συγκινητική-χριστουγεννιάτικη διαφήμιση-για-παιδί-στην-προεφηβεία-

Η πανέμορφη διαφήμιση για τα παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβεία και μεγαλώνουν σε μονογονεϊκή οικογένεια. Γνωστή εταιρία fast food, δημιούργησε μία διαφήμιση για παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβεία και μεγαλώνουν σε μονογονεϊκή οικογένεια.

Τα Χριστούγεννα κυκλοφορούν πολύ συχνά Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που προσπαθούν να περάσουν μηνύματα αγάπης στον κόσμο. Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις με φτωχά παιδιά, Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για οικογένειες και άλλες συγκινητικές Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις.

Μία γνωστή εταιρία fast food φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να διαφημίσει τα προϊόντα, με μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση. Πρωταγωνιστής στη διαφήμιση είναι ένα παιδί που βρίσκεται στην προεφηβεία και μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω:

Η διαφήμιση με πρωταγωνιστή παιδί στην προεφηβεία που μεγαλώνει σε μογονεϊκή οικογένεια

Η  διαφήμιση που συγκίνησε όποιον την είδε και έχει γίνει viral δημιουργήθηκε με σκοπό τα Mc Donalds να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση λοιπόν έχει ως πρωταγωνιστή ένα αγόρι που βρίσκεται στην προεφηβεία.

Το αγόρι ζει και μεγαλώνει μόνο με την μητέρα του. Η μητέρα του λοιπόν θέλοντας να βάλει το παιδί σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα προσπαθεί να το πλησιάσει κάνοντας πράγματα μαζί του που του άρεσε να κάνουν μαζί πριν μπει το παιδί στην προεφηβεία.

Το παιδί όμως προσπαθεί να διαφοροποιηθεί και να νιώσει πως η μητέρα του το θεωρεί μεγάλο, όπως και κάθε παιδί που βρίσκεται στην προεφηβεία. Ενώ μέσα του θυμάται ότι αυτά που έκαναν μαζί, τότε του άρεσαν, τώρα δεν ξέρει αν θέλει να τα κάνει.

Δείτε ακόμα Δεν θέλω να αφήσω τα παιδιά μου να πούνε τα κάλαντα γιατί φοβάμαι τους κινδύνους

Η μητέρα του προσπαθεί να το πλησιάσει όμως εκείνο είναι κλεισμένο στον εαυτό του. Ασχολείται με τον υπολογιστή και το κινητό, ακούει μουσική και δείχνει συνεχώς βαριεστημένο. Όπως κάθε παιδί στην προεφηβεία όταν περνάει χρόνο με τους γονείς του. Μέχρι που η μητέρα του βρίσκει τον τρόπο.

Λίγα λόγια για την διαφήμιση

Ο λόγος που μας άρεσε η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι επειδή είναι άκρως ρεαλιστική. Τα παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβεία περνούν μία πολύ δύσκολη ηλικιακή φάση. Από την μία θέλουν να διαφοροποιηθούν και να κάνουν την επανάστασή τους.

Από την άλλη μέσα τους υπάρχει πάντα αυτό το “παιδί” που ψάχνει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να βγει στην επιφάνεια. Και οι γονείς όμως δεν περνούν εύκολα. Ειδικά όταν ο γονιός είναι μόνος του. Διότι προσπαθεί να μην λείψει τίποτα στο παιδί του.

Κάθε φορά που νιώθει ότι δεν το πλησιάζει, νιώθει ότι το χάνει, ότι απομακρύνεται από αυτόν και πολλές φορές νιώθει να πελαγώνει. Αυτό βέβαια συμβαίνει και στις τυπικές οικογένειες. Είναι λοιπόν μία δύσκολη φάση για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Δείτε ακόμα “Άγιε μου Βασίλη φέρε μου έναν καλό μπαμπά”: Το γράμμα ενός 7χρονου που ραγίζει καρδιές

Η Mc Donalds λοιπόν περνάει το μήνυμα ότι είτε μεγαλώνεις μόνος σου το παιδί σου είτε το μεγαλώνει με το άλλο σου μισό, όσο δύσκολη κι αν είναι η προεφηβεία, με υπομονή, αγάπη και λίγη φαντασία όλα γίνονται. Το παιδί σ’ αγαπάει ακόμη κι αν δεν στο δείχνει. Εμείς απλά δεν πρέπει να αφυπνίζουμε το χαρούμενο παιδί που έτσι και αλλιώς υπάρχει μέσα του.

Δείτε την Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση παρακάτω:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την εφηβεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close