Η πανέξυπνη λύση αυτού του μπαμπά για να βουρτσίζει ο γιός του τα δόντια έγινε viral!

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι είναι πράγματι πολύ δύσκολο το να φροντίσει ώστε τα παιδιά του θα βουρτσίσουν τα δόντια τους ( και να τα βουρτσίσουν πράγματι καλά) και οτι αυτό είναι ένα συνεχής αγώνας, αλλά ο πατέρας των τριών παιδιών Henry Warren είχε μια λαμπρή λύση: Ο γιος του έλαβε μια επίσημη επιστολή από την Νεράιδα των δοντιών.

 

“Δεν αρέσει καθόλου στο γιος μας να βουρτσίζει τα δόντια του”, γράφει ο Warren στο Twitter . “Τελικά η Νεράιδα των δοντιών δεν αντέχει άλλο.”

Το γράμμα του εξηγεί ότι η νεράιδα των δοντιών δεν θα δεχτεί τα δόντια του γιου του στο μέλλον, εκτός εάν βελτιωθεί σημαντικά η κατάστασή τους.

Το γράμμα του εξηγεί ότι η νεράιδα των δοντιών δεν θα δεχτεί τα δόντια του γιου του στο μέλλον, εκτός εάν βελτιωθεί σημαντικά η κατάστασή τους.

Δείτε ακόμη: 8 μεγάλα λάθη που κάνουμε όταν πλένουμε τα δόντια μας

Στην επιστολή, η νεράιδα των δοντιών σημειώνει ότι βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες από Fanta, δημητριακά και σοκολάτες στο δρόμο της και δηλώνει επίσης ότι η επανεξέταση της τεχνικής βουρτσίσματος είναι “ένα θέμα εκτάκτου ανάγκης”.

 

Το σημείωμα καταλήγει: «Θα αποδεχθούμε το δόντι σε αυτή την περίπτωση αλλά χρειαζόμαστε τις διαβεβαιώσεις σας ότι η κατάσταση του επόμενου δοντιού σας θα είναι σημαντικά καλύτερη ή θα κόψουμε τις πληρωμές».

Παίρνοντας πάνω από 13.000 likes και σχεδόν 5.000 retweets, αυτός ο φοβερός μπαμπάς εντυπωσίασε με αυτή τη πανέξυπνη λύση του.

Πηγή: womansday.com
Close