ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

Το Πάσχα 2023 πλησιάζει και ήρθε η στιγμή να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδάκια σας. Δείτε ιδέες για Πασχαλινές κάρτες αλλά και πατρόν για να σας είναι ακόμα πιο εύκολο.

Τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα, είναι περίοδοι που τα παιδιά λατρεύουν τόσο για την διασκέδαση όσο και για τις κατασκευές! Οι άνθρωποι λατρεύουν να χαρίζουν ευχές ο ένας στον άλλον και οι γιορτινές κάρτες είναι ένας μοναδικός τρόπος να το κάνεις.

Το Πάσχα 2023 θα φτιάξουμε πολύχρωμες, παιχνιδιάρικες και γιορτινές Πασχαλινές κάρτες μαζί με τα παιδιά μας για να τις δώσουμε σε όσους αγαπάμε. Μαζί με τις κάρτες θα δούμε και πατρόν, για να τα εκτυπώσετε και να σας είναι πιο εύκολη η κατασκευή της κάρτας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πασχαλινή κάρτα με εφημερίδες

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα μηνύματα στα παιδιά τότε μπορείτε να φτιάξετε μία πασχαλινή κάρτα με ανακυκλώσιμα υλικά. Ένα φύλλο από εφημερίδα ή περιοδικό κομμένη σε λαγουδάκι. Κολλήστε το λαγουδάκι σε ένα κομμάτι χαρτόνι διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα και είναι έτοιμη η πασχαλινή σας κάρτα.

Πάσχα 2023: Ιδέες και πατρόν για τις Πασχαλινές κάρτες μας

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πασχαλινή κάρτα με λουλούδια

Εδώ έχετε δύο επιλογές. Είτε ζωγραφίστε τα λουλούδια και τα καροτάκια εσείς και τα παιδιά σας είτε με τέμπερες, είτε με μαρκαδόρους, είτε με ξυλομπογιές, είτε πάρτε αυτοκόλλητα με ανοιξιάτικα σχέδια και κολλήστε τα πάνω στην κάρτα σας.

πασχαλινή-κάρτα-με-λουλούδια-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Τρισδιάστατη Πασχαλινή κάρτα

Πάρτε ένα κομμάτι χαρτόνι και διπλώστε το στην μέση. Στην συνέχεια κόψτε ένα τετράγωνο από κούτα, ζωγραφίστε το και κολλήστε το πάνω στο χαρτόνι χρησιμοποιώντας κόλλα για αφίσες σαν τσίχλες. Φτιάξτε ένα λαγουδάκι και κολλήστε το μπροστά από την κούτα.

τρισδιάστατη-πασχαλινή κάρτα-με-λαγουδάκι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πάσχα 2023: 10 ιδέες για Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πασχαλινές κάρτες με νερομπογιές

Τα παιδιά λατρεύουν τις νερομπογιές. Μπορείτε λοιπόν να κόψετε περίτεχνα ένα κομμάτι σκληρό χαρτόνι και να το ζωγραφίστε με νερομπογιές. Στο τέλος, μπορείτε να δέσετε έναν σπάγκο στο πάνω μέρος της κάρτας και να δημιουργήστε παράλληλα ένα πασχαλινό διακοσμητικό.

πασχαλινή-κάρτα-με-νερομπογιές-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πασχαλινή κάρτα με χάντρες

Αφού κόψετε το λαγουδάκι, το κολλήστε με κόλλα τύπου τσίχλα πάνω στο χαρτόνι και το ζωγραφίσετε μπορείτε να το διακοσμήσετε με χάντρες, πομ πομ και όποιο άλλο διακοσμητικό σας αρέσει!

πασχαλινή-κάρτα-με-χάντρες-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Δέστε την κάρτα πάνω σε δώρο

Ένας καλός τρόπος για να προσφέρετε την κάρτα είναι να την δέσετε πάνω σε ένα πασχαλινό δώρο ή σε ένα πασχαλινό καλαθάκι. Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο!

πασχαλινή-κάρτα-με-νερομπογιές-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πασχαλινή κάρτα σπάγκο

Γενικότερα μπορείτε να χρησιμοποιήστε πολλά υλικά για να φτιάξετε κάρτα εκτός από χαρτόνι. Τσόχα και άλλα μαλακά υλικά που κόβονται με ψαλίδι και υπάρχουν πληθώρα από αυτά σε μαγαζιά με εποχιακά. Βέβαια ο σπάγκος προσδίδει μία άλλη χάρη και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στην διακόσμηση της κάρτας.

πασχαλινή-κάρτα-με-σπάγκο-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πως να φτιάξουμε μία τρισδιάστατη κάρτα

Εμείς χρησιμοποιούμε κόλλα τύπου τσίχλα που μας είναι πιο εύκολο. Παρόλα αυτά για άκρως επαγγελματικά αποτελέσματα παρακάτω βλέπουμε βήμα βήμα, πως μπορούμε να φτιάξουμε με εξίσου οικονομικά υλικά μία τρισδιάστατη κάρτα.

τρόπος-για-τρισδιάστατη κάρτα-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

Ιδέες για Πασχαλινές κάρτες το Πάσχα 2023: Πατρόν

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς πατρόν για να σας είναι πιο εύκολο να φτιάξετε ένα λαγουδάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δεξί κλικ πάνω στο πατρόν που σας ενδιαφέρει. Αποθηκεύστε την φωτογραφία και εκτυπώστε την. Μετά, δημιουργήστε!

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

Δείτε ακόμα Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες: 16 ιδέες

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-και-πατρόν-Πάσχα 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις diy κατασκευές στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close