Τακτοποιήστε τα αμέτρητα αυτοκινητάκια των παιδιών με αυτό το πανέξυπνο τρόπο

Εάν είστε μάνα τότε σίγουρα κάθε λεπτό μέσα στο σπίτι πέφτετε στα αμέτρητα αμαξάκια που έχουν γεμίσει όλα τα δωμάτια σας. Αυτά τα μικροσκοπικά παιχνίδια έχουν έναν τρόπο να πολλαπλασιάζονται όπως τα κουνελάκια, και όταν δεν είναι σκορπισμένα στο δωμάτιο με τα παιχνίδια του παιδιού σας , ίσως ( ίσως ) και να βρίσκονται σε κανένα κάδο πεταμένα μέσα με άλλα τόσα παιχνίδια. Τότε πείτε μου τι κάνετε όταν το παιδί σας ,θα σας ζητήσει το αγαπημένο του κόκκινο αμαξάκι που βρίσκεται κρυμμένο εκεί μέσα… Πείτε μου πως θα το βρείτε;;

Δείτε ακόμη: 20 πανεξυπνες ιδεες για καταπληκτικες χειροποιητες κατασκευες

Η Lauren στο aloandbeholdlife ήξερε οτι υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος για να διαχειριστεί το μίνι χάος των αυτοκινήτων, και βρήκε μια φανταστική λύση. Μπορείτε να μαντέψετε τι συνήθιζε να είναι αυτό το ράφι;

taktopoieiste-ta-ametrhta-aytokinitakia-twn-paidiwn-sas-me-ayth-thn-apisteyth-lush-1_photo credit:pinterest

Είναι κάνα δύο ράφια για παπούτσια γυρισμένα από τη άλλη πλευρά

taktopoieiste-ta-ametrhta-aytokinitakia-twn-paidiwn-sas-me-ayth-thn-apisteyth-lush-2_photo credit:pinterest

taktopoieiste-ta-ametrhta-aytokinitakia-twn-paidiwn-sas-me-ayth-thn-apisteyth-lush-3_photo credit:pinterest

Το νέο αυτό “γκαράζ” της Lauren είναι κομψό και μοντέρνο, και αυτή επίσης αναφέρει ότι τα αγόρια της πλέον κρατούν τη βραβευμένη συλλογή από αυτοκινητάκια οργανωμένη, και μπορούν τώρα να βρίσκουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο χωρίς να ψάχνουν με τις ώρες να το βρούν μέσα σε ένα σωρό από άλλα.

Η lauren συνέχισε την όλη ιστορία και χάρη στο επιχειρηματικό της πνεύμα άρχισε να πουλάει αυτή την ιδέα προκειμένου αν οι μητέρες δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν αυτό το ”γκαράζ” να μπορούν α το αγοράζουν από αυτή. Τώρα πουλάει την καινούργια έκδοση του νέου γκαράζ στο site με τον εύστοχο τίτλο μαμά που είναι το αυτοκινητάκι μου;.

Δείτε ακόμη: Υπέροχες κατασκευές από κονσερβοκουτια!

taktopoieiste-ta-ametrhta-aytokinitakia-twn-paidiwn-sas-me-ayth-thn-apisteyth-lush-4_photo credit:pinterest

Αν λοιπόν βαρεθήκατε να ψάχνετε τα αυτοκινητάκια των παιδιών σας ή να τα έχετε όλη την ώρα μέσα στη μέση και να σας βρωμίζουν το σπίτι αυτή είναι η λύση!!! Φτιάξτε και εσείς το δικό σας ”γκαράζ”.

Πηγή: goodhousekeeping

Δείτε ακόμη: Πανευκολες Κατασκευές για παιδιά!!!

Close