Χειροποίητες- Πασχαλινές- κάρτες- 2022-: 16- ιδέες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: 16 ιδέες .16 ιδέες για χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες με λαγουδάκια, Πασχαλινά αυγά, καρότα και άλλα.

Οι Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες αποτελούν παράδοση στις παιδικές κατασκευές. Όλα τα παιδάκια, από τον βρεφονηπιακό σταθμό ακόμη, έχουν δοκιμάσει να φτιάξουν τις δικές τους Πασχαλινές κάρτες που τις προσφέρουν σαν αναμνηστικό δώρο, στην μαμά, στον μπαμπά, στα αδέρφια τους, στην δασκάλα τους ή στον δάσκαλό τους και όχι μόνο.

Φέτος λοιπόν μπορείτε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας χρησιμοποιώντας φθηνά υλικά, φτιάχνοντας παρέα με τα παιδιά σας πανέμορφες Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες. Στο Daddy-Cool.gr αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 16 ιδέες για Χειροποίητες  Πασχαλινές κάρτες. Διαβάστε παρακάτω: 

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με λαγουδάκια από ύφασμα

Μπορείτε να φτιάξετε μία Πασχαλινή κάρτα με ένα κομμάτι χαρτόνι διπλωμένο στην μέση και στο εξώφυλλο της κάρτας να φτιάξετε σχέδια με Πασχαλινά λαγουδάκια χρησιμοποιώντας ύφασμα για κατασκευές. Δεν χρειάζεται μεγάλο κόπο από εσάς. Απλά να κολλήσετε τα υφάσματα στα σχήματα που σας αρέσουν.

Πασχαλινές κάρτες 2022: 16 ιδέες για παιδιά

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα από χαρτόνι

Φυσικά ο πιο παραδοσιακός τρόπος είναι και ο πιο αγαπημένος. Μία Πασχαλινή κάρτα από χαρτόνι διπλωμένο στα δύο με διακοσμητικά από χαρτόνι. Μπορείτε βέβαια να απογειώσετε αυτήν την Πασχαλινή κάρτα και με Πασχαλινά σχέδια από τσόχα και άλλα υλικά.

πασχαλινή-κάρτα-με-λαγουδάκια-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα σε σχήμα καρότου

Τα λαγουδάκια είναι σήμα κατατεθέν για την Άνοιξη και το Πάσχα. Και επειδή στα λαγουδάκια αρέσουν τα καρότα, σίγουρα μία πρωτότυπη Πασχαλινή κάρτα σε σχήμα καρότου είναι αυτό που ψάχνατε. Κόψτε ένα καρότο και διπλώστε το στη μέση και αφήστε το παιδί να γράψει τις καλύτερες ευχές του.

πασχαλινή-κάρτα-καρότο-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με γλωσσοπίεστρα

Στα φαρμακεία αλλά και στα μαγαζιά με είδη για κατασκευές θα βρείτε γλωσσοπίεστρα σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές. Έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε τις Πασχαλινές σας κάρτες με αυγά από χαρτόνι, λαγουδάκια από χαρτόνι, λουλουδάκια από χαρτόνι και άλλα υλικά και να φτιάξετε φράχτες από γλωσσοπίεστρα κολλώντας τα με υγρή κόλλα.

πασχαλινή-κάρτα-με-γλωσσοπίεστρα-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με σπάγκο

Τα λαγουδάκια που μας γυρίζουν την πλάτη για να μπουν στις φωλιές τους είναι ένα Πασχαλινό σχέδιο που το είδαμε να κυριαρχεί ακόμη και στα Πασχαλινά στεφάνια. Όπως και να ‘χει μπορείτε να φτιάξετε από χαρτόνι Πασχαλινά σχέδια σαν και τα παρακάτω και να απογειώσετε την κάρτα σας με έναν φιόγκο από σπάγκο.

πασχαλινή-κάρτα-με-λαγουδάκια-και-πασχαλινά αυγά-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με κορδέλες

Θέλετε να διακοσμήσετε την Πασχαλινή σας κάρτα με τεράστια Πασχαλινά αυγά; Μπορείτε να το κάνετε σίγουρα αφού είναι ένα κλασικό και αγαπημένο σχέδιο. Μπορείτε να κολλήσετε όμως πάνω στα Πασχαλινά σας αυγά μερικές κορδέλες για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

πασχαλινή-κάρτα-με-κορδέλες-και-πασχαλινά αυγά-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Δείτε ακόμα 25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες- ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινές κάρτες που μοιάζουν με φάκελοι

Ανεξάρτητα από το σχέδιο της Πασχαλινής κάρτας, δηλαδή λαγουδάκι, κοτοπουλάκι και άλλα που το αφήνουμε πάνω σας, εμείς θα σας προτείνουμε και υπέροχες Πασχαλινές κάρτες που μοιάζουν με φάκελοι.

Κόβετε ένα πιο μεγάλο κομμάτι χαρτονιού για την κάρτα της από ότι συνήθως και το διπλώνετε στην μέση όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Στο κέντρο κολλάτε μία καρδιά, ένα χάρτινο Πασχαλινό αυγό και άλλα σχέδια για να μοιάζει με την σφραγίδα του φακέλου.

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με γκλίτερ

Σε μικρούς και μεγάλους αρέσουν τα γκλίτερ. Κι αν δεν αρέσουν σε όλους τους μεγάλους σίγουρα αρέσουν σε όλους τους μικρούς. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε είδη για κατασκευές με γκλίτερ όπως χοντρά χαρτόνια και όχι μόνο και να τα κολλήσετε πανεύκολα πάνω στα αγαπημένα σας σημεία στην Πασχαλινή σας κάρτα.

ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινό στεφάνι στην κάρτα

Μπορείτε φυσικά να φτιάξετε ένα Πασχαλινό στεφάνι στην κάρτα σας, κολλώντας κυκλικά κορδέλες, φιογκάκια, Πασχαλινά αυγά, λουλουδάκια και ό,τι άλλο σας αρέσει. Αφού τα στεφάνια είναι το σήμα κατατεθέν τόσο της Άνοιξης όσο και του Πάσχα, αυτή η Πασχαλινή κάρτα θα αρέσει πολύ στα παιδάκια σας.

πασχαλινή-κάρτα-με-στεφάνι-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες- ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες- ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες- ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

Χειροποίητες Πασχαλινές κάρτες 2022: Πασχαλινή κάρτα με περίτεχνο σχέδιο

Μπορείτε να διπλώσετε μία κάρτα στην μέση ως συνήθως όμως το εξώφυλλο της κάρτας να το κόψετε σαν ένα μικρό κύμα. Φτιάχνεται πανεύκολα και το καλύτερο είναι ότι είναι μία φανταστική κατασκευή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Στην συνέχεια διακοσμήστε την Πασχαλινή κάρτα όπως σας αρέσει και γράψτε τις ευχές σας.

πασχαλινή-κάρτα-με-πασχαλινό αυγό-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

 

Δείτε ακόμα Ιδέες για Χειροποίητα πασχαλινά δωράκια για την νονά και τον νονό

πασχαλινή-κάρτα-με-κοτοπουλάκι-ιδέες-για-πασχαλινές κάρτες-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις ιδέες για παιδικές κατασκευές στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close