25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα άρθρο με 25 diy πασχαλινές κατασκευές για παιδια, που θα καταφέρουν να φέρουν το Πάσχα στο σπίτι μας, θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας και θα μας ανεβάσουν το κέφι.

Δείτε παρακάτω τις 25 diy ιδέες μας για φέτος το Πάσχα. Είναι πασχαλινές ιδέες, που δημιουργούνται εύκολα και χρειάζονται υλικά που τα περισσότερα σπίτια που μεγαλώνουν παιδιά έχουν. Ακόμη κι αν δεν έχεις δικά σου παιδιά όμως, μπορείς να φτιάξεις ένα δωράκι για τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σου.

Για την παρακάτω κατασκευή δε θα χρειαστείς πολλά πράγματα. Λίγα χρωματιστά φύλλα χαρτονιού και πλαστελίνη. Αφού σχεδιάσεις το σχήμα των αυγών σε οποιοδήποτε χρωματιστό χαρτόνι επιθυμείς, βάλε τα παιδιά να το διακοσμήσουν χρησιμοποιώντας το αγαπημένο τους παιχνίδι: την πλαστελίνη.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Οι πασχαλινές κάρτες είναι η αγαπημένη κατασκευή των παιδιών και φυσικά ένας πολύ όμορφος τρόπος να τους δείξεις ότι τα αγαπάς, σε περίπτωση που δεν είναι σε ηλικία που μπορούν να φτιάξουν τη δική τους, όμως μπορούν να καταλάβουν την αξία των δώρων.

Θα χρειαστείς χρωματιστό χαρτόνι. Αφού διαλέξεις το χρώμα της επιλογής σου για την κάρτα, κόβεις ένα κομμάτι χαρτονιού με το ψαλίδι και το διπλώνεις στη μέση. Στη συνέχεια, παίρνεις ένα λευκό κι ένα κίτρινο χαρτόνι και κόβεις δυο μισοφέγγαρα από το άσπρο και δυο μισοφέγγαρα από το κίτρινο.

Το ένα μισοφέγγαρο κολλάς οριζόντια πάνω στην κάρτα και το άλλο μισοφέγγαρο το διπλώνεις στη μέση και το κολλάς κι αυτό, κολλητά στο πρώτο. Στη συνέχεια, με ένα πορτοκαλί χαρτόνι κόβεις δυο μικρά τρίγωνα για τα ράμφη των πουλιών και με ένα κόκκινο σχηματίζεις ένα σύννεφο για το λειρί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν έχεις πλαστικά ματάκια, μπορείς να κολλήσεις αυτά πάνω στη κατασκευή σου. Αλλιώς, κόβεις έναν μαύρο κύκλο από μαύρο χαρτόνι κι ένα μικρότερο κύκλο από άσπρο χαρτόνι. Για τον μικρότερο κύκλο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκή τέμπερα και να βάλεις τα παιδιά να τον σχεδιάσουν.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστείς δυο πιάτα χάρτινα μιας χρήσεως, χρωματιστό χαρτόνι, και προαιρετικά πλαστικά μάτια, πομ πομ και σύρμα πίπας. Αρχικά σχηματίζεις σε ένα κομμάτι λευκό χαρτόνι και σε ένα κομμάτι ροζ χαρτόνι ένα σχέδιο που να θυμίζει το πάνω μέρος του κυπαρισσιού.

Βάζεις το παιδί να κολλήσει το ροζ χαρτόνι πάνω στο λευκό. Στη συνέχεια, μπορείς να αφήσεις τα πιάτα λευκά, όμως εμείς θα σου προτείναμε να βάλεις το παιδί να τα ζωγραφίσει σύμφωνα με την δική του φαντασία και γούστο. Τα πιάτα πρέπει να είναι χάρτινα, έτσι ώστε ο πάτος τους να μπορεί να ζωγραφιστεί με οποιοδήποτε τύπο μπογιάς επιθυμεί αυτό.

Στη συνέχεια, αν έχεις τα πλαστικά μάτια, το πομ πομ και τα σύρματα πίπας, τα κολλάς με τη βοήθεια του παιδιού, αφού στεγνώσουν τα πιάτα – σε περίπτωση που το παιδί χρησιμοποίησε τέμπερες για να τα χρωματίσει – .

Αν δεν έχεις τα πλαστικά μάτια, το πομ πομ και τα σύρματα πίπας, τότε μπορείς να κόψεις δυο μικρούς κύκλους για τα μάτια και δυο μικρότερους κύκλους για το εσωτερικό των ματιών, δυο τρία λεπτά τρίγωνα για τα μουστάκια και να ζωγραφίσετε παρέα με το παιδί, έναν μεγάλο κύκλο για τη μύτη.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Ένα αγαπημένο πασχαλινό διακοσμητικό είναι το παρακάτω! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα τσίγκινο κουβαδάκι κατά προτίμηση με χρώμα, χρωματιστά φύλλα χαρτονιού και μια κούτα που δεν χρειάζεστε. Κόβετε σε ένα πορτοκαλί χαρτόνι έναν ρόμβο και τον διπλώνετε στη μέση.

Στη συνέχεια κόβετε τα φτερά σε ένα κίτρινο χαρτόνι. Για μεγαλύτερη ευκολία, σχηματίστε τα σαν σύννεφα. Σχεδιάζετε τα πόδια του πουλιού στο πορτοκαλί χαρτόνι και τα κόβετε κι αυτά. Τέλος σε ένα χαρτόνι της επιλογή σας, σχεδιάζετε έναν κύκλο για το εσωτερικό του λουλούδια και τα πέταλά του.

Παίρνετε μια κούτα που δεν χρειάζεστε και με ένα κοπίδι κόβετε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμο από τον πάτο της. Με υγρή κόλλα, το κολλάτε στην κορυφή του τσίγκινου κουβά σας. Με υγρή κόλλα, κολλάτε και όλα τα υπόλοιπά μέλη του πουλιού καθώς επίσης και το λουλούδι.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Για την συγκεκριμένη κατασκευή θα χρειαστούμε μπόλικο πράσινο, λίγο κίτρινο, πορτοκαλί και ο,τι άλλο χρώμα χαρτόνι έχετε στο σπίτι. Επίσης θα χρειαστούμε και πάλι μια κούτα που υπό άλλες συνθήκες θα πετούσαμε και λίγη δαντέλα, από ένα τραπεζομάντηλο που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Σχηματίζουμε τα αυγά στα κόκκινο στο πράσινο και στο κίτρινο χαρτόνι και τα κόβουμε. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε στο πορτοκαλί χαρτόνι το στρογγυλό του λουλουδιού και στο κίτρινο χαρτόνι τα πέταλά του. Στο πράσινο χαρτόνι, σχεδιάζουμε λίγο γρασίδι και το κόβουμε κι αυτό.

Με ένα κοπίδι κόβουμε την βάση του βάζου, χρησιμοποιώντας τον πάτο της κούτας. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα βάζο όπως το επιθυμείτε εσείς. Αν θέλετε, βάζετε τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν το χάρτινο βάζο σας. Στη συνέχεια με υγρή κόλλα, κολλάμε πάνω στο βάζο την δαντέλα.

Τέλος, με υγρή και πάλι κόλλα, κολλάμε όπου μας αρέσει τα λουλούδια και από την πίσω μεριά του βάζου κολλάμε και τα τρία αυγά. Αν έχετε τσόχα μπορείτε να σχεδιάσετε την πασχαλίτσα και το λουλουδάκι πολύ εύκολα. Ζωγραφίζετε πάνω σε κόκκινη τσόχα έναν κύκλος και το κόβετε.

Σε μαύρη τσόχα, σχεδιάζετε έναν μικρότερο κύκλο για το κεφάλι της πασχαλίτσας και στη συνέχεια πάνω στην κόκκινη τσόχα, ζωγραφίζετε με μαύρο μαρκαδόρο τα σχέδια της πασχαλίτσας και στην μαύρη τσόχα με άσπρο μαρκαδόρο τα μάτια και το στόμα.

Το λουλούδι από τσόχα, το κατασκευάζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατασκευάσαμε και το λουλούδι από χαρτόνι. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι όλες οι κατασκευές από τσόχα κολλιούνται τόσο μεταξύ τους όσο και πάνω σε χαρτόνι αυστηρά με υγρή κόλλα.

Αν δεν έχετε τσόχα, μπορείτε να σχεδιάσετε την πασχαλίτσα και με χαρτόνι, ακολουθώντας τις ίδιες οδηγίες.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Για την συγκεκριμένη κατασκευή θα χρειαστούμε μια παλιά πάνινη παντόφλα δυο κάλτσες ίδιου χρώματος ή και διαφορετικού, δυο πλαστικά μάτια και ένα στρογγυλό πομ πομ. Επίσης θα χρειαστούμε ψαλίδι και κάποιον που να ξέρει να ράβει.

Αφού κόβουμε τις κάλτσες με έναν τρόπο που να μοιάζουν σαν αυτιά λαγού, τα ράβουμε πάνω στην πάνινη παντόφλα. Στη συνέχεια, κολλάμε στο μπροστινό μέρος της πάνινης παντόφλας, πλαστικά μάτια κι ένα πομ πομ. Εξαιτίας του υφάσματος, δεν μπορεί να κολληθεί πάνω στην παντόφλα χαρτόνι ή χαρτί.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: diyncrafts.com

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστούμε μια κούτα την οποία δεν χρειαζόμαστε, ένα λευκό χαρτόνι, λίγους μαρκαδόρους και λίγο ύφασμα. Σχηματίζουμε πάνω στον πάτο της κούτας τα αυτιά, έναν κύκλο για το κεφάλι, ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο για το σώμα και δυο μικρότερα ορθογώνια παραλληλόγραμμα για τα χέρια.

Στο λευκό χαρτόνι, κατασκευάζουμε δυο χεράκια. Στο λευκό χαρτόνι κατασκευάζουμε και λίγα μαλλιά. Αν μας δυσκολέψουν, μπορούμε να τα ζωγραφίσουμε με μαρκαδόρο. Παίρνουμε ένα κομμάτι ύφασμα και το κόβουμε με όποιον τρόπο θέλουμε εμείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάτος του χαρτονιού κόβετε με κοπίδι. Αν θέλουμε, μπορούμε να σχεδιάσουμε κι ένα μικρό λουλούδι στον πάτο της κούτας και να το ζωγραφίσουμε ο,τι χρώμα θέλουμε με τέμπερες. Διαφορετικά, σχεδιάζουμε το ίδιο λουλούδι σε ότι χρώμα χαρτόνι θέλουμε και το κολλάμε με υγρή κολλά στο κεφάλι του λαγού.

Το σώμα του λαγού, κολλάει είτε με υγρή κολλά είτε με συρραπτικό. Το ύφασμα, μπορεί κι αυτό να κολληθεί με υγρή κολλά. Το διακοσμητικό μας είναι έτοιμο κι εμείς μπορούμε να το τοποθετήσουμε όπου θέλουμε.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: diyncrafts.com

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστούμε αρκετά γλωσσοπίεστρα, υγρή κόλλα, χάρτινο ποτήρι μιας χρήσεως, σύρμα πίπας, τέμπερες, ψαλίδι και πινέλα. Ζητάμε από τα παιδιά να χρωματίσουν ο,τι χρώμα θέλουν τα γλωσσοπίεστρα με τις τέμπερες και μόλις τελειώσουν τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Όταν στεγνώσουν, κολλάμε τα γλωσσοπίεστρα στο χαρτόνι ποτήρι μιας χρήσεως με την υγρή κόλλα. Στη συνέχεια κολλάμε από τη μια μεριά του ποτηριού μέχρι την άλλη, το σύρμα πίπας με την υγρή κόλλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Η κατασκευή μας είναι έτοιμη και μπορεί να την γεμίσουμε ο,τι θέλουμε.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: rockinmama.net

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστούμε χάρτινες αυγοθήκες, πορτοκαλί χαρτόνι, λευκό χαρτόνι, κίτρινη τέμπερα και μαύρο μαρκαδόρο. Αρχικά βάζουμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τις χάρτινες αυγοθήκες με την κίτρινη τέμπερα.

Αφού στεγνώσουν, κολλάμε με υγρή κόλλα το λευκό χαρτόνι στο πίσω μέρος των αυγοθηκών με έναν τρόπο που να επιτρέπει στις αυγοθήκες να ανοιγοκλείνουν. Κόβουμε από το πορτοκαλί χαρτόνι δυο μικρά τρίγωνα και κολλάμε το ένα χαρτόνι στην πάνω αυγοθήκη και το άλλο στην κάτω αυγοθήκη με υγρή κόλλα. Σχεδιάζουμε τα μάτια με τον μαρκαδόρο.

Τέλος, σχεδιάζουμε τα ποδαράκια στο πορτοκαλί χαρτόνι και τα κολλάμε κι αυτά με υγρή κόλλα στον πάτο της κάτω αυγοθήκης.

Για την συγκεκριμένη κατασκευή θα χρειαστούμε αυγά, μαύρο και ροζ μαρκαδόρο, φιογκάκια ή ύφασμα, λευκή και ροζ τσόχα, υγρή κόλλα και ένα κομμάτι ξύλο.

Αφού βράσουμε τα αυγά, ζητάμε από το παιδί να τα ζωγραφίσει με τον μαρκαδόρο σχεδιάζοντας μύτη, μάτια, στόμα. Αν δεν έχουμε έτοιμο φιογκάκι δημιουργούμε εμείς ένα με λίγο ύφασμα και το κολλάμε με υγρή κόλλα στο πάνω μέρος του αυγού.

Στην λευκή τσόχα σχεδιάζουμε ένα μεγάλο αυτί και στην ροζ το εσωτερικό. Κολλάμε την ροζ τσόχα πάνω στην λευκή με υγρή κόλλα και στη συνέχεια τα αυτιά πάνω στο αυγό. Τέλος, κολλάμε τα αυγά με υγρή κόλλα πάνω στο ξύλο, έτσι ώστε να είναι σταθερά.

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστούμε καφέ και μαύρο χαρτόνι, λευκό πομ πομ και μαρκαδόρους. Κόβουμε το κάτω μέρος του καλαθιού και στη συνέχεια σχεδιάζουμε δυο αυτιά και το κεφάλι του λαγού. Αφού τα κόψουμε, τα τσακίζουμε λίγο στη μέση και τα κολλάμε με κόλλα πάνω στο καλάθι μας.

Με το μαύρο χαρτόνι, σχεδιάζουμε μια λεπτή λωρίδα και αφού την κόψουμε την κολλάμε κι αυτή πάνω στον καλάθι. Τέλος, με την υγρή κόλλα κολλάμε στο πίσω μέρος του καλαθιού το πομ πομ και αφήνουμε τα παιδιά να χρωματίσουν το καλάθι όπως θέλουν αυτά.

Για την παρακάτω κατασκευή, αν δεν έχετε μαρσμέλοου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φασόλια. Θα χρειαστείτε επίσης χαρτόνι, πλαστικά μάτια, λευκό πομ πομ ή μαρκαδόρους. Σχεδιάζετε με ένα μολυβί το κεφάλι ενός λαγού και βάζετε τα παιδιά να κολλήσουν τα φασόλια σύμφωνα με το σχέδιο, χρησιμοποιώντας ο,τι κόλλα θέλουν.

Στη συνέχεια ζωγραφίζουν με μαρκαδόρο τα μάτια, το στόμα και τα μουστάκια ή χρησιμοποιούν τα πλαστικά μάτια και το πομ πομ για την μύτη του λαγού. Το πομ πομ αξίζει να σημειωθεί ότι κολλιέται με υγρή κόλλα.

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστείτε γλωσσοπίεστρα και μαρκαδόρους. Αφού ζωγραφίσετε ένα πασχαλινό σχέδιο πάνω ενώνοντας τα γλωσσοπίεστρα στη συνέχεια, ζητάτε από το παιδί, να σχηματίσει μόνο του το παζλ που δημιουργήσατε.

Με ο,τι υλικό επιθυμείτε εσείς, σχεδιάστε μερικά λαγουδάκια. Πάρτε μερικά ζαχαρωτά και βάλτε τα μέσα σε ένα βάζο. Στη συνέχεια στερεώστε τα λαγουδάκια σας και προσθέστε λουλούδια. Το τέλειο πασχαλινό διακοσμητικό.

Σχεδιάστε πολλά χρωματιστά αυγά πάνω σε χρωματιστό χαρτόνι ή σε χαρτιά που δεν χρειάζεστε. Στη περίπτωση όμως που το κάνετε σε άχρηστα χαρτιά, θα πρέπει να ζωγραφίσετε τα αυγά σας. Στη συνέχεια κάνετε μια τρύπα στο πάνω μέρος κάθε αυγού και περάστε τα μέσα από ένα σπάγκο. Τέλειο;

Λίγο ύφασμα, ένα μολύβι και μερικά κουμπιά χρειάζονται για την παρακάτω κατασκευή. Σχεδιάστε το αγαπημένο φαγητό των λαγών πάνω σε χαρτόνι ή κάδρο και κολλήστε κουμπιά για να το…χρωματίσετε. Τα κουμπιά κολλούν με υγρή κόλλα όπως και το ύφασμα, που θα χρησιμοποιήσετε για το πάνω μέρος του καρότου.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: diyncrafts.com

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστείτε δυο χάρτινα πιάτα μιας χρήσεως. λίγα χρώματα και προαιρετικά λίγα πομ πομ και πλαστικά μάτια. Κόψτε το ένα χάρτινο πιάτο στα δυο και κολλήστε το στο δεύτερο χάρτινο πιάτο με υγρή κολλά, για να δημιουργησετε τα αυτιά.

Δώστε στο παιδί να ζωγραφίσει τα πιάτα όπως επιθυμεί αυτό, αφού πρώτα αφήσατε την κόλλα να στεγνώσει. Στη συνέχεια σχεδιάστε τα μάτια και τα μουστάκια είτε με μαρκαδόρους είτε με τέμπερες είτε με χαρτόνι, σε περίπτωση που δεν έχετε τα υλικά της φωτογραφίας.

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστείτε μπαλόνια, σπάγκο και κόλλα για ντε κουπάζ. Φουσκώνετε λίγο τα μπαλόνια και ξεκινήστε να κολλάτε πάνω τους τον σπάγκο χρησιμοποιώντας την κόλλα για ντε κουπαζ. Το αφήνετε να στεγνώσει και έχετε το τέλειο διακοσμητικό.

Μια αυγοθήκη και λίγο χαρτόνι μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο κοκοράκι! Απλά σχεδιάζετε με το χαρτόνι το λειρί και το ράμφος και έχετε φτιάξει τη πιο πρωτότυπη θήκη για τα πασχαλινά σας αυγά.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: krokotak.com

Για την παρακάτω κατασκευή θα χρειαστείτε ένα πλαστικό πιάτο μιας χρήσεως ή ένα πλαστικό καπάκι από μπολ που δεν χρειάζεστε. Το ζωγραφίζετε κίτρινο με τέμπερες, σε περίπτωση που δεν είναι μονόχρωμο από μόνο του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βέβαια και χάρτινο πιάτο.

Σχεδιάζετε με το χαρτόνι το ράμφος και το κολλάτε με υγρή κόλλα στην επιφάνεια του πιάτου. Με το ίδιο χαρτόνι, φτιάχνετε τα πόδια και τα τσακίζετε λίγο, για περισσότερη παραστικότητα. Αν έχετε πλαστικά πιάτα τα κολλάτε κι αυτά στο πιάτο, αν όχι τα σχεδιάζετε με το χαρτόνι. Λίγα πούπουλα θα απογειώσουν την κατασκευή σας.

Ένα κομμάτι χαρτόνι και διάφορα μικρά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, μπορούν να δημιουργησουν το τέλειο αυγό. Σχεδιάζετε ένα πασχαλινό αυγό και κολλάτε τα αντικείμενα με υγρή κόλλα. Στο τέλος, κάνετε δυο τρύπες στην κορυφή του κάδρου και περνάτε μέσα από αυτές την κορδέλα, για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Δυο ρολά από χαρτί υγείας, χρωματιστά χαρτόνια, λίγες τέμπερες και κόλλα χρειάζονται για την παρακάτω κατασκευή. Σχεδιάζετε τα αυτιά, τα μάτια και την μύτη με το χαρτόνι και τα κόβετε. Αφού ζωγραφίσετε τα ρολά με ο,τι χρώματα επιθυμείτε και τα αφήσετε να στεγνώσουν, κολλάτε τα υπόλοιπα μέλη.

Στη συνέχεια, με έναν μαύρο μαρκαδόρο σχεδιάζετε τα μουστάκια. Η τέλεια πασχαλινή κατασκευή που παράλληλα προστατεύει και το περιβάλλον!

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Παίρνετε ένα ρολό από χαρτί υγείας και το ζωγραφίζετε με κίτρινη τέμπερα. Στη συνέχεια, κολλάτε πάνω του μερικά σύρματα πίπας για αυτιά και φτερά. Με λίγο χαρτόνι σχεδιάζετε τα πόδια, τα μάτια και τα μάγουλα και τα κολλάτε κι αυτά. Έχετε το τέλειο διακοσμητικό.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Ένα κίτρινο ποτήρι μιας χρήσης μπορεί να γίνει ένα υπέροχο παπάκι με τον πιο εύκολο τρόπο. Αρκεί να φτιάξετε από χαρτόνι η τσόχα ένα ράμφος και είναι έτοιμο!

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

Αν έχετε ένα κάδρο, μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω σε αυτό το τέλειο αυγό χρησιμοποιώντας χρωματιστά κουμπιά. Το τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας.

25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Photo via: Pinterest

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close