«Γονείς, αφήστε τα κινητά σας!»: Το μήνυμα ενός παιδικού σταθμού που διχάζει

Έναν αμφιλεγόμενο τρόπο βρήκε ένας εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό στο Τέξας για να παρακινήσει τους γονείς να αφήσουν το κινητό όταν έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους για το σπίτι στο τέλος της ημέρας. Κόλλησε, λοιπόν, σε μια κολώνα ένα χαρτί στο οποίο έγραφε το εξής κείμενο:

«Γονείς, αφήστε τα κινητά σας!»: Το μήνυμα ενός παιδικού σταθμού που διχάζει

«Ήρθατε να πάρετε το παιδί για το σπίτι!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το παιδί σας είναι χαρούμενο που σας βλέπει. Εσείς δεν είστε χαρούμενοι που το βλέπετε;

Βλέπουμε παιδιά να προσπαθούν να δείξουν με περηφάνια στους γονείς τους τις εργασίες τους και οι γονείς τους είναι απορροφημένοι με το κινητό τους. Ακούσαμε ένα παιδί να φωνάζει “Μαμά, μαμά, μαμά…” και εκείνη πρόσεχε περισσότερο το κινητό της παρά το παιδί. Είναι τρομακτικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!»

Τη φωτογραφία κοινοποίησε μια μαμά στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral με παραπάνω από ένα εκατομμύριο κοινοποιήσεις και 10000 σχόλια, εκ των οποίων κάποια είναι επικριτικά. Έτσι, ενώ πολλοί συμφωνούν με όσα γράφονται στο χαρτί, κάποιοι θεωρούν ότι είναι λάθος να κρίνουμε τόσο εύκολα τους γονείς που φαίνονται «κολλημένοι» με τα κινητά τους. Όπως αναφέρουν, μπορεί εκείνη την ώρα να διευθετούν ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα ή να μαθαίνουν μια δυσάρεστη είδηση για την οικογένειά τους.

Άλλοι γονείς, πάλι, αναφέρουν ότι τα παιδιά πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητά μας και ειδικά όταν τα βλέπουμε τόσο λίγο μέσα στη μέρα, θα πρέπει να αφιερώσουμε τα λιγοστά λεπτά της επιστροφής στο σπίτι μόνο σε αυτά.

Εσείς συμφωνείτε;

Πηγή: apithano.gr
Close