Η διαφήμιση που θα κάνει τις μαμάδες να δακρύσουν

Τα παιδιά μας είναι αυτά που μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους, γιατί αυτά μας έκαναν μαμάδες. Και όταν #eisaimama, θέλεις να προσφέρεις τα πάντα.

Συνήθως όταν μιλάμε για τη μητρότητα στεκόμαστε περισσότερο σε αυτά που εμείς δίνουμε και όχι σε αυτά που λαμβάνουμε από τα παιδιά μας. Η νέα διαφήμιση της Amita όχι μόνο μας συγκινεί, αλλά και μας υπενθυμίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο πως όταν γεννιέται ένα παιδί γεννιέται και μία δική μας καινούργια, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας: με περισσότερη υπομονή, μεγαλύτερη κατανόηση, με νέες ευαισθησίες, λιγότερο εγωισμό και φυσικά με ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης προς αυτούς που μας χάρισαν αυτόν τον νέο ρόλο, τον σημαντικότερο της ζωής μας. Πρόκειται για ένα δώρο, το δώρο της μητρότητας που μας μεταμορφώνει και μας προετοιμάζει για μία σχέση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, καθώς είναι η πιο ειλικρινής, δοτική και καθοριστική της ζωή μας.

θα μπορούσε να είναι η εξομολόγηση της κάθε μίας από εμάς προς το δικό της παιδί, μία προσωπική επιστολή που, μέσα από τη φωνή μιας άλλης μητέρας εκφράζει με λίγα λόγια τη μεγαλύτερη αλήθεια, πως «εσύ με έκανες καλύτερο άνθρωπο γιατί εσύ με έκανες μαμά». Με αυτήν την απλή φράση η μαμά της διαφήμισης εκφράζει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τα αισθήματα και την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τα δικά μας παιδιά, αλλά και την επιθυμία μας να θέλουμε πάντα να τους δίνουμε το καλύτερο.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close