Οι όμορφοι γονείς κάνουν κόρες σύμφωνα με τους επιστήμονες

Οι όμορφοι γονείς κάνουν κόρες σύμφωνα με τους επιστήμονες και εμεις που έχουμε κορίτσια χειροκροτάμε!!!!!!

Μια έρευνα, που κράτησε  53 ολόκληρα χρόνια, έρχεται να μας ανοίξει τα μάτια, εστιάζοντας  στο γεγονός πως οι όμορφοι άνδρες τείνουν σε είδος προς εξαφάνιση.

Άσχημα τα νέα για όλες τις γυναίκες: οι όμορφοι άντρες θα γίνουν είναι είδος προς εξαφάνιση! Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του καθηγητή Satoshi Kanazawa, ψυχολόγο στο London School of Economics, οι όμορφοι άντρες εξαφανίζονται σταδιακά από προσώπου γης! Τ’ αποτελέσματα της έρευνας, που διήρκησε 53 ολόκληρα χρόνια, έδειξαν ότι τα πιο γοητευτικά ζευγάρια κάνουν κόρες, με αποτέλεσμα τα γονίδια της «ομορφιάς» να περνούν σ’ εκείνες.

Στην έρευνα, που συμμετείχαν –ούτε λίγο ούτε πολύ- 17.000 Βρετανοί από τα επτά μέχρι τα σαρανταπέντε τους χρόνια, αποκαλύφθηκε ότι οι πιο όμορφοι εξ’ αυτώνείχαν κόρες, ενώ οι λιγότεροι ελκυστικοί, απέκτησαν γιους! Η αξιολόγηση έγινε όταν τα παιδιά ήταν επτά ετών.

Δείτε επίσης  : Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου: Ένα γράμμα στους νέους μπαμπάδες

Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαιώνονται και από μία παλαιότερη μελέτη, κατά την οποία βρέθηκε ότι οι πιο όμορφες γυναίκες γεννούν στην πλειοψηφία τους κορίτσια. Επομένως, αν δεχθούμε ότι και οι κόρες τους είναι εξίσου όμορφες και ότι θα περάσουν τα γονίδια της «ομορφιάς» με τη σειρά τους στις κόρες τους, δεν θα κληρονομηθούν ποτέ από γιους!

Βέβαια, τα αποτελέσματα της έρευνας μπορούν εν μέρει να αμφισβητηθούν για δύο λόγους. Αρχικά, γιατί όταν οι συμμετέχοντες στην έρευνα αξιολογήθηκαν για τα… κάλλη τους ήταν μόλις επτά ετών- αυτό δεν σημαίνει ότι στα 45 τους παρέμειναν το ίδιο γοητευτικοί  . Επιπλέον, γιατί τα πρότυπα του «ωραίου» διαφέρουν από χώρα σε χώρα, από Ανατολή σε Δύση, από δεκαετία σε δεκαετία, αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Δείτε επίσης : Έλενα Ναθαναήλ: Η ηθοποιός με την κλασική ομορφιά και την ασύγκριτη φινέτσα που στα 19 της πόζαρε για το Paris Match

Μήπως τελικά τα χαρακτηριστικά των όμορφων γυναικών σήμερα, καταλήξουν να θεωρούνται άσχημα σε λίγα χρόνια; Όπως και να έχει, το συμπέρασμα, ακόμα και αν ακούγεται κλισέ, είναι ένα και διαχρονικό: Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ο καθένας με ένα δικό του, ξεχωριστό τρόπο!

 

Close