Τα 7 πιο παράξενα πράγματα που βρήκαν οι γιατροί μέσα σε αυτιά ανθρώπων! Θα ανατριχιάσετε!

Πολλές φορές οι ασθενείς έχουν καταγγείλει ασυνείδητους γιατρούς, που άφησαν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, κάτι από τον εξοπλισμό τους στον οργανισμό των ασθενών. Όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πολλές φορές και οι γιατροί, ανοίγοντας ένα ανθρωπινό σώμα έχουν έρθει προ εκπλήξεως. ειδικά σε αυτιά.

Δείτε ακόμα τις 10 πιο παράξενες ασθένειες του κόσμου

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο στο Youtube όσο και σε διάφορα blogs οι άνθρωποι έχουν ασχοληθεί με περίεργες καταστάσεις που έχουν βρεθεί διάφοροι γιατροί κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ή μιας επέμβασης. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα 7 πιο παράξενα πράγματα, που βρήκαν οι γιατροί στα αυτιά ασθενών.

Προσπαθήστε να μην…ανατριχιάσετε και διαβάστε το άρθρο που εμάς, μας άφησε σοκαρισμένους, όταν το γράφαμε. Κανείς δε θα φανταζόταν, ότι πολλά από τα πράγματα και τα…ζώα που θα δούμε παρακάτω, μπορούσε να ζήσει μέσα σε ένα ανθρώπινο αυτί. Διαβάστε παρακάτω:

Βρέθηκαν…57 σκουλήκια μέσα σε αυτιά!

Η άτυχη 92χρονη Catherine McCann από το Σικάγο ύστερα από ενοχλήσεις στο αυτί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τότε ανακάλυψαν ότι το αυτί της, μεγάλωναν 57 σκουλήκια – προνύμφες. Το δυσάρεστο συμβάν, έλαβε μέρος κατά τη παραμονή της 92χρονης σε οίκο ευγηρίας.

Η Catherine έπασχε από άνοια και ξεκίνησε την τρίτη ημέρα να παραπονιέται για πόνους στο αυτί. Λογικά κάποια μύγα, είχε γεννήσει τα αυγά της στο αυτί της 92χρονης και στη συνέχεια αυτά έγιναν προνύμφες. Μέχρι και την τρίτη μέρα που η γριούλα επισκέφθηκε το νοσοκομείο, οι προνύμφες αναπτύσσονταν κανονικά.

Βρέθηκε…μια αράχνη!

Η 42χρονη Victoria Price από την Ουαλία  ύστερα από ένα μπάνιο στη θάλασσα, ένιωσε έντονο πόνο στο αυτί της. Ο άντρας της, προσπάθησε να δει στο εσωτερικό του και απλά είδε ένα έντομο να…τριγυρνάει εκεί. Λογικά η αράχνη, από τα ρούχα μεταφέρθηκε στο αυτί της γυναίκας για να προστατευθεί ή να κάνει…φωλιά

Δείτε ακόμα το βρέφος που γεννήθηκε με δύο κεφάλια και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

Βρέθηκαν…ένα κομμάτι Lego και μια μικρή μπαταρία από παιχνίδι μέσα σε αυτιά παιδιού!

Η μητέρα του 10χρονου Etua Raki βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν αποφάσισε να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο για να ελέγξουν την ακοή του. Ο μικρός, είχε αποτύχει στο test ακοής που πραγματοποίησε  το σχολείο του και η μητέρα του φαίνεται πως ανησύχησε.

Οι γιατροί τότε, της ανακοίνωσαν ότι το παιδί άκουγε μια χαρά. Απλά στο αυτί του, βρέθηκαν ένα κομμάτι Lego και μικρή μπαταρία! Το ακόμη πιο περίεργο είναι, ότι το παιδί δεν ένιωσε ούτε για μια στιγμή ενοχλήσεις ή πόνους. Πάλι καλά που έκανε αυτό το το test και…το πρόλαβε εγκαίρως η μητέρα του!

Βρέθηκε μια…σαρανταποδαρούσα!

Ο 14χρονος Grant Botti από το Αρκάνσας των ΗΠΑ αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία. Όταν γύρισε σπίτι του όμως, διαπίστωσε ότι μέσα στο αυτί του είχε μπει μια σαρανταποδαρούσα. Ο 14χρονος όμως φαίνεται πως δεν…μάσησε.

Προσπάθησε για πολύ ώρα να την βγάλει μόνος του από το αυτί του. Μάλιστα, από τα 40 πόδια, το έντομο είχε μείνει μόλις 10, αφού ο 14χρονος έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του, να το ξεφορτωθεί. Εν τέλει τα κατάφερε, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι! Grant – σαρανταποδαρούσα 1-0.

Βρέθηκε…ένα δόντι!

Ο Stephen Hirst για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, παραπονιόταν ότι είχε έντονους πόνους στο αυτί. Κανένας γιατρός όμως δεν μπορούσε να βρει την ρίζα του προβλήματος. Κατά τύχη, κάποια ακτινογραφία, έδειξε ότι ένα δόντι υπήρχε στο αυτί του Hirst όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη δεν έχει εξηγηθεί πως βρέθηκε εκεί.

Plot twist: Όταν εν τέλει κατάλαβαν τι ευθύνεται σχετικά με τους πόνους του ηλικιωμένου, ο Hirst δεν είχε πια…δόντια!

Βρέθηκαν ένας σκόρος…κι ένα τσιμπούρι!

Λες και μόνο το ένα από τα δυο αν βρεθεί δεν είναι αρκετά ανατριχιαστικό! Χρειάζονται και τα δυο! Ο συγκεκριμένος άντρας από τις ΗΠΑ αποτελεί μυστήριο. Ξέρουμε ότι τον λένε Mikey και ότι κάποια στιγμή βρέθηκε με έναν σκόρο κι ένα τσιμπούρι στο αυτί του.

Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκαν εκεί, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι προτού το πάρει απόφαση να επισκεφθεί το νοσοκομείο, είχαν περάσει αρκετές ώρες. Οι γιατροί αφαίρεσαν τα παράσιτα με προσοχή, αλλά κάτι μας λέει, ότι ο Mikey προσπάθησε να αποκτήσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο κατοικίδια.

Δείτε ακόμα τις 12 απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις που όλοι έχουμε αλλά κανείς δεν μπορούσε να μας στις απαντήσει

Βρέθηκαν 26 κατσαρίδες σε αυτιά!

Έχουμε έναν φόβο προς τις κατσαρίδες, οπότε το συγκεκριμένο περιστατικό, το γράψαμε με βαριά καρδιά! Ένας 19χρονος Κινέζος, βρέθηκε με 26 κατσαρίδες μέσα στα αυτιά του!

Λογικά, κάποια κατσαρίδα γέννησε τα αυγά της εκεί μέσα και εκείνα εκκολάφτηκαν. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι για να εκκολαφθούν τα αυγά κατσαρίδας χρειάζονται 27-70 μέρες!

 

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

 

Close