτήσω το μωράκι μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ καμιά απώλεια, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που δεν εγκατέλειψα ποτέ την ελπίδα.», δήλωσε.

 

Close