Τα 14 πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν πει παιδιά! Θα κατατρομάξετε! (βίντεο)

Πολλές φορές έχουμε δει ταινίες θρίλερ που διαδραματίζονται έχοντας ως πρωταγωνιστές παιδιά. Παιδιά που έρχονται σε επαφή με πλάσματα από έναν άλλον κόσμο. Σύμφωνα με τις ιστορίες, τα παιδιά εξαιτίας της αθώας ψυχής τους, είναι πιο ευάλωτα προς τις υπερφυσικές δυνάμεις, που τα θέτουν σε κίνδυνο.

Ένα κανάλι στο Youtube με το όνομα Gloomy Gentlemen ασχολείται με τρομαχτικές ιστορίες καθώς και με ιστορίες μυστηρίου. Έχουν φανατικό κοινό και φαίνεται πως αυτό που κάνουν, το κάνουν καλά! Στο σημερινό άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο του καναλιού, που έχει να κάνει με τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν πει παιδιά.

Δείτε ακόμα Τα 7 πιο παράξενα πράγματα που βρήκαν οι γιατροί μέσα σε αυτιά ανθρώπων! Θα ανατριχιάσετε!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως υποστηρίζει και το ίδιο το κανάλι, δεν είναι προσωπικά τους βιώματα. Τα έχουν βρει στο διαδίκτυο και είναι πολύ λογικό, να αποτελούν τα περισσότερα από αυτά, ιστορίες φαντασίας. Οπότε, απλά απολαύστε τις ιστορίες και στο τέλος, δείτε το υπέροχο βίντεο. Διαβάστε παρακάτω:

Πρώτη ιστορία

Μια μητέρα διηγείται ότι βρήκε μια μέρα την κόρη της, να παίζει με τις κούκλες της. Για την ακρίβεια, τις είχε τοποθετήσει στη μπανιερά και τις είχε βάλει να επιπλέουν με το πρόσωπο προς τα κάτω.

Όταν η μητέρα ρώτησε την μικρή γιατί το έκανε εκείνη απάντησε “ο άνδρας που έχω στη ντουλάπα μου, μου είπε ότι αν δεν το κάνω θα με βάλει να επιπλέω εγώ με το πρόσωπο στο νερό” .

Δεύτερη ιστορία

Μια μητέρα διηγείται ότι η κόρη της έκλαιγε για έναν ολόκληρο χρόνο διότι ισχυριζόταν ότι η μητέρα της θα πέθαινε στα 33 της χρόνια, όπως ακριβώς και ο παππούς της. Η μητέρα όμως ισχυρίζεται ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει στα 33 του χρόνια και τώρα που έφτασε τα 33, φοβάται για την ζωή της.

Τρίτη ιστορία

Ένας γονιός περπατούσε με το παιδί του έξω από ένα νεκροταφείο. Τότε το παιδί, κι ας ήταν μόλις 3 ετών είπε “ο αδερφός μου, είναι εκεί μέσα” . Τότε η μητέρα αποκρίθηκε ότι δεν έχει αδερφό. Το παιδί τότε είπε “όχι μητέρα, είναι από πριν, τότε που η άλλη κυρία ήταν μαμά μου” .

Δείτε ακόμα Κι όμως! Μπαμπάς πλαστικός, χειρουργεί τις κόρες του από 10 ετών! Δεν θα πιστέψετε πως μοιάζουν!

Τέταρτη ιστορία

Ένα κoριτσι στα 5 της χρόνια προσέφερε ένα μπισκότο στην θεία της. Όταν πήγε να το πάρει, το τράβηξε μακριά της και είπε στη θεία της ότι το μπισκότο δεν το έδινε σε εκείνη, αλλά στο άτομο που καθόταν από πίσω της. Δεν βρισκόταν κανένας πίσω της.

Πέμπτη ιστορία

Ένας πατέρας ζούσε απέναντι σε ένα κρεματόριο με την οικογένειά του. Τότε το παιδί του μια μέρα, του είπε “μπαμπά τρέξε γρήγορα να δεις έναν φίλο μου, τον Έρικ. Είναι στη ντουλάπα και νομίζει πως είναι πεθαμένος.” Λίγο αργότερα ο πατέρας ανακάλυψε ότι ένα 6χρονο αγoρι με το όνομα Έρικ είχε χάσει τη ζωή του, πριν λίγες μέρες.

Έκτη ιστορία

Ένας γονιός κοιμόταν ενώ το παιδί του ξάπλωσε δίπλα του ένα πρωί για να δει κινούμενα σχέδια. Κάποια στιγμή ο γονιός αντιλαμβάνεται κάποιους ήχους στον κάτω όροφο, άλλα δεν έδωσε σημασία γιατί νόμιζε πως ήταν ο σκύλος. Τότε το κoριτσι αποκρίθηκε ότι υπήρχε ένας άντρας στο σπίτι. Ο γονιός σηκώθηκε γρήγορα, αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Έβδομη ιστορία

Μια μητέρα έμεινε έγκυος στο δεύτερο της παιδί. Κάποια μέρα, το πρώτο της παιδί την πλησίασε, αγκάλιασε την κοιλιά της και της είπε “ο μικρός μου αδερφός είναι άρρωστος” . Δυο μέρες μετά, η μητέρα έχασε το παιδί που εγκυμονούσε.

Δείτε ακόμα τις 10 πιο παράξενες ασθένειες του κόσμου! Πάθαμε πλάκα!

Όγδοη ιστορία

Δυο γονείς, βγήκαν έξω με το παιδί και την θεία του παιδιού. Συζητούσαν για τους νεκρούς γονείς τους μπροστά στο παιδί και κάποια στιγμή ο πατέρας, φέρνει μια φωτογραφία με την νεκρή μητέρα του. Τότε το παιδί, ξεκίνησε να γελάει.

Ο πατέρας την ρώτησε τι βρήκε τόσο αστείο και το παιδί απάντησε “αυτή είναι η μυστική μου φίλη που έρχεται κάθε βράδυ και μου τραγουδάει, στο δωμάτιό μου” .

Ένατη ιστορία

Μια γιαγιά πρόσεχε την εγγονή της, όταν η εγγονή την πλησίασε και της είπε “ωχ όχι γιαγιά, ο μπαμπάς είχε ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητο και δεν θα μπορέσει να έρθει να μας πάρει” . Λίγο μετά το νοσοκομείο ενημέρωσε την γιαγιά. Το περίεργο είναι, ότι κάνεις δεν είχε μάθει πριν, για το ατύχημα.

Δεκάτη ιστορία

Ένα κoρίτσι, η Χάρλει, γεννήθηκε δυο μέρες αφότου η προγιαγιά της Ιρίν έφυγε από την ζωή. Ένα πρωί ξύπνησε και είπε πως σήμερα γιόρταζε τα 95α γενέθλιά της. Όταν η οικογένειά της, της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αυτή συνέχιζε να κλαίει και να λέει ότι δεν είναι η Χάρλει αλλά η Ιρίν. Την επόμενη  το παιδί δεν θυμόταν τίποτα.

Ενδέκατη ιστορία

Ένα παιδί διηγούνταν στον αδερφό του την ιστορία του φανταστικού του φίλου. Η ιστορία είχε ως εξής “Κάθεται δίπλα στο κρεβάτι μου και κλαίει συνεχώς. Δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι χωρίς την μητέρα του εξαιτίας του χεριού του” .

Όταν ο αδερφός ρώτησε τι είχε συμβεί στο χέρι του φανταστικού φίλου, το παιδί απάντησε “η μητέρα του, το πάτησε με το αυτοκίνητο και του έκοψε το χέρι. Γι’ αυτό κλαίει συνέχεια. Δεν του αρέσει επειδή είναι νεκρός.”

Δωδέκατη ιστορία

Ένας πατέρας μετακόμισε με την οικογένειά του σε ένα νέο σπίτι. Στο σπίτι υπήρχε ένας πίνακας που απεικονίζε μαλλιά να αιωρούνται. Μια μέρα, κι ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να βάλει τον 2μιση χρονών γιο του για ύπνο, εκείνος του είπε “δεν θέλω να κοιμηθώ σε αυτό το δωμάτιο. Ο πίνακας με κοιτάζει και θέλει να μου μιλήσει. Δεν μου αρέσει” .

Δεκάτη τρίτη ιστορία

Ένας πατέρας διάβαζε μια ιστορία στην κόρη του για να κοιμηθεί. Όταν τελείωσε την ανάγνωση ξεκινούσαν να μιλάνε για το πως είναι να φοβάσαι τα φαντάσματα, τα τέρατα κλπ. Τότε το παιδί απάντησε ότι δεν φοβάται τα φαντάσματα, επειδή ένα φάντασμα που έρχεται κάθε βράδυ και της χαϊδεύει τα μαλλιά, είναι κάλο φάντασμα.

Δεκάτη τετάρτη ιστορία

Ένας πατέρας γύριζε με το παιδί του από εκδρομή. Τότε το παιδί ρώτησε τον πάτερα “μπαμπά ποιος είναι αυτός που κάθεται πίσω μου; έχει κόκκινα μάτια και είναι σαν σκιά” . Ο πατέρας δεν είδε τίποτα και έφερε το παιδί να κάτσει στην θέση του συνοδηγοί.

Το παιδί τότε του είπε ότι όταν τον έφερε μπροστά, ο άνθρωπος με τα κόκκινα μάτια, έμοιαζε πως ήθελε να τον φάει.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

 

Close