καλοκαιρινό παιχνίδι-για-παιδιά-3-10 ετών-

Καλοκαιρινό παιχνίδι για παιδιά από 3-10 ετών. Ένα υπέροχο καλοκαιρινό παιχνίδι για παιδιά από 3-10 ετών.

Τώρα που ήρθε το Καλοκαίρι τα σχολεία έκλεισαν και οι γονείς που έχουν παιδιά μαθητές, φοβούνται ότι ίσως το Καλοκαίρι τα παιδιά μείνουν λίγο πίσω. Σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να βοηθήσει ένα παιδί 3 χρονών να εξοικειωθεί με αντικείμενα και σχήματα ή χρώματα.

Δείτε ακόμα Ιδέες για παιχνίδι με τα παιδιά στο σπίτι

Μπορεί όμως να βοηθήσει και ένα παιδί 9-10 ετών να εξοικειωθεί με τα έντομα, τα ζώα και άλλα. Στην ουσία το παιχνίδια μπορεί να αλλάξει ανάλογα τις ανάγκες κάθε παιδιού. Το παιδί καλείται να βρει μέσα στο σπίτι αντικείμενα, ζώα, έντομα, λουλούδια, σχήματα ή και χρώματα. Το βρήκαμε στο Positive Parents. Διαβάστε παρακάτω: 

καλοκαιρινό παιχνίδι-για-παιδιά-3-10 ετών-

Καλοκαιρινό παιχνίδι για παιδιά από 3-10 ετών

free game] Έχετε παίξει με όλα τα παιχνίδια του σπιτιού και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει καλά καλά οι διακοπές των παιδιών;  Δοκίμασε αυτό το παιχνίδι και μετά βάλε τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές!

καλοκαιρινό παιχνίδι-για-παιδιά-3-10 ετών-

Δείτε ακόμα Χάρτινη τούρτα για κέρασμα στο σχολείο (και πατρόν)

Πρόκειται για μια λίστα με στοιχεία που πρέπει να βρει το παιδί χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις του (όραση, όσφρηση, ακοή, άγγιγμα…).  Το 1° είναι για μέσα στο σπίτι, και το 2° είναι για έξω. Είναι για παιδιά από 3 έως 10 ετών πάνω κάτω.

καλοκαιρινό παιχνίδι-για-παιδιά-3-10 ετών-

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close