γράμμα-στην-μαμά-που-πέθανε-

Ένα γράμμα αφιερωμένο σε όσες μανούλες έφυγαν από την ζωή. Όλα όσα θα θέλατε να της πείτε και δεν προλάβατε…

Το να χάνεις την μαμά σου είναι μία επώδυνη διαδικασία. Η μαμά μας, ήταν για εμάς πάντα ένα στήριγμα. Ένα καταφύγιο. Ένας άνθρωπος που έβρισκε μαγικά τις λύσεις για όλα μας τα προβλήματα και που μας έκανε χωρίς πολλά πολλά να νιώσουμε ασφάλεια.

Όταν χάνετε η μαμά μας από την ζωή μας, η ψυχολογία μας καταρρέει. Νιώθουμε ότι χάνουμε την ασφάλειά μας, τον άνθρωπό μας. Ένα γράμμα προς κάθε μανούλα που έφυγε από την ζωή, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε στην ψυχή σας με περισσότερη ειλικρίνεια γι’ αυτό που περνάτε. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα «Μην ξεχνάς να είσαι καλό παιδί. Οι βαθμοί δεν έχουν σημασία»: Η ευχή αυτής της μητέρας είναι ό,τι πιο όμορφο διαβάσαμε σήμερα

Έφυγες από τη ζωή μας λίγο αφότου έγινα και εγώ μητέρα. Η απώλεια σου είναι τεράστια, μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ. Σκέφτομαι ότι δεν σε εκτίμησα αρκετά και αυτό με κάνει να νιώθω χειρότερα. Θα ήθελα πολύ να σου ζητήσω συγγνώμη που αναγκάστηκες να κάνεις τόσες θυσίες, που έβαλες τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα για να μας δώσεις τα πάντα.

γράμμα-στην-μαμά-που-πέθανε-

Τώρα καταλαβαίνω ότι πίσω από τη μαμά μου κρυβόταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος με δικά του όνειρα, στόχους, αμφιβολίες, ανασφάλειες και φόβους. Κάποιες φορές, είμαι σίγουρη ότι φώναζε να βγει προς τα έξω. Για να την προσέξουν.

Να ακουστεί. Αλλά το μόνο που βλέπαμε ήταν τη μαμά μας. Σε είχαμε δεδομένη. Έκανα το λάθος να υποθέσω ότι ήταν αρκετό για σένα να είσαι απλά ένας θεατής στη ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Θα έκανα τόσα πράγματα διαφορετικά!

Δείτε ακόμα Η συγκινητική ιστορία της Όλγας: Για να σώσει την ζωή του παιδιού της έκανε δίδυμα

γράμμα-στην-μαμά-που-πέθανε-

Θα σε άκουγα με όλη μου την προσοχή και θα νοιαζόμουν περισσότερο για αυτά που έλεγες. Για το τι σε έκανε ευτυχισμένη και τι σε προβλημάτιζε. Θα πηγαίναμε περισσότερες βόλτες και θα κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Αν μπορούσα να σε έχω πίσω, θα σου έλεγα περισσότερα σ’ αγαπώ.

Θα σου τηλεφωνούσα καθημερινά για να ακούσω τη φωνή σου κα θα σε αγκάλιαζα περισσότερο. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσα να είμαι και φίλη σου εκτός από κόρη σου.

γράμμα-στην-μαμά-που-πέθανε-

Ελεύθερη μετάφραση από herviewfromhome.com

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close