μαμά-χωρίς-χέρια-μεγαλώνει-το-παιδί-της-με-τα-πόδια-

Μανούλα χωρίς χέρια φροντίζει το παιδί της με τα πόδια. Μία συγκινητική ιστορία μίας μανούλας χωρίς χέρια που φροντίζει το παιδί της με τα πόδια, γιατί όλα γίνονται αν το θέλεις πραγματικά!

Το να είσαι μαμά δεν είναι σίγουρα μία εύκολη υπόθεση. Τα παιδιά έχουν απαιτήσεις και η ζωή έχει απαιτήσεις από μόνη της. Όμως είναι γνωστό πως αν θέλουμε κάτι πραγματικά πολύ, βρίσκουμε τον τρόπο και το καταφέρνουμε. Όταν λοιπόν νιώθετε πελαγωμένες και δεν ξέρετε πως θα τα φέρετε βόλτα σκεφτείτε αυτή την μανούλα.

Αυτή η μανούλα γεννήθηκε χωρίς χέρια. Παρόλα αυτά καταφέρνει και μεγαλώνει το παιδί της κάνοντας όλα όσα χρειάζεται να κάνει με τα πόδια. Μάλιστα η ευκολία της σε αυτό είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορείς σε μερικές περιπτώσεις να ξεχωρίσεις τα πόδια της από τα χέρια της. Διαβάστε παρακάτω:

Μανούλα χωρίς χέρια φροντίζει το παιδί της με τα πόδια

Η μανούλα της σημερινής μας ιστορίας ονομάζεται Sarah Talbi και όπως αναφέραμε και στον πρόλογο γεννήθηκε χωρίς χέρια. Η μανούλα λοιπόν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της μητρότητας χρησιμοποιώντας τα πόδια της για χέρια.

Με τα πόδια καταφέρνει να φροντίζει το παιδί της και ταυτόχρονα να κάνει όλες τις απαραίτητες δουλειές μέσα στο σπίτι. Η μανούλα ζει στις Βρυξέλλες μαζί με την οικογένειά της και στο επάγγελμα είναι ζωγράφος. Αφού γεννήθηκε χωρίς χέρια, έμαθε να ζει χωρίς αυτά και αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους.

μαμά-χωρίς-χέρια-μεγαλώνει-το-παιδί-της-με-τα-πόδια-

Βλέπετε η Sarah δεν το έβαλε κάτω και απέδειξε πως αν έχεις πείσμα, θέληση και στήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους μπορεί να είσαι το ίδιο αποδοτική σε όλα παρόλες τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου. Κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, όμως δυστυχώς δεν είναι.

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Μητέρα “αποχαιρετά” την μεγάλη της κόρη λίγο πριν την γέννα

Η μανούλα λοιπόν μαγειρεύει με τα πόδια, ντύνει και φροντίζει την κόρη της με τα πόδια και έχει μάθει στην 3χρονη κορούλα της να βάζει τα χέρια της γύρω από τον λαιμό της όταν θέλει να την πάρει αγκαλιά. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη και παραδέχτηκε πως ποτέ δεν ήθελε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή στο κανάλι της στο Youtube.

Στο συγκεκριμένο κανάλι ήθελε να δημοσιεύει μόνο υλικό από τα έργα της. Χρειάστηκε όμως να το κάνει όταν οι θεατές της, ξεκίνησαν να την ρωτούν πως ζει σαν μητέρα χωρίς χέρια. Σύμφωνα με την ίδια: «Μου αρέσει να δείχνω ότι η ζωή μου δεν διαφέρει από αυτή των υπολοίπων. Η αναπηρία μου δεν είναι ταμπού και η κόρη μου το καταλαβαίνει.

μαμά-χωρίς-χέρια-μεγαλώνει-το-παιδί-της-με-τα-πόδια-

Καμιά φορά εκπλήσσομαι από το πώς το αντιμετωπίζει. Την έχω ακούσει να λέει ”η μαμά δεν έχει χέρια, αλλά έχει πόδια” ή ”κάποιοι άνθρωποι έχουν χέρια και κάποιοι άλλοι όχι”». Όταν ήρθε στην ζωή η κόρη της η ίδια αποκάλυψε ότι φοβόταν πολύ να την φροντίσει.

Δείτε ακόμα Η μέρα που αποδέχτηκα ότι το παιδί μου έχει αυτισμό- Ένα συγκινητικό κείμενο

Όμως ο σύζυγός της την στήριξε και κατάφερε να της υπενθυμίσει τις δυνατότητές της. «Τώρα είναι τριών ετών και μπορώ να τη φροντίζω χωρίς καμία βοήθεια. Μπορούμε να βγαίνουμε βόλτες χωρίς να χρειάζεται κανείς να σπρώχνει το καρότσι. Είναι πραγματική ευτυχία», είπε.

μαμά-χωρίς-χέρια-μεγαλώνει-το-παιδί-της-με-τα-πόδια-

Στο κανάλι της στο Youtube έχει μοιραστεί πολλά βίντεο όπου φαίνεται να φροντίζει την κόρη της και πραγματικά εντυπωσιάζει με τις ικανότητές της.

μαμά-χωρίς-χέρια-μεγαλώνει-το-παιδί-της-με-τα-πόδια-

Η ίδια λέει πως ελπίζει να πετύχει μέσα από την προβολή της το εξής: «ότι το να είσαι διαφορετικός δεν είναι πρόβλημα και ότι όλοι μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή που έχουμε αποφασίσει να φτιάξουμε για τον εαυτό μας. Όλα γίνονται, αν το θελήσουμε!»

Δείτε ακόμα Περιμένεις εργασίες του σχολείου & τηλεφωνήματα που δε θα λάβεις ποτέ! Ένα συγκινητικό κείμενο για κάθε γονιό!

All photos via: dailymail.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close