πως-στο-χρώμα-του-μαγιό-μπορεί-να-σώσει-την-ζωή-του-παιδιού-

Πώς το χρώμα του μαγιό μπορεί να σώσει την ζωή του παιδιού σου. Θα δούμε πως το χρώμα του μαγιό μπορεί να σώσει την ζωή του παιδιού σου.

Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών που χαίρονται να πλατσουρίζουν στα καθαρά και δροσερά νερά και να παίζουν με την άμμο. Τα παιδιά δεν ξεκολλούν από την θάλασσα και οι μεγάλοι χαίρονται να τα βλέπουν να διασκεδάζουν. Όμως η θάλασσα δεν είναι παιχνίδι. Κρύβει πολλούς κινδύνους για τα παιδιά.

Ένας από αυτούς είναι και ο πνιγμός. Δυστυχώς κάθε Καλοκαίρι πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο χάνουν την ζωή τους από πνιγμό. Μπορεί σαν γονιός να σκέφτεσαι ότι “αποκλείεται να συμβεί σε μένα, εγώ δεν παίρνω τα μάτια μου από το παιδί”, δυστυχώς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τα παιδιά

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε πως σύμφωνα με τους ειδικούς το χρώμα του μαγιό είναι σε θέση να σώσει την ζωή του παιδιού σου, σε μία ώρα έκτακτης ανάγκης στην θάλασσα. Μπορεί να μην το περιμένατε, όμως ένα απλό χρώμα στο μαγιό του παιδιού μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο. Διαβάστε παρακάτω: 

Πώς το χρώμα του μαγιό μπορεί να σώσει την ζωή του παιδιού σου

Μία οργάνωση που ασχολείται με την ασφάλεια των παιδιών στην θάλασσα και στην παραλία, διαπίστωσε μέσα από διάφορα τεστ ότι το χρώμα του μαγιό που φοράει το παιδί μπορεί πραγματικά να του σώσει την ζωή σε μία ώρα έκτακτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς αν το παιδί βυθιστεί στο νερό επειδή κάτι του συμβεί ένα μαγιό σε νέον αποχρώσεις είναι σωτήρια, αφού ανεξάρτητα από το βάθος και το χρώμα του βυθού, ένα νέον μαγιό διακρίνεται πιο εύκολα κι έτσι το παιδί, μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα και να σωθεί όταν και αν (μακριά από εμάς) υπάρξει ανάγκη.

πως-στο-χρώμα-του-μαγιό-μπορεί-να-σώσει-την-ζωή-του-παιδιού-

Photo via: mommyland.gr

Από την άλλη το γαλάζιο, το μπλε και το λευκό μαγιό, ακόμη κι αν πρόκειται για έναν συνδυασμό και των τριών χρωμάτων μπλέκεται πιο εύκολα στα χρώματα της θάλασσας και του βυθού. Από την άλλη χρώματα πιο σκούρα είναι αποτελεσματικά μόνο στις θάλασσες με ανοιχτόχρωμο βυθό ή στις πισίνες.

Δείτε ακόμα ΣΟΚ: 9χρονο kορίτσι βρέθηκε πνιγμένο απο το Blackout Challenge του ΤikΤok

πως-στο-χρώμα-του-μαγιό-μπορεί-να-σώσει-την-ζωή-του-παιδιού-

Photo via: insurancedaily.gr

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι αν θέλετε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του παιδιού σας, προτιμήστε μαγιό σε νέον αποχρώσεις. Φυσικά δεν χάνουμε στιγμή τα παιδιά από τα μάτια μας και κολυμπούν πάντα με τα κατάλληλα σωσίβια. Καλό Καλοκαίρι!

πως-στο-χρώμα-του-μαγιό-μπορεί-να-σώσει-την-ζωή-του-παιδιού-

Photo via: hamomilaki.blogspot.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την ασφάλεια παιδιού στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close