10 φάρσες & πλάκες μεταξύ φίλων που είχαν...τραγικό τέλος! (βίντεο)

Οι φάρσες και οι πλάκες γίνονται ανάμεσα σε φίλους με σκοπό την διασκέδαση της παρέας. Πολλές φορές όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μια πλάκα ή μια φάρσα, κατέληξε να έχει τραγικό τέλος.

Με αφορμή το βίντεο του καναλιού “Τα Καλύτερα Τοπ 10” αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο σχετικά με αυτές τις φάρσες που δεν είχαν καλό τέλος. Φάρσες και πλάκες, που κατέληξαν σε θάνατο. Διαβάστε παρακάτω:

Περιστατικό 1

Ο Ντάνι Μανρό ήθελε να κάνει συνεχώς φάρσες σε αυτούς που ήξερε. Προσποιούνταν ότι έπαθε αναφυλαξία από τους ξηρούς καρπούς ή ότι είχε μαχαιρωθεί βάζοντας κέτσαπ αντί για αίμα. Την 1η Αυγούστου του 2019 ο Ντάνι αφού γύρισε από το supermarket με την κοπέλα του, μάλλον προσπάθησε να κάνει φάρσα με τον ίδιο να κρέμεται από το μπαλκόνι.

Παρόλα αυτά δεν το έκανε σωστά με αποτέλεσμα η κοπέλα του να τον βρει κρεμασμένο από το παράθυρο. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν άλλη μια φάρσα του, μέχρι που το πρόσωπο του είχε γίνει μπλε. Νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες στην εντατική, αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Δείτε ακόμα Τα 14 πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν πει παιδιά! Θα κατατρομάξετε! (βίντεο)

Περιστατικό 2

Ο 16χρονος Τζόρνταν διακοσμούσε τον κήπο του σπιτιού του για το Χάλογουιν. Μέρος της διακόσμησης ήταν και μια θηλιά. Κάποια στιγμή η μικρή του αδερφή, είπε στην μητέρα της ότι ο Τζόρνταν κρέμεται από την θηλιά και έτρεχαν σάλια από το στόμα του.

Δυστυχώς ο 16χρονος κατέληξε. Δεν γνωρίζουμε αν το ατύχημα συνέβη στην προσπάθεια του να κάνει φάρσα στην αδερφή του, ή απλά έκανε μια λάθος κίνηση, την στιγμή που διακοσμούσε την θηλιά. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Περιστατικό 3

Ο Ράντι, ήθελε να ντυθεί μεγαλοπόδαρος για να εκφοβίσει για πλάκα τα διερχόμενα αμάξια ενός αυτοκινητόδρομου στην Αμερική. Παρόλα αυτά, η φάρσα του φαίνεται πως απέτυχε, αφού το πρώτο αμάξι που τον είδε έκανε μανούβρα και τον απέφυγε.

Το δεύτερο τον χτύπησε και το τρίτο πέρασε ακριβώς από πάνω του. Ο Ράντι κατέληξε.

Περιστατικό 4

Ο Ντάρεν ήθελε να αποδείξει στους φίλους του ότι μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μπέργκερ με μια χαψιά. Έβαλε λοιπόν ένα ολόκληρο μπέργκερ στο στόμα του όμως ένα μεγάλο κομμάτι του φαγητού έφραξε την αναπνευστική του οδό.

Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν όμως δεν τα κατάφεραν. Όταν έφτασε η Άμεση Βοήθεια, ήταν ήδη πολύ αργά.

Περιστατικό 5

Ο Νίκολας ήταν απόφοιτος του MIT και προσπάθησε να ανεβεί στον θόλο του πανεπιστημίου. Εκείνη την μέρα όμως έβρεχε με αποτέλεσμα ο Νίκολας να γλιστρήσει και να χάσει την ζωή του.

Περιστατικό 6

Δυο φίλοι οι οποίοι είχαν πιει πολλά ναρκωτικa και αλκoολ αποφάσισαν να παίξουν ένα…άσχημο παιχνίδι. Αποφάσισαν να φορέσουν αλεξίσφαιρα και να ξεκινούν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον με κανονικά όπλα. Φυσικά η πρώτη σφαίρα δεν χτύπησε καν το αλεξίσφαιρο με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο να χάσει τη ζωή του.

Περιστατικό 7

Σε ένα μπάτσελορ πάρτι, μερικοί φίλοι έκαναν τρέλες για να απολαύσουν τις τελευταίες μέρες ελευθερίας του γαμπρού. Κάποια στιγμή, κάποιος από την παρέα προτείνει να ξεκινήσουν να κάνουν βουτιές από το σκάφος. Ο πρώτος που πήδηξε από το σκάφος ήταν ένας 31χρονος που δυστυχώς χτύπησε πάνω στο σκάφος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Περιστατικό 8

Μια παρέα παιδιών, αποφάσισαν να κάνουν φάρσα σε έναν φίλο τους στο Χάλογουιν ο οποίος τους έκανε φάρσα νωρίτερα. Πέταξαν λοιπόν αυγά και χαρτί υγείας στο αμάξι του πατέρα του. Ο πατέρας του, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και βγήκε έξω με το όπλο του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να πυροβολήσει μια 15χρονη κοπέλα της παρέας.

Περιστατικό 9

Το 2003 ένας 16χρονος χτύπησε το κουδούνι ενός σπιτιού και ξεκίνησε να τρέχει για πλάκα. Ο ιδιοκτήτης όμως, βγήκε έξω, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Περιστατικό 10

Ένας 13χρονος έκανε live στο Instagram και προσπάθησε να οπλίσει ένα όπλο, για πλάκα. Δυστυχώς όμως το όπλ0 εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η μητέρα του την ίδια στιγμή ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε. Τραγικό.

Τις πληροφορίες τις βρήκαμε από το βίντεο:

 

Close