τα-ανάρμοστα σχόλια-που-δέχτηκε-η-Μαρία Ηλιάκη-κατά-την-διάρκεια-της-εγκυμοσύνης-

Τα ανάρμοστα σχόλια που δέχθηκε η Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της στα 44 της. Η Μαρία Ηλιάκη δέχτηκε ανάρμοστα σχόλια για την εγκυμοσύνη της στα 44 και το κείμενό της ανατριχιάζει.

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από περίπου ένα χρόνο έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και αυτό χαροποίησε πολύ τόσο το ζεύγος όσο και τους θαυμαστές της Μαρίας Ηλιάκη που ήξεραν ότι τόσα χρόνια η νεαρή και όμορφη δημοσιογράφος ήθελε πολύ να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Κι ενώ ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός θα έπρεπε να αποτελεί αφορμή μόνο για γλυκές κουβέντες, φαίνεται πως δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι αποφάσισαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να μοιραστούν μαζί της μερικά πικρόχολα σχόλια, με την μάσκα του αυθόρμητου.

Δείτε ακόμα Γιατί οι μαμάδες νομίζουν ότι τα κάνουν όλα λάθος

Σχόλια που δεν έχει δεχτεί μόνο η Μαρία Ηλιάκη, αλλά και όσες γυναίκες έγιναν μητέρες μετά τα 40. Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν, λίγο μετά την γέννηση της κορούλας της στην Ελβετία, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε η ίδια αλλά και γενικότερα οι γυναίκες που έγιναν μητέρες μετά τα 40. Το κείμενό της άγγιξε πολλές καρδιές και γρήγορα πήρε πολύ απήχηση. Διαβάστε παρακάτω:

Το κείμενο της Μαρίας Ηλιάκη

“Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά “χαριτωμένα”.. μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40..είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο…μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές…

τα-ανάρμοστα σχόλια-που-δέχτηκε-η-Μαρία Ηλιάκη-κατά-την-διάρκεια-της-εγκυμοσύνης-

Photo via: gossip-tv.gr

Να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια “γλυκά” σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του “εγώ για καλό το λέω”…

Δείτε ακόμα Στον αθλητισμό έσπασα 47 κόκκαλα αλλά η μητρότητα με δυσκόλεψε περισσότερο

τα-ανάρμοστα σχόλια-που-δέχτηκε-η-Μαρία Ηλιάκη-κατά-την-διάρκεια-της-εγκυμοσύνης-

Photo via: koolnews.gr

Στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω …αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

τα-ανάρμοστα σχόλια-που-δέχτηκε-η-Μαρία Ηλιάκη-κατά-την-διάρκεια-της-εγκυμοσύνης-

Photo via: thetoc.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close