10 παιδιά που κατάφεραν να γίνουν πραγματικοί ήρωες! (βίντεο)

Σήμερα θα μάθουμε για 10 παιδιά που κατάφεραν να γίνουν πραγματικοί ήρωες. Γιατί μπορεί τα παιδιά να θεωρούνται ευπαθή και ότι χρήζουν προστασία, όμως πολλές φορές παιδιά, αναγκάστηκαν να γίνουν ενήλικοι και να καταφέρουν να γίνουν πραγματικοί ήρωες.

Φυσικά αυτά τα παιδιά δεν άργησαν να γίνουν viral και να αποσπάσουν θαυμασμό από όλο τον κόσμο. Αυτούς τους μικρούς ήρωες θα δούμε σήμερα και θα μάθουμε αναλυτικά την ιστορία τους! Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι ιστορίες με τα παιδιά που κατάφεραν να λάβουν δράση την πιο κρίσιμη στιγμή, θα σας συγκινήσουν.

Δείτε ακόμα Μητέρα σ@κάρει: Τα παιδιά μας και τα μάτια μας – Το κακό μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Τις πληροφορίες για το σημερινό άρθρο τις βρήκαμε από το κανάλι στο Youtube  Τα Καλύτερα Top10. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει το βίντεο του καναλιού, όπου θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες όπως και φωτογραφίες αυτών των παιδιών. Διαβάστε παρακάτω: 

9χρονος σώζει την αδερφή του από πνιγμό!

Ένας 9χρονος διαπίστωσε ξαφνικά ότι η 2 χρονών αδερφή του, βρισκόταν στην πισίνα και επέπλεε χωρίς να κουνιέται. Ο 9χρονος αμέσως βούτηξε στην πισίνα, βγάζοντας την μικρή έξω, όμως διαπίστωσε ότι η 2 χρονών αδερφή του δεν ανέπνεε.

Την ίδια περίοδο ο 9χρονος, είχε φάει κόλλημα με μία ταινία που έδειχνε πως μπορούμε να κάνουν ΚΑΡΠΑ – δηλαδή πρώτες βοήθειες – . Την έβλεπε ξανά και ξανά και όταν διαπίστωσε ότι η αδερφή του δεν ανέπνεε δεν δίστασε να εφαρμόσει αυτά που μάθαινε τόσο καιρό μέσω της ταινίας.

Η αδερφή του σήμερα είναι μία χαρά και ο 9χρονος έγινε ένας μικρός ήρωας!

13χρονος σώζει όλους τους συμμαθητές του!

Ο 13χρονος κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι ο οδηγός του λεωφορείου που τους μετέφερε έπαθε μία κρίση και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ο 13χρονος, σηκώνετε από την θέση του, παίρνει το τιμόνι, το γυρίζει προς την άκρη του δρόμου και σβήνει την μηχανή του οχήματος.

Έσωσε όλους τους συμμαθητές του και έγινε ένας μικρός ήρωας επειδή εκείνο το διάστημα, διάβαζε ένα βιβλίο που έδειχνε τι μπορείς να κάνεις, σε παρόμοιες καταστάσεις.

5χρονη σώζει 18 μηνών μ@ρο από πνιγμό

Μία 5χρονη, κολυμπούσε αμέριμνη στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μαζί με έναν γείτονα. Την ίδια στιγμή ένα ζευγάρι λίγο πιο δίπλα μαζί με τίς δύο τους κόρες – η μία 18 μηνών και η άλλη 4 ετών – .

Η 5χρονη, παρατήρησε ότι το 18 μηνών παιδί, περπατούσε δίπλα στην πισίνα χωρίς την επίβλεψη των γονιών του, μέχρι που έπεσε μέσα και δεν άργησε να βρεθεί στον πάτο της πισίνας. Η 5χρονη πήγαινε κολυμβητήριο από 2 χρονών και ήταν πολύ εξοικειωμένη μέσα στο νερό.

Δεν άργησε λοιπόν να λάβει δράση, σώζοντας των 18 μηνών κ@ριτσάκι από σίγουρο πνιγμό, προτού οι γονείς του, καταλάβουν τι είχε συμβεί. Μία μικρή ηρωίδα!

13χρονος σώζει τον φίλο του από τα παγωμένα νερά της λίμνης

Ο 13χρονος Βίκτορ περπατούσε με έναν συνομήλικο φίλο του δίπλα από μία παγωμένη λίμνη. Ο φίλος του, είχε την ιδέα να περπατήσει πάνω στα παγωμένα νερά κι ενώ ο Βίκτορ τον προειδοποίησε ότι ο πάγος είναι πολύ λεπτός και θα σπάσει, ο φίλος του δεν τον άκουσε κι έτσι ξεκίνησε να περπατάει πάνω στην παγωμένη λίμνη.

Ο πάγος δεν άργησε να σπάσει και ο φίλος του βρέθηκε να κολυμπά πανικόβλητος μέσα στα παγωμένα νερά. Ο Βίκτορ έπεσε μαζί του στην λίμνη προσπαθώντας να τον τραβήξει έξω, όμως ο φίλος του πανικόβλητος, τραβούσε τον Βίκτορ στον βυθό.

Ο Βίκτορ βρήκε την ψυχραιμία να κολυμπήσει μακριά από τον φίλο του, πήρε έναν κορμό δέντρου και με την βοήθεια του κορμού, τράβηξε τον κολλητό του στη στεριά. Αν ο Βίκτορ δεν είχε την κατάλληλη ψυχραιμία, το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα και τα δύο παιδιά θα ήταν νεκρά.

10χρονος σώζει τον εαυτό του κι έναν 70χρονο!

Ένας 10χρονος καθόταν στην θέση του συνοδηγού με οδηγό έναν 70χρονο. Σε μία κρίση ο 70χρονος, χάνει τις αισθήσεις του. Ο 10χρονος, πήρε τον έλεγχο του τιμονιού και παρόλο που πολλές φορές πήγε να χτυπήσει, κατάφερε να βάλει το αμάξι στην άκρη του δρόμου και βάζοντας το πόδι του στο φρένο να το ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με τον 10χρονο, φοβήθηκε πολύ όμως δεν ήθελε να πεθάνει κανένας. Πραγματικά ένας μικρός ήρωας, αφού σύμφωνα με τις αρχές, ο 10χρονος δεν κατάφερε να σώσει μόνο τον εαυτό του και τον 70χρονο, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς που περνούσαν εκείνη την στιγμή από τον αυτοκινητόδρομο.

5χρονη έσωσε την μητέρα της!

Η μητέρα της 5χρονης απολάμβανε το μπάνιο της στην πισίνα της αδερφής της, μέχρι που έπαθε επιληπτική κρίση. Η μικρή, παρατήρησε ότι η μητέρα της είχε ώρα να βγει στην επιφάνεια. Βούτηξε στην πισίνα και έβαλε το κεφάλι της μητέρας της, στην άκρη της πισίνας.

Όταν η αδερφή της μητέρας, κατάλαβε τι είχε γίνει κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν η μητέρα είχε μείνει λίγο ακόμη στην πισίνα, θα είχε χάσει σίγουρα την ζωή της.

7χρονη σώζει την μητέρα της!

Η μητέρα της 7χρονης την στιγμή που έτρωγε λουκάνικο στραβοκατάπιε. Η 7χρονη ήταν στο σαλόνι μέχρι που άκουσε την μητέρα της, να βγάζει περίεργους ήχους από την κουζίνα. Όταν πήγε στην κουζίνα και κατάλαβε τι είχε συμβεί, η 7χρονη, εφάρμοσε την γνωστή τεχνική που εφαρμόζουμε σε ανθρώπους που πνίγονται από φαφητό.

Η μητέρα της, έφτυσε το λουκάνικο και σώθηκε. Σύμφωνα με την 7χρονη, αυτή την τεχνική την έμαθε μέσα από μία ταινία και την κατάλληλη στιγμή βρήκε την ψυχραιμία να την εφαρμόσει.

Δύο αδέρφια σώζουν το αδερφάκι τους από απαγωγέα!

Ένας 10χρονος, μία 8χρονη και το 22 μηνών αδερφάκι τους, έπαιζαν στην παιδική χαρά της γειτονιάς τους, χωρίς την επίβλεψη ενήλικα. Ξαφνικά ένας απαγωγέας αρπάζει το 22 μηνών αδερφάκι τους. Τα αδέρφια όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Ξεκίνησαν να κυνηγούν τον απαγωγέα και να ουρλιάζουν στον δρόμο, κινώντας έτσι την προσοχή και σε κάποιους άλλους έφηβους που βρίσκονταν στην περιοχή. Ξεκίνησαν λοιπόν και οι έφηβοι να κυνηγούν τον απαγωγέα, κι εκείνος καταλαβαίνοντας ότι δε θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα, άφησε το μ@ρο, στην άκρη του δρόμου.

9χρονος σώζει τον 11 μηνών αδερφό του!

Ο 9χρονος κατάφερε να πιάσει τον 11 μηνών αδερφό του, όταν το παιδί πήγε να πέσει από την αλλαξιέρα. Ο 9χρονος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως είχε τα αντανακλαστικά να πιάσει το παιδί και να το κρατήσει, αφού ήταν βαρύ. Οι γονείς δήλωσαν πως εκείνη την μέρα έγινε ένα θαύμα.

2 χρονών παιδί σώζει τον δίδυμο αδερφό του!

Τα δύο παιδιά έπαιζαν στο δωμάτιο, μέχρι που το ένα παιδάκι σκαρφάλωσε πάνω στην συρταριέρα, ρίχνοντας την πάνω του. Ο δίδυμος αδερφός του, μπορεί να ήταν μικροκαμωμένος, όμως κατάφερε να πάρει την συρταριέρα μακριά από τον αδερφό του.

Οι γονείς κοινοποίησαν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του δωματίου για να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους γονείς, να ασφαλίζουν τα έπιπλα των δωματίων τους, όταν στο σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: allyou.gr

Close