Αυτό είναι το κρεβάτι που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια

Όλες οι μαμάδες ξέρουν πώς οι χειρότερες στιγμές στο μαιευτήριο είναι όταν πρέπει να αποχωριστούν έστω και για λίγο το μωράκι τους.

Ωστόσο, η τυπική διαδικασία του μαιευτηρίου απαιτεί τα μωρά να βρίσκονται σε διαφορετικό θάλαμο από τις μαμάδες (μερικές ώρες της ημέρας) και σε ξεχωριστή κούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε ακόμα: Τι νιώθει το νεογέννητο όταν αποχωρίζεται τη μητέρα του;

Αυτό είναι το κρεβάτι που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα μαιευτήρια

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν όλα τα μαιευτήρια είχαν τέτοιου είδους κρεβάτια, που επιτρέπουν δηλαδή στη μαμά και το μωρό να κοιμούνται δίπλα δίπλα, στο ίδιο κρεβάτι;

Η αυστραλιανή ιστοσελίδα BellyBelly δημοσίευσε αυτή την απίστευτη φωτογραφία ενός σύγχρονου νοσοκομείου και προτείνει σε όλα τα μαιευτήρια να προσφέρουν… παρόμοιες καταστάσεις ύπνου σε όλες τις μαμάδες!

Δείτε ακόμα: Η συγκινητική ιστορία της Σταυρούλας: ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΗΜΕΡΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΠΟΝΤΟΥΣ

Το τμήμα του κρεβατιού που είναι για το μωρό, προεξέχει από το υπόλοιπο κρεβάτι, οπότε δεν υπάρχει φόβος ανατροπής και επιπλέον έτσι το μωρό είναι αρκετά κοντά στη μαμά ώστε να το ταΐσει αλλά και να το αγκαλιάσει. Άλλο ένα θετικό για τις μαμάδες που αναρρώνουν από μια καισαρική τομή είναι πώς δεν χρειάζεται να σηκωθούν για να πάρουν το μωρό τους αγκαλιά όταν εκείνο κλάψει, αφού το έχουν δίπλα τους!

Δείτε ακομα: Τι πρεπει να παρω μαζι μου στο μαιευτήριο;

Εσείς τι λέτε; Ελπίζετε ότι θα καταστεί σύντομα πρότυπο; Πείτε μας την γνώμη σας με ένα σχόλιο παρακάτω.

Πηγή: baby.gr

 

 

Close