Στα 51 της χρόνια κι ενώ ήταν ήδη γιαγιά θέλησε να ξανά γίνει μαμά - Έκανε ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ

Αυτή η γυναίκα θέλησε στα 51 της χρόνια, έχοντας ήδη τρία παιδιά και εγγόνια, να ξαναγίνει μάνα. Ποτέ δεν περίμενε όμως να κάνει τετράδυμα.

Το να είσαι μητέρα είναι το ομορφότερο συναίσθημα του κόσμου. Όμως, επειδή εκτός από τις ομορφιές, κρύβει ακόμη περισσότερες ευθύνες και κούραση οι γυναίκες, σπάνια αποφασίζουν να ξανά γίνουν μητέρες, ενώ ήδη έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους!

Άλλωστε, όταν τα δικά σου παιδιά, ξεκινούν να σου κάνουν εγγόνια, ξοδεύεις εκεί όλη την αγάπη σου οπότε το κενό της άδειας φωλιάς, γεμίζει γρήγορα! Όμως δεν είναι λίγες οι μητέρες, που αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, ενώ είχαν περάσει τα 40 ή τα 50.

Η ιστορία της γυναίκας που αποφάσισε να ξαναγίνει μαμά στα 51 της χρόνια

Όπως η ηρωίδας της σημερινής μας ιστορίας. Αποφάσισε στα 51 της χρόνια κι ενώ ήδη είχε 8 εγγόνια από τα 3 παιδιά της, να φέρει στον κόσμο το αποσπόρι της. Το 4ο παιδάκι της. Η μοίρα όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνη και τον σύντροφο της και φαίνεται πως αυτά τα σχέδια, ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνα. Διαβάστε παρακάτω.

Στα 51 της χρόνια κι ενώ ήταν ήδη γιαγιά θέλησε να ξανά γίνει μαμά - Έκανε ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ

Η Τρέισι, είναι 51 ετών και από τον πρώτο της γάμο απέκτησε τα 3 αγαπημένα της παιδιά. Τα παιδιά της, της χάρισαν 8 εγγόνια και όλοι θα έλεγαν ότι η μεγάλη οικογένεια της Τρέισι ήταν πλήρης. Στα 51 της χρόνια όμως, αποφάσισε να φέρει στον κόσμο  ένα ακόμη παιδί με τον νυν σύντροφό της, τον Στίβεν.

Ήθελε ένα ακόμη παιδί αλλά γέννησε τετράδυμα!

Η Τρέισι, ήθελε να φέρει το τέταρτο και τελευταίο παιδάκι της στον κόσμο. Επειδή όταν πήρε την απόφαση είχε κλείσει ήδη τα 50 της χρόνια, έπρεπε να ακολουθήσει την διαδικασία της εξωσωματικής. Τα χρήματα που της είχε αφήσει σαν κληρονομιά η μητέρα της λοιπόν, τα ξόδεψε στην εξωσωματική και λίγο μετά έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Στα 51 της χρόνια κι ενώ ήταν ήδη γιαγιά θέλησε να ξανά γίνει μαμά - Έκανε ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ

Αυτό που δεν περίμενε να ακούσει η Τρέισι και ο Στίβεν όμως, ήταν ότι αντί για το τέταρτο παιδάκι τους, θα υποδέχονταν στην οικογένεια…τα τέσσερα παιδάκια τους! Η Τρέισι κατάφερε να γονιμοποιήσει τετράδυμα. Από τα 4 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 3 ενώ το ένα από αυτά χωρίστηκε στα δυο.

Σήμερα η Τρέισι έχει φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα τέσσερα παιδάκια της! Μάλιστα τα δυο μwρακια μοιάζουν απίστευτα πολύ. Είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, που μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά της ξοδεύοντας πολύ χρόνο και…γάλα, αλλά όπως δηλώνει η ίδια, δεν το μετανιώνει στιγμή!

Στα 51 της χρόνια κι ενώ ήταν ήδη γιαγιά θέλησε να ξανά γίνει μαμά – Έκανε τετράδυμα

«Όλοι με λέγανε τρελή που αποφάσισα να αποκτήσω ξανά μωρό στα 51 και φρίκαραν διπλά όταν άκουσαν ότι πρόκειται για τετράδυμα. Αλλά αυτά τα μωρά είναι σκέτη ευτυχία και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.»

Στα 51 της χρόνια κι ενώ ήταν ήδη γιαγιά θέλησε να ξανά γίνει μαμά - Έκανε ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ

Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε ότι είναι τέτοιες γυναίκες πραγματικά τις θαυμάζουμε! Δεν είναι εύκολο να φέρεις στον κόσμο στα 51 σου χρόνια, τέσσερα παιδιά! Όμως φαίνεται πως η Τρέισι έχει πολύ αγάπη να δώσει ακόμη και τα τέσσερα παιδιά της, είναι πολύ τυχερά! Να της ζήσουν!

All photos via thesun.co.uk

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close