Τέλεια Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδάκια μας! ...και όχι μόνο

Τα παιδιά, όπως είναι γνωστό, λειτουργούν μιμητικά. Οι γονείς λειτουργούν σαν τον «καθρέφτη» τους σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Επομένως, για να μάθουν τα παιδιά στην πράξη, να είναι δίπλα στους άλλους με ενδιαφέρον & φροντίδα, είναι σημαντικό εμείς οι γονείς να τους δώσουμε το σωστό παράδειγμα πράξης, λόγων και ενδιαφέροντος. Να τους περάσουμε δηλαδή το μήνυμα ότι η ευτυχία των άλλων είναι το ίδιο σημαντική με τη δική μας.

Εμείς κάνοντας αυτήν την εβδομάδα τα ψώνια μας στο Lidl βρήκαμε αυτές τις συσκευασίες με τα λούτρινα ζωάκια που είναι γεμάτες με σοκολατάκια!

Τέλεια Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδάκια μας! ...και όχι μόνο

Η μικρή ξετρελάθηκε με τον μωβ μονόκερο… Μόλις διάβασε ότι 2 ευρώ από την αγορά τους θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό, μου είπε ότι αυτό θέλει να είναι το δώρο της για φέτος και ότι μόνο με αυτό το αρκουδάκι θα είναι πολύ χαρούμενη γιατί θα βοηθήσει και άλλα παιδάκια που το έχουν ανάγκη…! Με συγκίνησε, γιατί φέτος από μόνη της σκέφτηκε λιγότερο εγωιστικά και διαπιστώνω ότι έχουμε καταφέρει να της περάσουμε το μήνυμα του αλτρουισμού και της φιλανθρωπίας.

 

Σας το προτείνω για όλα τα μικροδωράκια που θέλετε να κάνετε φέτος, σε βαφτιστήρια, ανιψάκια και παιδάκια φίλων, είναι και οικονομικό – έχει μόλις 6,99 €- είναι πολύ γλυκούτσικα και θα κάνετε και την καλή σας πράξη. Η Lidl προσφέρει 2 ευρώ στο «Σωματείο ΦΚΠΙ Ανοιχτή Αγκαλιά» για την αναμόρφωση θαλάμων της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος, με 45 κλίνες αυτή τη στιγμή, όπου εκτελούνται περίπου 2.000 χειρουργεία ετησίως, εισάγονται πάνω από 5.000 παιδιά και εξετάζονται στα τακτικά και στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία πάνω από 20.000 παιδιά.

Ο ιατρικός εξοπλισμός της Κλινικής έχει να ανανεωθεί τουλάχιστον μια δεκαετία, γι’ αυτό και η Lidl Hellas αποφάσισε  να στηρίξει την ενέργεια αναμόρφωσης των θαλάμων στο χώρο της Κλινικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας νοσηλείας των παιδιών αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των παιδιών και των γονιών τους.

 

 

Μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ  

 

 

 

Μπορείτε να πάρετε λοιπόν στα παιδιά το λούτρινο ζωάκι και να τους εξηγήσετε πως με αυτό το δωράκι που τους κάνετε, βοηθάμε να φτιαχτεί το νοσοκομείο για άλλα παιδάκια!

 

Είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν. Εμείς ήδη πήραμε και άλλα δύο για τις ξαδερφούλες μας!

Τέλεια Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδάκια μας! ...και όχι μόνο

Στο χέρι μας είναι σαν γονείς να δείξουμε στα παιδιά ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από εκείνα και τις ανάγκες τους μόνο, αλλά και ότι οι ανάγκες των άλλων είναι εξίσου σημαντικές με τις δικές τους.

Τέλεια Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδάκια μας! ...και όχι μόνο

Close